Prosím o radu(mrtva slepka) :(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.7.2018 09:08
Sněžný_Evžen

XXX.XXX.33.170

Zdravím dnes ráno jsem našel jednu ze svých slepic mrtvou..nevím vůbec proč slepka byla krásná čistá zdravá jedla pila..vše v pořádku. Včera byla naprosto v pořádku. Snasela každý den velká vajíčka někdy i s dvěma zloutky ale to v loňský sezóně. Prosím o radu jak se ji to mohlo stát.. Nevím zdá se to smí ale hodím sem fotku..jak jsem ji našel protože mám takový pocit že ji někdo zabil naschvál..PS: ještě sem napíšu že včera jsem ji dál malou rybku kterou jsem nakrajel na kousíčky.. Ale měli ji všechny.. Tak jestli to není tím..jinak ta slepice vyfocená tak v takové poloze jsem ji našel ráno..a právě se mi to nezdá. PROSÍM moc o radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.7.2018 09:21

ne, je to úplně normální mrtvá slepice.

pokud chcete vědět, proč uhynula, musíte si nechat udělat pitvu.

27.7.2018 10:14
Sněžný_Evžen

XXX.XXX.49.80

Dobře děkuji.. Já myslel jestli ji třeba někdo s prominutím nezakroutil krkem..ona totiž byla od bi(y)dla cca metr a byla takhle natažená.. A kde se dělají takové pitvy? U zverolekare? Díky. PS proč má tu hlavu takhle zkroucenou.

27.7.2018 10:18

podle pozice mrtvolek se málokdy dá něco poznat. před smrtí bývají mnohokrát různé svalové záškuby.

pitvu vám udělají třeba na svú, nebo přes zvěrolékaře v plzni, nebo v brně
nebo někteří - někteří - veterináři dělají pitvu sami, hlavně ti, co pracují v drůbežárně nebo v prasečáku.

27.7.2018 10:33
Sněžný_Evžen

XXX.XXX.7.157

Dobře tak ti moc děkuji..ono to právě bylo z ničeho nic včera byla úplně normální i když jsem ji a je potom zahanel.. A za druhé kdyby ji někdo zabil schválně tak to by asi vypadala jinak ne že by třeba měla zlomený krk.. Já prostě nevím. A ta slepice byla mladá. Nesla teprve cca rok a půl..před rokem a půl jsem je kupoval a měla ještě malý hřebínek..diky.

30.7.2018 13:34
achula

XXX.XXX.209.123

Mne dneska v noci kohoutek bielefeld; vcera vecer vsichni v poradku a dnes rano v kurniku natazeny. Pitvu nedam, neziju v Cr a tady by to stalo majlant. A taky je mi to divny, vcera vecer se to vsehno pekne hemzilo, nikdo nebyl divny...

30.7.2018 13:51
horal

XXX.XXX.13.30

Ono někdy styčí klovanec do hlavy od dominantnější slepice anebo kohouta. Zrovna minule jsem byl toho svědkem, ale nemohu odpřisáhnou, že se jednalo o stejnou kuřici. Jedna bruhé uštědřila klovanec do hlavy a ta se jen tak, tak z toho vzpamatoval. Chvíli couvala a pak se sotva potácela. Ráno jsem pak našel jednu mrtvou. Nemohu ale tvrdit že se jedná o tu samou slepici.

Přidejte reakci

Přidat smajlík