Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2019 14:12
jindřich

XXX.XXX.130.3

Dobrý den,slepička dostala průjem jako hrom,. Dal jsem trus na vyšetření k vetovi,tam ale nic nenašli a že prý neumí poradit. Tak jsem si myslel,jestli ji nezkusit dát Sulfacox.Máte někdo lepší nápad,nechci aby mi zašla.Díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.2.2019 14:22

Vy si taky dáváte při průjmu hned antibiotika?

Dejte jí na marodku, dejte jí smektu nebo dubovou kůru a dietu.

20.2.2019 14:24
jindřich

XXX.XXX.130.3

Fajn,děkuju,jdu na to

20.2.2019 15:42
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Nekrmite kuchyňskými zbytky?

21.2.2019 06:23
dita73

XXX.XXX.96.140

Přidala bych klidně bílý jogurt, do zrní nebo do směsi, živé kultury nemůžou uškodit. Pokud máte Emanox nebo jiný bylinný preparát, nebo aspoň černý čaj, taky může pomoci....podobně jako u lidí...

21.2.2019 11:56

Krmte ji chvilku ovsem,ale můžete ho dát všem,nedávat k. zbytky.Jeli to jen tu a tam tak to může být jen vyloučení ze slepích střev,tedy jednou za čas.

21.2.2019 13:56
jindřich

XXX.XXX.130.3

Dobrý den,opravdu nekrmím kuchyňskýmodpadem,dávám vař,brambor,vař,rýži,nadrcenou kuku,ovesný vločky,ječný šrot,krmnou pš.mouku,občas kousek masa(vepř.slezinu bez tuku,vše obráno). A jde z ní bílý hlen. Nesmiřiju s e s tím,když by mi zvířata měla umírat. Proto jsem prosi o radu. Je mi ale divný že vet by našel slmonelosu za 5 hodin,u člověka to trvá týden,tady se mnou bili nějak brzy hotový. Díky za snahu poradit,nechám vědět jak to dopadlo

21.2.2019 14:08

jindřich napsal(a):
Dobrý den,opravdu nekrmím kuchyňskýmodpadem,dávám vař,brambor,vař,rýži,nadrcenou kuku,ovesný vločky,ječný šrot,krmnou pš.mouku,občas kousek masa(vepř.slezinu bez tuku,vše obráno). A jde z ní bílý hlen. Nesmiřiju s e s tím,když by mi zvířata měla umírat. Proto jsem prosi o radu. Je mi ale divný že vet by našel slmonelosu za 5 hodin,u člověka to trvá týden,tady se mnou bili nějak brzy hotový. Díky za snahu poradit,nechám vědět jak to dopadlo

bílý hlen... to spíš vypadá, že vůbec nekálí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík