Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jolana22

3.5.2019 19:45
Jolana22

XXX.XXX.194.18

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli byste mi nedokázal někdo prosím poradit. Máme 2 týdenní kuřátka, byly ještě včera zdravé, čiperné. Ale včera večer jsme našli jedno mrtvé, dnes ráno další a odpoledne dvě. Všechny přestaly mít chuť k jídlu, jen polehávají a mají divné pařáty. Některé už nedokážou chodit a jen sedí, jako by čekaly na smrt... Pařáty mají zkroucené a rozjeté do boku. Nedokázali byste mi někdo moc prosím poradit čím to může být? Jak jim pomoci? K jídlu jim dáváme nastrouhané vajíčko se strouhankou a kopřivy, ale teď už se na to ani nepodívají. Děkuju moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2019 19:54

Myslím si, že tam máte deficit živin. Nedostatek vitamínu E, minerálů. Ono na vajíčku a strouhance moc parády neuděláte.

3.5.2019 21:15
ančovička1

XXX.XXX.37.133

Proc jste jim nekoupili kompletni směs pro kurata K1 ? Kurata by byla v pořádku..

3.5.2019 21:17
kastef

XXX.XXX.69.65

no to je otřes takový krmení,nevím jestli jsou ty lidi tak blbí,nebo nevím,že nejsou schopní si ani zjistit čím kuřata krmit ,už vím,proč kuřata neprodávám-a pak je ještě ideální ,když vás někdo pomluví,že jste prodal žebráky.

3.5.2019 21:30
ančovička1

XXX.XXX.37.133

Presne tak..piplate se s tim půl roku,potom to za pár kacek prodáte,blbi lidi to buhvicim nacpou,ono jim to pochcipe a vam pak ješte vynadaji,co jste jim prodali! ...Ja to mám čerstvé..loni jsem prodala známým(to je NEJLEPŠÍ)pulrocni kurice vlasek..krásné..nedávno jsem to dostala..slepice nenesly,měly úplně měkké skořápky,tak jsme je zabili..krmili občas psenici..dal jsem se radši neptala..

3.5.2019 21:56
ančovička1

XXX.XXX.37.133

..loni jsem vylihla na požádání pro (opět) známého,20 kuřatek rousnych..krásná kuratka,jako malovana,jeste jsrm je doma 14 dni piplala,aby už byly z toho nejhoršího venku..tak si je odnesl..za par měsíců přišel,že mu pochcipaly!!!..pry je choval ve voliere,začaly se motat a chcipaly..mezitim mu jeho známá poradila,že maji tipce,tak jim ještě pred smrti trhal z jazyků nevimco!! nakonec jsem zjistila,že pomrely vedrem,protoze volieru nema krytou..nejlepsi na tom je,že letos prisel s usmevem zase,že chce nalihnout NOVÁ KUŘATA!!..drzost nezna mezi!dobre,ne?

3.5.2019 21:58

no tak na to je jednoduchá odpověď, ano, 200,- za kuře.

3.5.2019 22:01
ančovička1

XXX.XXX.37.133

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
no tak na to je jednoduchá odpověď, ano, 200,- za kuře.

..diky,to udelam ,prejde ho chuť na kuřatko😁👍

3.5.2019 22:09

ančovička1 napsal(a):
..diky,to udelam ,prejde ho chuť na kuřatko😁👍

A když nepřejde, tak se bude snažit, aby nic neuhynulo.

V podstatě prodejní cena je jediné, čím je možné třídit zájemce a při troše štěstí vytřít ty, kteří nebudou šetřit na žrádle a kteří jsou gramotní a třeba si zjistí, jak se to zvíře vlastně chová a co potřebuje

3.5.2019 22:19

Jinak zadavatelko, kuřata utratit, to už nezachráníte, když nežerou a mají deformované končetiny. A příště jinak a lépe. Kuře potřebuje hlavně teplo, čisto, sucho a jakostní plnohodnotné krmení. Není to tak těžké. Pokud máte odpor ke kompletním směsím, pak je potřeba udělat trochu něco navíc a sehnat si starou chovatelskou literaturu, kde se dočtete, jak na to. Pak byste věděla, že Havlín radí přidat minerální přísadu, vy o gritu nepíšete ani čárku. Navíc strouhanka =/= obilné šroty. Pařáty se kroutí a slábnou typicky při nedostatku vitamínu B a E, obojí udělá hynutí, můžete tam mít i křivici. Velice snadno člověk také podcení případné plísně, to vám taky udělá hynutí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík