Skúsenosti s líhní WQ-24

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2018 20:54
sbs777

XXX.XXX.206.8

Zdravim. Máte niekto skúsenosti s touto liahnou? Ďakujem za každú radu alebo skúsenosť

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2018 07:50

nedokonalé odvetrávanie, z tohto dôvodu sa pri plnej liahni v čase liahnutia zadusí 70+% kuriat. dá sa to poriešiť, ale radšej kúpiť liaheň s odvetraním v hornom dekli - sú aj tu v inzercii, len tá cena je značne prehnaná, alebo investovať majland do značky

26.12.2018 09:09
2mazutak

XXX.XXX.6.190

zdravím.u těchto líhní existuje mnoho předražených falzifikátů,a ted po novém roce opět jich bude plná inzerce ve snaze se jich od těch,co se nechali napálit s patřičným vychválením zbavit.u nich má hodnotu pouze ta řídící jednotka.zbytek je bezcenný.je lépe si líhen postavit z kvalitních komponentů,vyjde to laciněji.dnes se vše vyrábí,aby to vydrželo po dobu záruky,pak je to neopravitelné a na vyhození.i plast stárne a křehne.a náhradní díly nikdo nevyrábí.těch pár kuřat, které se náhodou vylíhne,vyjdou hodně draho.

26.12.2018 15:11

2mazutak napsal(a):
zdravím.u těchto líhní existuje mnoho předražených falzifikátů,a ted po novém roce opět jich bude plná inzerce ve snaze se jich od těch,co se nechali napálit s patřičným vychválením zbavit.u nich má hodnotu pouze ta řídící jednotka.zbytek je bezcenný.je lépe si líhen postavit z kvalitních komponentů,vyjde to laciněji.dnes se vše vyrábí,aby to vydrželo po dobu záruky,pak je to neopravitelné a na vyhození.i plast stárne a křehne.a náhradní díly nikdo nevyrábí.těch pár kuřat, které se náhodou vylíhne,vyjdou hodně draho.

za 60 € si kúpim podobnú, vyliahnem v nej cca 300 - 400 ks za sezónu úplne bez problémov, ak by sa pokazila (čo sa zatiaľ nestalo) kúpim si novú. Takže to vôbec nevyjde draho. náhradné diely - každý jeden diel sa vyrába a dá sa kúpiť samostatne.
Len sa to nesmie kupovať cez priekupníkov za 3996 Kč, čo na to nalepia vlastnú značku, ale priamo od zdroja.

obdobná Brinsea sa predáva za 11000Kč a tiež je plastová, starne a je neopravitelná

MCvrt

9.1.2022 19:14
MCvrt

XXX.XXX.226.125

Mám ju a liahlivost mám 80% čo mi príde až nie tak zle ....2 roky používam.

9.1.2022 19:39
petraodlesa

XXX.XXX.37.64

MCvrt napsal(a):
Mám ju a liahlivost mám 80% čo mi príde až nie tak zle ....2 roky používam.

Nevěřím

Přidejte reakci

Přidat smajlík