Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2018 11:05
Freilach

XXX.XXX.114.22

Velmi mě láká velký sad vysokostromů a tak nějak uvažuji využíti oné velké travnaté plochy k chovu drůbeže, napadá mě ale že ikdyž nechcu moc chemie, přece jenom občas se to trochu ošetřit musí tak abych slepičkám a dalším místo lepšího života nezařídil jeho bídný konec nebo neotrávil vajíčka. Máte s tím někdo nějaké skušenosti? Jinak omlouvám se za případné chyby,su zahraniční Čechoslovák.

30.9.2018 20:27
Zuzkaa

XXX.XXX.88.69

Ano, mám s tím nějaké zkušenosti a to ty nejlepší. Máme 2 kobylky a k tomu hejno slepic ve starém sadu vysokostromů, kde začínají jako první uzrávat třešně, dále meruňky, švestky, jablka a hrušky. Kobyly i slepice všechno spasou, nemusíme nic uklízet, nic tam nehnije ale také nic neošetřujeme chemií. Pouze prořezáváme a odstraňujeme staré větve. Slípky i kobylky máme proto zdravé a vitální a velmi jim to prospívá. Podle mne máte velké štěstí, že můžete takový pozemek k chovu drůbeže využívat. Přeji hodně zdaru. Zuzana

1.10.2018 07:59
Janinka Bosorka

XXX.XXX.120.11

Zuzkoo máte přesně stejně jen namísto kobylek máme ovce. Letos je to pravé požehnání. Při té nadůrodě. V sadu je cca 70 vysokokmenů.

1.10.2018 17:53
Zuzkaa

XXX.XXX.88.69

Janinko to je paráda, to se nám to chová. Občas nám sice kazí náladu jestřáb, ale co se dá dělat. Taky má někdy mláďata a taky je musí nakrmit. Vždyť je to přirozené.

1.10.2018 18:43
Erik Rosario

XXX.XXX.234.186

pod ovocnymi stromami porast sa da dobre vyuzit pre chov zvierat, my mame takto husi a kacky vzadu. Cez leto kacky vyzbierali vsetky slimaky slizniaky, hmyz a spolu s husami zredukovali travu a netreba ani kosit.

5.10.2018 20:50
martin.003

XXX.XXX.68.16

Můžu tedy v sadu mít společně ve výběhu slepice, kozy a ovce?

9.10.2018 21:45
Freilach

XXX.XXX.113.92

Přítel měl v ohradě kozy a slepice, později je rozdělil, protože kozy musel dát na jiné místo kvůli opakovaným krádežím. Takže společnějak si kdo zvykne.
Jinak ty příběhy ze sadů jsou kouzelné díky a přeji Vám mnoho úspěchů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík