Dobrý večer, jsem nemocný a o můj chov se musí starat rodina. Dnes za mnou přišli, že jeden z mých chovných kohoutů, kterého oddělili se chová divně. Šel jsem se na něj tedy kouknout. Byl zavřený v samostatném kotci v králíkárně, ze předu byl pytel. Asi aby nepomrzl? Doopravdy mě naštvali, tohoto kohoutka jsem měl velice rád. Od mala byl takový utlačovaný a já sám jsem ho jako malé kuře oddělil a začal jsem se o něj starat. Když jsem ho vzal, nemohl hýbat nohama, měl je zmrzlé. Hřeben má nafialovělý. Vzal jsem ho domů do tepla. Hned jak jsem ho přinesl postupně jsem mu poléval nohy od studené až po teplou vodu. Rozmrzli mu a šli mu ohnout. Dal jsem mu napít. Potravu ani vodu sám nepřijímá. Musím ho tedy zatím krmit. Vím, že mi náíšete ať ho utratím, já to ale neudělám protože je to takový můj kámoš.
Moris 01
napsal(a):
Je to holandská zlatokrká. Je mu 9 mesicu. Co mi radíte mu dát? Zatím ho musím krmit ručně. Co je nejlepší, abych ho povzbudil k životu? Mám mu něčím namazat hřeben? Díky za rady f.č.
Kdyby jste byl přihlášen, tak si myslím, že by yvám odpovědělo více chovatelů do soukromých zpráv, ale...