Dohromady kuřata stáří 7 a 4 týdny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2019 14:41
kastef

XXX.XXX.69.65

Tak sem musela nuceně poprodávat větší půl odchovů,nebot chlap odmítl stavět další výběhya boudy,s tím že nemůžem odchovávat dalších 50kuřat....chápu to,bylo mi jasné ,že vše nemůže zůstat.
Budu asi ale muset odchovy spojit,abych je umístila,neměl by být problém??Vše krmím zatím K1,takže krmení bez problémů.

9.6.2019 20:20
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Taky mám málo místa,takže dávám na jednu odchovnu 5-10 týdenní kuřata a na druhou 11-18 týdenní odrostlá a vše bez problémů.

9.6.2019 20:52
petan83

XXX.XXX.33.11

Bez pro problemu jsem mel spolu kurata 3-8 tydnu, a krmil jsem je K1 az do doby nez dovrsily ty nejmladsi 6 tydnu.

9.6.2019 21:24
kastef

XXX.XXX.69.65

Ok,tak to provedu,
no dnes sem nakonec prodala jen pár kuřat,to bylo kino,že sem měla nervy nadranc,a jedni zájemci mě dva dny tahali za fusekli,že pošlou zálohu at je podržím ,pak zas ne,že dojedou 100% v sobotu,pak neděli,nakonec nikdo nedojel ani dnes.
No moje přesvědčení nic z kuřat neprodávat se potvrdilo zas po dlouhé době,jenže co s tím,když je přebytek.Chlap nadává kudy chodí.
Takže sem v podstatě prodala 5 starších kuřat,zbytek nic.Z těch starších už neprodám nic,to nikomu nestojí za to pro 4 kusy jet,protože nakonec ty Australky si nechám,i zbytek Brahmánek,ty potřebuji.Tak mi moc neubylo.
Z těch mladších mám vybraných pár kusů,zbytek měl jet dnes.
Ach jo,to zas bude něco.

9.6.2019 21:34
petan83

XXX.XXX.33.11

Dokonce pristi tyden budu vypoustet 4-tydenni kurata mezi dospele slepice a 6-12ti tydenni a verim ze to bude o.k.
Co se tyce prodeje tak ze zasady po spatnych zkusenostech, nikomu nic nedrzim, kdo driv prijde...

9.6.2019 21:52
sadovsky

XXX.XXX.248.218

petan83 napsal(a):
Dokonce pristi tyden budu vypoustet 4-tydenni kurata mezi dospele slepice a 6-12ti tydenni a verim ze to bude o.k.
Co se tyce prodeje tak ze zasady po spatnych zkusenostech, nikomu nic nedrzim, kdo driv prijde...

S tím kdo dřív přijde .....-plně souhlasím.Já se letos spálil už několikrát.Pokaždé říkám-vždyť oni dorazí a zase nic.

10.6.2019 08:14
petan83

XXX.XXX.92.79

sadovsky napsal(a):
S tím kdo dřív přijde .....-plně souhlasím.Já se letos spálil už několikrát.Pokaždé říkám-vždyť oni dorazí a zase nic.

No prave, nekolikrat se nekdo ozval a zamluvil si neco ale ze ma cas treba az za 5 dni a podobne, tak jsem rekl ze je podrzim a pak najednou se uz neozvou, v lepsim pripade dojde aspon smska ze to rusi. Takze kdyz ted si nekdo neco zamluvi tak jim to slibim ale vzdy reknu ze pokud si nekdo prijede driv tak maji smulu a ze jim kdyztak zavcasu napisu zpravu ze uz je to prodane.

10.6.2019 08:39
Mikkalla

XXX.XXX.12.140

My taky mame ruzně stará (6-14 tydnu) kurata pohromadě, máme otevřené i výběhy k dospelakum, takze mládí můžou chodit kam se jim zachce a na noc se zase vrátí domů. Zpočátku nějaký ten klovanec od starych byl, ale rychle si vsichni zvykli.

10.6.2019 08:42
petan83

XXX.XXX.92.79

Mikkalla napsal(a):
My taky mame ruzně stará (6-14 tydnu) kurata pohromadě, máme otevřené i výběhy k dospelakum, takze mládí můžou chodit kam se jim zachce a na noc se zase vrátí domů. Zpočátku nějaký ten klovanec od starych byl, ale rychle si vsichni zvykli.

Presne tak, klovanec nejakej sem tam byl ale vsexhny prezila, dospele slepice si umi sjednat poradek hlavne u krmitka, ale jak se nazerou tak odtahnou a je zase klid.

10.6.2019 18:14
kastef

XXX.XXX.69.65

petan83 napsal(a):
Presne tak, klovanec nejakej sem tam byl ale vsexhny prezila, dospele slepice si umi sjednat poradek hlavne u krmitka, ale jak se nazerou tak odtahnou a je zase klid.

no tak paní co měla dojet na kuřata se ozvala pozdě večer,že by dojela na druhý den,jenže sem jí to vymluvila,tam a zpět 3hodiny- to je cesta pro pár kříženců a nevěřím,že by toten den nebo přes týden stihli....tak sem jí poradila,at zkusí sehnat blíž.
No tak mám kuřátka doma,dnes večer je dám už do králíkárny,doma už sou nesnesitelní.
Kdyby někdo měl zájem ,tak sou volná,nechám si jen 4 araukanky,a bud dva modré křížence Plymutky a Ara,nebo Ara a Cemani.
Takže je tu pár 4 týdenních Australek,a kříženci Plymutky bílé s kapkou Araukany,něco bílé,něco bílo šedo černo hnědo,černé kropenaté atd.Prostě krasavci na vesnickou zahrádku.
Takže zatím je nemůžu dát ani s většími dohromady,je jich moc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík