SRPEN - na srpen mě žádný rým nenapadá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2019 06:15

Tak, dětičky, už se vám to pomalu krátí, za chvilku šup dolů z gaučíku a hurá do školy

1.8.2019 08:08
honzapm

XXX.XXX.182.25

Cože, už je Srpen?
Srpen, měsíc měsíců?
Srpen, v němž mají narozeniny ti nejlepší Lvi z gaučíku?
Srpen. Ách.

Koukejte, FruFrue, co jsem tam fsadil rýmů.
No a máte pravdu, Tesco už týden láká na zlevněné školní batohy.
Takže je jasné, že škola brzy bude.
Ale ještě předtím se možná, ale opravdu jenom možná,
stihnu obrátit na druhý bok. M. ú.

1.8.2019 09:15

O škole ani nemluvte, pro mě je to tabu (do konce srpna).
Já bych jenom líhnul. Už skoro vše je z líhně v odchovně a ve spíži spousta násadovek křepelek, zNH a Vstzb.
Tyto vylíhlé jsou pěkně akční a fotit se jim určitě nechce. Je tam i jeden černobílý bažant. Spousta kuřátek vlašek a hempšír, naprosto mnoho křepelek přírodních, pak taky 2 zlaté a 4 tuxedo. A vylíhla se černá hempšírka . Dohromady je toho teda dost. Už se doklubávají jen opozdilci a já je žádám, aby si pohli, protože už se budou dávat do líhně další.

1.8.2019 10:27
honzapm

XXX.XXX.182.25

Přátelé, tak schválně - kolipa tu v teplákách máme hajných?
A jeslipa už hledají?
Třeba takové řekněme Vlašky, ty umí broučky hledat jedna báseň.
Vlašky do každého revíru!

https://www.youtube.com/watch?v=H0rQM-X46Bk

1.8.2019 10:37
veraboskova

XXX.XXX.77.98

Včera jdu pustit mladé orlovky. Pustím je a koukám, něco tam nehraje. A ona mezi nimi jedna vlaška. Soudružka se rozhodla, že nebude respektovat hranice, které určují zónu před hempšírky a vlašky, a zónu za orlovky. Jinak od 7mi letošních vlašek každý den 5 vajíček. Čekám, kdy soudružka dojde k závěru, že u sousedů je lepší tráva a již jí neuvidíme. Zastřihnout jedno křídlo nebo obě?
A jinak Honzíku od určitého věku narozeniny neslavím. Ale aby se neřeklo, tak jsem si letos nadělila vlastní dárek a to digitální zrcadlovku.

1.8.2019 10:45
esmez

XXX.XXX.12.218

Tak se musím pochlubit svým nejnovějším přírůstkem - bílefeldkami od jardavel (ještě jednou díky)
Jsou krásné, klidné a delší krky mají snad už jenom labutě:)

1.8.2019 13:11
Olánek

XXX.XXX.122.72

Jsou nechtěné,utíkala,pižmák ji dohonil,poté zmizela a po 35 dnech se pochlubila.

1.8.2019 16:15
karo2702

XXX.XXX.162.156

Olánek napsal(a):
Jsou nechtěné,utíkala,pižmák ji dohonil,poté zmizela a po 35 dnech se pochlubila.

To jsou krasavci

Já obvykle touto dobou začínám pouštět své odrostlíky do světa, letos mi ale přibyla miminka. Hedvábničky z hobby chovu, jako kvočny poslouží skvěle

1.8.2019 18:06

karo2702 napsal(a):
To jsou krasavci

Já obvykle touto dobou začínám pouštět své odrostlíky do světa, letos mi ale přibyla miminka. Hedvábničky z hobby chovu, jako kvočny poslouží skvěle

Tak držím palce, ať to jsou slípky

1.8.2019 18:17
karo2702

XXX.XXX.162.156

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak držím palce, ať to jsou slípky

Strašně doufám. Uvidí se koncem roku. Jinak budu zase vytahovat líheň

1.8.2019 18:41
Olánek

XXX.XXX.122.72

Nyni v době sklizně se nabízí dotaz,krmit či sečkat s čerstvou obilovinou,případně jak dlouho?

1.8.2019 20:06
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

Dobry vecer, srpen to je mesic nasi Lenicky. Dnes oslavila sve treti narozeniny. Toto leti to je hruza. V zari pofrci do skolky. Rika ze se moc tesi, tak uvidime zda ji to vydrzi

1.8.2019 22:21
honzapm

XXX.XXX.182.25

Olánku, čerstvé zrno nekrmit 4 měsíce.
Pižmovka - krása střídá nádheru.

(je to vysilující, když chci po mém prodejci zrnin loňskou pšenici,
pořád mi nutí "novou", jakože to je něco lepšího a pořád to nechápou)

Tak jsem se zařídil a Vlašky omezil a tak jsem na část loňské ještě
ani nesáhl. Možná letošní ani nebudu potřebovat, páč mám opravdu
veliké zásoby.

Niky, no páni, vaše Leninda slaví přesně o týden přede mnou.
A to znamená, že z ní vyroste jedinečná osobnost, jako jsem například já, že.

1.8.2019 23:22
ančovička1

XXX.XXX.9.141

Ni+Pa napsal(a):
Dobry vecer, srpen to je mesic nasi Lenicky. Dnes oslavila sve treti narozeniny. Toto leti to je hruza. V zari pofrci do skolky. Rika ze se moc tesi, tak uvidime zda ji to vydrzi

Srdečně blahopřeji vaší Leničce k narozeninám😀🌼💟,máte krásnou holčičku,přeji hodně zdravi a štěstí😀🌼..mám také ráda srpen,můj téměř 5ti letý vnouček Oskar, má dnes svátek💟..

2.8.2019 07:17
Olánek

XXX.XXX.122.72

Asi to není geneticky prokázáno,ale říkávalo se,že láska k chovatelství se dědí ob generaci.Všem vnukům a vnučkám přeji stále sílící pouto nejen k předkům,ale i k přírodě vůbec.Zkušenosti je zase dobré čerpat od úspěšných chovatelů a tak přeji hodně zdraví,oslňujících vlašek Honzovi von Gaučik.

2.8.2019 08:07
honzapm

XXX.XXX.182.25

Olánku, tak to je hezké, že jste si takhle nenásilně a týden dopředu vzpomněl.
Ani si člověk nemusel říkat a upozorňovat - tak to mám nejraději.
Tu spontánnost.

No, tak to abychom si, vážení, nadělali spousty vnoučat, aby aby hodně poděděných
chovatelů a chovatelek, že? Já si to jdu hnedka líp promyslet (kolik čeho a tak),
a modří už vědí, kam si to jdu promysleti... Má úcta.

Ančovindo, s Oskarem mám zase ten zážitek, jak se Vodafone dřív jmenoval Oskar,
kdo vzpomene, málo nás, tak měl ty své Oskárkové reklamy, a ty tedy byly velice
nóbl a extra.

Upozornění - při natáčení této reklamy bylo ublíženo minimálně jedné hybridce!
https://www.youtube.com/watch?v=Lw2kTQ0XB1g

2.8.2019 08:28
Olánek

XXX.XXX.122.72

Vzpomněl vpřed,jsem více než často na dobu neurčitou bez připojení,zatím jen internetového.

2.8.2019 19:47
honzapm

XXX.XXX.182.25

Olánku, tak se zase brzo připojte.

Zjistil jsem, že jsem již velice dlouho (dokonce několik hodin) nedával
žádné fotky Vlašek. No tak to se musí napraviti, že...
Komtesy nesou jako o život, takových vajec za pět dnů, copa já s tím?
Asi mě chtějí umořit a pochovat, na otravu Vlaščími vajíčkimami.

PS: FruFru, dlouho jsem nad tím přemýšlel, a nejlepší rým,
který mi vychází ke slovu Srpen je slovíčko Tepláky...
Nemáte zač.

2.8.2019 21:49
javorka

XXX.XXX.98.207

Teda to je krása!

2.8.2019 23:17
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Tak, dětičky, už se vám to pomalu krátí, za chvilku šup dolů z gaučíku a hurá do školy

Ještě bych před tou školou doporučil návštěvu školy kouzelnické.Dnes jsme navštívili a nestačili se smát.Skvělé odreagování.Ta hodina strávená na zámku stojí za to.

3.8.2019 07:38
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Dobré ráno všem.Ranní procházka po dvorku.--

3.8.2019 07:42
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Ještě malé pokračování.Omladina se nechala fotit-čeká na snídani.

3.8.2019 09:18

sadovsky napsal(a):
Ještě bych před tou školou doporučil návštěvu školy kouzelnické.Dnes jsme navštívili a nestačili se smát.Skvělé odreagování.Ta hodina strávená na zámku stojí za to.

Hrádek je fajn i bez kouzel, srdeční záležitost, několísezon jsem tam průvodcoval s tou nejlepší partou

3.8.2019 09:29
ančovička1

XXX.XXX.9.141

Krásné ráno i vám😀..už jsem také oběhla kuří havěť a teď se kocham prohlížením vašich nádherných a s láskou chovaných kuratek a slepicek😇..krásné ubytovani, spokojená zvířátka,ty černobílé kuřicky neznám,co to je? ..budu muset otevřít vzornik plemen drůbeže😁

3.8.2019 15:14
sadovsky

XXX.XXX.248.218

ančovička1 napsal(a):
Krásné ráno i vám😀..už jsem také oběhla kuří havěť a teď se kocham prohlížením vašich nádherných a s láskou chovaných kuratek a slepicek😇..krásné ubytovani, spokojená zvířátka,ty černobílé kuřicky neznám,co to je? ..budu muset otevřít vzornik plemen drůbeže😁

Je to Vlaška exchequer.Letos jsme nalíhnuli z poslaných násadových vajec.

3.8.2019 15:17
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Hrádek je fajn i bez kouzel, srdeční záležitost, několísezon jsem tam průvodcoval s tou nejlepší partou

Máme to 30 km. od baráku,ale letos jsme ho navštívili poprvé.Stojí to opravdu za shlédnutí.

3.8.2019 15:42
kastef

XXX.XXX.69.65

sadovsky napsal(a):
Je to Vlaška exchequer.Letos jsme nalíhnuli z poslaných násadových vajec.

jo jo,tyto vlašky jsou moooc pěkné
U nás denně prší,tak je to hrozný-ale snad už dnes bude pokoj,zatím pro dnešek je to v klidu.
Akorát rajčata už chytly plísen,to je k vzteku,ale sbíráme,tak něco snad bude.
Já ted sháním araukaního kohoutka,tak doufám,že to nějak dopadne-nezdá se vám,že když nic konkretně nesháníte,tak je všeho dost,a až pak na věc dojde,nikde nic není??
Nového Australáka už mám 3 týdny doma,Brahmy kohoutka mají z lednových kuřat,akorát pro kříženky araukan zatím nic.

3.8.2019 15:52
viu

XXX.XXX.101.74

Dnes mě bressy překvapily. 2x
Za 1. Bylo vejce. Jsou to holky velikonoční
2. Váha 35g
No vím, je to 1......
Ale u z.velsumek 57g
Holky hnědé šikovné

Jako vím, že 35+57 není 93, ale což 😇

3.8.2019 16:05
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Konečně prší.Jak se krásně osvěžil vzduch.Dopoledne to bylo ještě na padnutí.

3.8.2019 16:47

Tak u nás hrozil radar deště a bylo z toho 6 kapek, možná 7.... Ale není vedro, což je fajn.
Jinak jsem při sekání narazil na ožmoulané peří, takže očividně proběhla psí selekce rozumem mslého kusu kuřete, žel černé slepičky.... No jo no., nevím, kudy vylezla z výběhu. Nebo možná večer nezalezla, zavíral jsem už po tmě. Jak říkám, byla trochu nablblá, tak to má, holka za sebou, ikdyž mě to štve. Stále doufám, že v těch 7 bílých kusech budou alespoń 2 slepičky.

3.8.2019 18:56
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tak u nás již úřaduje soudružka svatá Anna.
Já bych ještě snesl léto, tak 10 měsíců ještě,
ale ona že už né, že už v noci bude jen 8 stupňů.
Tak to bylo dost fuj teda ale.
Už si pěkně hezky topím a gé opouštím jen ve chvílích nejnutnějších.

Jako třeba nyní, kdy jsem vzácně sestoupil, abych FruFruovi poradil
- podívejte na Koudelíkojc psa - jak se krásně o slepičky stará,
čichem (a zajisté i jinak) kontroluje, zda se již neblíží snáška,
a soudružky starostlivě opečovává a evidentně nepapá.
To víte, FruFrue, na to se musí jinak, a my víme jak.

Koudelíku, k. střídá n. a jaké máte pěkné letušky v bílém, že...

3.8.2019 20:24

honzapm napsal(a):

Jo, rada dobrá, ale když musí jeden do práce, tak je celý den spousta času na kraviny, že. A navíc náš pes je velmi tvrdohlavá, svéhlavá psí egoistka, nic nepomohlo, prostě je to větší zábava..... Mno, naštěsti, jak říkám, byl to psychicky "divný" druh

3.8.2019 21:49
honzapm

XXX.XXX.182.25

FruFrue, to je zajímavé, co lidí má psa a nemá na něj čas.
No a zpět ke drůbeži - to by mě zajímalo, jestli by jedla vaše fenka
nejen hedvábničky, ale i Vlašky.
Třeba by krásou Vlašek tak oněměla, že by ústa zapomněla zavřít,
a tudíž by žádnou Vlašku komtesoidní nesnědla. Co vy na to?

4.8.2019 06:59
PiLnÍk

XXX.XXX.79.253

honzapm napsal(a):

Slípky nepapá bohužel jen evidentně. Asi je to tím že jsou to hybridky. 🤭Pižmovky již práci letušek ukončili, naštěstí. .

4.8.2019 10:02

honzapm napsal(a):

Čas je, jen ne na 6 vycházek denně dle návodu😎 A prostě tentokrát sázka na jistotu v podobě ozkoušeného plemene nevyšla, že je každý pes originál, to jsem věděl, ale až tolik.....🙈
Ale jinak si myslím, že by krásou oněměla jen do chvíle, než by jí slečna komteska, překvapena její velikostí a blízkou přítomností, s výkřikem proběhla před čumákem. Ona je sice velká (ta naše Bublina), ale i tak dost rychlá.... Ale jakmile to přežije kuřecí věk, už je to OK.

4.8.2019 10:06

No není ona zlatá, ta hedvábkovražedkyně?

4.8.2019 14:09

honzapm napsal(a):

nášmu NO je to jedno, zožere všetko,plymutku, vlašku, bressku, sliepku, kohúta, suseda, bieleho aj cigáňa.

4.8.2019 18:59
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

Všem děkujeme za přání

4.8.2019 22:21
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Dotaz či prosba o radu.Mám mladý odchov Šumavanek a objevila se ve výtrusech u některých jedinců krev.Po doporučení nasadím Sulfacox.A teď prosím o radu,protože jsem se s tím ještě nesetkal.Bude Sulfacox učinkovat na odchov i ve venkovním výběhu,nebo je musím zavřít a omezit přístup ven.Děkuji za jakou koliv radu.

