Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2018 13:12
terpec

XXX.XXX.31.28

Prosím, sháním návod (stačil by mi popis funkce a nastavení displeje) od líhně YZ8-48.Předem děkuji.Email:trpaslik.radek@centrum.cz.

4.3.2018 15:38
jo012810

XXX.XXX.96.211

Pokud vám někdo prodal líheň bez návodu, napište dodavateli na info@lihne-inkubatory.cz. Jinak každý výrobek nový výrobek, který je předmětem prodeje, musí mít i svůj návod. Výjimkou jsou obecně známá využití výrobku, jako je žárovka aj.

4.3.2018 15:55
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Našla jsem akorát v angličtině na těchto stránkách https://www.selfsufficientculture.com/threads/incubator-chinese-no-name-jn-48-manual.502/.

5.3.2018 23:08
asitakhle

XXX.XXX.255.6

Tak zadejte do vyhledávače např., chrome, výraz :YZ8-48
Objeví se tam soubor ve formátu PDF návod anglicky a jednotlivé stránky návodu zkopírujte a dejte do překladače k přeložení.Taky si je hned můžete vytisknout.

6.3.2018 07:37
2mazutak

XXX.XXX.3.12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
https://www.dtest.cz/nebezpecny-vyrobek/jinxinginkubator-na-vejce-48-egg-automatic-egg-incubator/11127.

Všechno stejné šunty.

přesně.ted v předjaří si všimněte, jak se těchto líhní lidé snaží zbavit pod záminkou že kupují větší, nebo že ruší chov.napíší jen jaké to má funkce, ale nikdo nenapíše výsledky líhnutí.dobré líhně se nikdo pokud skutečně nekončí s chovem nezbavuje, viz poslední inzerát za 1000 korun ta bude určitě kvalitní.s jejich koupí si prostě naběhli a snaží se jich zbavit alespoň za nějakou částku, aby ji nemuseli vyhodit do popelnice.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2018 10:42

No přesně.Ale někdy se nestačím divit, že líhně prodávají i dráž než je nakupní cena za novou.

6.3.2018 11:07
zd.velsumka

XXX.XXX.7.215

Ja som už aj videl v inzercii že zapožičia túto liaheň myslím že 15€ a 200€ záloha ak by sa mu nevrátila. Škoda vajec a elektriny

Asi iba toľko.

6.3.2018 14:49

https://www.dtest.cz/nebezpecny-vyrobek/jinxinginkubator-na-vejce-48-egg-automatic-egg-incubator/11127.

Všechno stejné šunty.

Výrobek nemá dostatečné ukotvení kabelu a není dostatečně chráněn před proniknutím vody. Návod není dostatečný a výrobek nebyl označen požadovanými varováními.

Je to varovanie nesvojprávnym osobám.
Táháš to snád za šnúru?, kúpeš sa s tým vo vani? atď...
Chýba tam 10 nálepiek schválených byrokratmi z EÚ
Inak tú liaheň nepoznám, ale kto má skúsenosti vyliahne aj vo varnej kanvici

6.3.2018 17:48
peter z bratislavy

XXX.XXX.225.243

2mazutak napsal(a):
přesně.ted v předjaří si všimněte, jak se těchto líhní lidé snaží zbavit pod záminkou že kupují větší, nebo že ruší chov.napíší jen jaké to má funkce, ale nikdo nenapíše výsledky líhnutí.dobré líhně se nikdo pokud skutečně nekončí s chovem nezbavuje, viz poslední inzerát za 1000 korun ta bude určitě kvalitní.s jejich koupí si prostě naběhli a snaží se jich zbavit alespoň za nějakou částku, aby ji nemuseli vyhodit do popelnice.

Ale aspoň ako jogurtovače by sa snáď dali tie plastové šmejdy využiť?

7.3.2018 08:09
2mazutak

XXX.XXX.3.12

peter z bratislavy napsal(a):
Ale aspoň ako jogurtovače by sa snáď dali tie plastové šmejdy využiť?

zdravím.jako jogurtovač asi ano, naproti tomu jsem po ůpravách a připojení termostatu vylíhl kuřata v sušičce na ovoce.odstranil jsem síta, vytvořil jsem plášt s roštem na vejce, přiklopil původním víkem a otvory pro odvod vzduchu vsunul čidlo externího termostatu.po vylíhnutí kuřat uvedl do původního stavu a slouží opět jako sušička.prostě dva v jednom.

7.3.2018 08:32
2mazutak

XXX.XXX.3.12

No přesně.Ale někdy se nestačím divit, že líhně prodávají i dráž než je nakupní cena za novou.

asi máte na mysli tu makrovku od toho kubbab za1999 kč že.přitom v makru stála něco málo přes 1300 kč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík