Jaké jsou ceny kuřiček?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2018 21:55
pajakrejcirikova

XXX.XXX.140.21

Je tu někdo, kdo prodáváte kuřice plemen Lakendfeldky, Forverky, Wyandotky, Faverolky vše velké?Zajímalo by mně kolik se tak přibližně pohybují ceny třeba 10-14týdenních kuřic?Děkuji za Vaše info..

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.5.2018 22:12

pajakrejcirikova napsal(a):
Je tu někdo, kdo prodáváte kuřice plemen Lakendfeldky, Forverky, Wyandotky, Faverolky vše velké?Zajímalo by mně kolik se tak přibližně pohybují ceny třeba 10-14týdenních kuřic?Děkuji za Vaše info..

To přece záleží... kroužkované nebo ne, odpovídají vzorníku nebo je to čistě produkční zvíře?

24.5.2018 21:24
pajakrejcirikova

XXX.XXX.140.21

No psala jsem, jaké budu mít plemena.Samozřejmně čistokrevné a sestavené nepříbuzné kmeny.Kroužky asi navšechny nebudou, ale zjištovala jsem přibližně ceny.Ať třeba nejsem drahá či naopak.

25.5.2018 10:14
pastevecovci

XXX.XXX.70.117

No psala jsem, jaké budu mít plemena.Samozřejmně čistokrevné a sestavené nepříbuzné kmeny.Kroužky asi navšechny nebudou, ale zjištovala jsem přibližně ceny.Ať třeba nejsem drahá či naopak.

Takže Vy máte od výše uvedených plemen nepříbuzné kmeny a hodláte prodávat kuřice vylíhnuté z těchto kmenů ve věku 10 až 14 týdnů? Chápu to dobře?

25.5.2018 11:35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
http://www.cschdz.eu/odbornosti/drubez/ceny-chovna-drubez.aspx.

ty ceny jsou podle mě už dávno mimo. od roku 2008 zdražilo všechno, proč by neměla zdražit i čistokrevná drůbež?

25.5.2018 11:40

Já vím, navíc nějaká doporučení jakési instituce...takový pozůstatek minulosti. Ale jako jakýsi "odskok" od čehosi pro ty co se bojí ocenit svojí práci..

25.5.2018 11:52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já vím, navíc nějaká doporučení jakési instituce...takový pozůstatek minulosti. Ale jako jakýsi "odskok" od čehosi pro ty co se bojí ocenit svojí práci..

a tak doporučení je fajn, hlavně je fakt potřeba mít něco, od čeho se můžou odpíchnout ty pojišťovny nebo policajti nebo soud.

o to víc mě mrzí, že ty ceny zamrzly před deseti lety.

25.5.2018 12:10

jo, jo, to tady ale těžko vyřešíme.

25.5.2018 17:47
pajakrejcirikova

XXX.XXX.140.21

Ano mám nepříbuzné kmeny, sice z druhých násadovek je jich méně, takže kmeny budou jen 1+1, ať udám i kohoutky.A proto jsem zadala tento dotaz, kaké jsou ceny.Násadovky jsem nakupovala..Svoje máme jen některé plemena, ale výše uvedené nemáme.

26.5.2018 09:22

Pokud to chápu dobře, prodádáte sourozence s označením jako kmen? To je kupujícímu trošku nanic, teda pokud bude chtít líhnout..Kmenem označujeme skupinu vzájemně nepříbuzných zvířat obojího pohlaví(od různých rodičů), taková skupina má teprve nějakou chovnou hodnotu.

26.5.2018 10:18
pajakrejcirikova

XXX.XXX.255.5

No chápete to špatně líhla jsem 2x pokaždé od jiných chovatelů a také jsem si samozřejmně zjistila, aby byli nepříbuzné.Takže mám vždy kmen 1+1, nepříbuzný.Jen jsem se zajímalal o ceny jak se to pohybuje.jak vidím, nikdo nic. děkuji.

26.5.2018 10:33
maximus.chov

XXX.XXX.145.33

No chápete to špatně líhla jsem 2x pokaždé od jiných chovatelů a také jsem si samozřejmně zjistila, aby byli nepříbuzné.Takže mám vždy kmen 1+1, nepříbuzný.Jen jsem se zajímalal o ceny jak se to pohybuje.jak vidím, nikdo nic. děkuji.

150 až 250 podle kvality.

28.5.2018 13:32
pajakrejcirikova

XXX.XXX.140.21

honzapm napsal(a):
https://www.ifauna.cz/drubez/inzerce/r/detail/3224881/lakendfeldky-forvertky-kalimera/

Jo jo díky, nějak jsme to propočítali, ať se nám vrátí, alespoň náklady atd...

Přidejte reakci

Přidat smajlík