4.8.2019 23:06
ančovička1

XXX.XXX.9.141

Dobry večer..myslite si,že trochu krve v trusu je kokcidioza?..to ny asi mela kurata průjem,byla by sklesla,nezrala by..kdysi jsem asi kokci mela u malých,asi měsíčních kuřat,mela jsem je zavřené v kotci a davala do vody sulfacox podle návodu a v pohodě..ale nemyslim si,že by vetsi kuřata musela být zavrena,možná vydesinfikovat výběh,nevim,vápnem??.ale mozna to ani kokci neni..zkuste veterináře..ozve se bodlinka?..

5.8.2019 07:24

sadovsky napsal(a):
Dotaz či prosba o radu.Mám mladý odchov Šumavanek a objevila se ve výtrusech u některých jedinců krev.Po doporučení nasadím Sulfacox.A teď prosím o radu,protože jsem se s tím ještě nesetkal.Bude Sulfacox učinkovat na odchov i ve venkovním výběhu,nebo je musím zavřít a omezit přístup ven.Děkuji za jakou koliv radu.

Na kokcidiózu jim nalejte do vody ocet. Já jsem to použil jako léčbu a zabralo. Měl jsem kuře načepýřené a už vyhublé, tak jsem prostě do vody ředil ocet jablečný. Ze začátku třeba i 1/8 láhve ocet a zbytek voda, postupně méně. Musíte tak týden, každým dnem méně octa do vody a nakonec nic. A uvidíte, že to přejde. Kokcidie nesnáší kyselé prostředí. Což ocet udělá. Ale nemůžete ho dávat úplně pořád, mohlo by jim to odrovnat játra.

5.8.2019 07:49
Olánek

XXX.XXX.122.72

sadovsky napsal(a):

Odborně vyšetřit.Léčení na dálku má samozřejmě svá kouzla,znám jednoho holubáře co smíchá několik léků včetně sulfacoxu a pere je do holubů již několik roků,ptáci jsou na anti dávno rezistentní,ovšem jeho představa o vše léku je nezvratná.
V podstatě jde asi o to,aby dávku sulfacoxu vypily tak nějak rovnoměrně po přiměřené žíznivosti.

5.8.2019 08:01
sadovsky

XXX.XXX.248.218

ančovička1 napsal(a):
Dobry večer..myslite si,že trochu krve v trusu je kokcidioza?..to ny asi mela kurata průjem,byla by sklesla,nezrala by..kdysi jsem asi kokci mela u malých,asi měsíčních kuřat,mela jsem je zavřené v kotci a davala do vody sulfacox podle návodu a v pohodě..ale nemyslim si,že by vetsi kuřata musela být zavrena,možná vydesinfikovat výběh,nevim,vápnem??.ale mozna to ani kokci neni..zkuste veterináře..ozve se bodlinka?..

Jsou to kokcidie.Máme po rozboru u lékaře-právě od něj je sulfacox

5.8.2019 08:03
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Na kokcidiózu jim nalejte do vody ocet. Já jsem to použil jako léčbu a zabralo. Měl jsem kuře načepýřené a už vyhublé, tak jsem prostě do vody ředil ocet jablečný. Ze začátku třeba i 1/8 láhve ocet a zbytek voda, postupně méně. Musíte tak týden, každým dnem méně octa do vody a nakonec nic. A uvidíte, že to přejde. Kokcidie nesnáší kyselé prostředí. Což ocet udělá. Ale nemůžete ho dávat úplně pořád, mohlo by jim to odrovnat játra.

Zkusím nejprve ten ocet.Děkuji moc.Jak zde již psala Bodlinka,tak Sulfacox jsou dost silná antibiotika.Děkuji moc.

