Uživatel s deaktivovaným účtem

nedokonalé odvetrávanie, z tohto dôvodu sa pri plnej liahni v čase liahnutia zadusí 70+% kuriat. dá sa to poriešiť, ale radšej kúpiť liaheň s odvetraním v hornom dekli - sú aj tu v inzercii, len tá cena je značne prehnaná, alebo investovať majland do značky
zdravím.u těchto líhní existuje mnoho předražených falzifikátů,a ted po novém roce opět jich bude plná inzerce ve snaze se jich od těch,co se nechali napálit s patřičným vychválením zbavit.u nich má hodnotu pouze ta řídící jednotka.zbytek je bezcenný.je lépe si líhen postavit z kvalitních komponentů,vyjde to laciněji.dnes se vše vyrábí,aby to vydrželo po dobu záruky,pak je to neopravitelné a na vyhození.i plast stárne a křehne.a náhradní díly nikdo nevyrábí.těch pár kuřat, které se náhodou vylíhne,vyjdou hodně draho.
Uživatel s deaktivovaným účtem

2mazutak
napsal(a):
zdravím.u těchto líhní existuje mnoho předražených falzifikátů,a ted po novém roce opět jich bude plná inzerce ve snaze se jich od těch,co se nechali napálit s patřičným vychválením zbavit.u nich má hodnotu pouze ta řídící jednotka.zbytek je bezcenný.je lépe si líhen postavit z kvalitních komponentů,vyjde to laciněji.dnes se vše vyrábí,aby to vydrželo po dobu záruky,pak je to neopravitelné a na vyhození.i plast stárne a křehne.a náhradní díly nikdo nevyrábí.těch pár kuřat, které se náhodou vylíhne,vyjdou hodně draho.
za 60 € si kúpim podobnú, vyliahnem v nej cca 300 - 400 ks za sezónu úplne bez problémov, ak by sa pokazila (čo sa zatiaľ nestalo) kúpim si novú. Takže to vôbec nevyjde draho. náhradné diely - každý jeden diel sa vyrába a dá sa kúpiť samostatne.
Len sa to nesmie kupovať cez priekupníkov za 3996 Kč, čo na to nalepia vlastnú značku, ale priamo od zdroja.
obdobná Brinsea sa predáva za 11000Kč a tiež je plastová, starne a je neopravitelná
MCvrt

XXX.XXX.226.125
Mám ju a liahlivost mám 80% čo mi príde až nie tak zle ....2 roky používam.