5.8.2019 08:31

sadovsky napsal(a):
Zkusím nejprve ten ocet.Děkuji moc.Jak zde již psala Bodlinka,tak Sulfacox jsou dost silná antibiotika.Děkuji moc.

pokud máte kokcidiózu potvrzenou a je tam krev, tak s tím sulfacoxem bych nečekala. ono je to silné na "prevenci" nebo "přeléčování", ale když už kokcidióza fakt je, tak je zase ocet už dost slabý.

5.8.2019 08:32

ono totiž hlavně sulfacox je kokcidiostatikum, kokcidie neničí, jen jim brání v množení, takže nástup účinku je pomalý. když se s ním čeká do poslední chvíle, tak i léčená zvířata mohou začít zdechat.

5.8.2019 08:52

U mě ta kokcidie třeba nikdy neměla šanci dojít takto daleko, já dělám kontroly a jak je nějaké kuře trošku hubenější, nasadím ocet. Je pravda, že na takto silnou kokci jsem ještě ocet nedával, protože to prostě podchytím včas.

5.8.2019 09:42
sadovsky

XXX.XXX.248.218

pokud máte kokcidiózu potvrzenou a je tam krev, tak s tím sulfacoxem bych nečekala. ono je to silné na "prevenci" nebo "přeléčování", ale když už kokcidióza fakt je, tak je zase ocet už dost slabý.

Děkuji moc a moc.Takže ocet vylitý a už mají sulfacox.Ještě že Vás tu máme.Rada odborníka nad zlato.Ještě jednou moc DĚKUJI.

5.8.2019 09:46
sadovsky

XXX.XXX.248.218

U mě ta kokcidie třeba nikdy neměla šanci dojít takto daleko, já dělám kontroly a jak je nějaké kuře trošku hubenější, nasadím ocet. Je pravda, že na takto silnou kokci jsem ještě ocet nedával, protože to prostě podchytím včas.

U mně také poprvé.Chovám slepičky nějaký ten pátek a do dnešního dne nic.Až bohužel u Šumavanek-koupil jsem kuřátka a prostě pouze v tomto chovu se to objevilo.Zrovna když si na nich tak zakládám.

5.8.2019 11:28
jo012810

XXX.XXX.101.35

sadovsky napsal(a):
U mně také poprvé.Chovám slepičky nějaký ten pátek a do dnešního dne nic.Až bohužel u Šumavanek-koupil jsem kuřátka a prostě pouze v tomto chovu se to objevilo.Zrovna když si na nich tak zakládám.

Nepřemnožení kokcidií se zabrání suchem, přiměřenou teplotou a přiměřenou hygienou. Já např. odchovávám na roštech do cca 6 týdnů a zatím( Musím zaklepat ) jsem neměl s kokcidiemi problém.

5.8.2019 12:27
ančovička1

XXX.XXX.9.141

sadovsky napsal(a):
Děkuji moc a moc.Takže ocet vylitý a už mají sulfacox.Ještě že Vás tu máme.Rada odborníka nad zlato.Ještě jednou moc DĚKUJI.

Tak ,tak..sulfacox..budou v pořádku .. 😀..

5.8.2019 12:51
honzapm

XXX.XXX.182.25

Doktor, který Sulfacox předepsal, k tomu měl podat dostatečné vysvětlení,
zda léčené kusy mohou/nemohou chodit ven.
Samozřejmě, že mohou. Ale zajistit, ať venku nepijí jinou, než medikovanou, vodu.
Což třeba v mém 1/4 ha výběhu je těžší, ale zaslepit okapy atd. lze i tady.

Fooxi, no páni, váš pes polyká i romáles? Tak to je ale velice užitečné zvířátko.
Nechcete si s ním udělat výlet, třeba do Košic?

FruFrue, nevím nevím, brýle mám mimo dosah gé, ale co se tak mžouravě dívám,
tak zlatá podle mě vypadá jinak, než ta vaše roztaženka - a my víme jak.

6.8.2019 17:53
honzapm

XXX.XXX.182.25

Olánku, doufám, že vaše reakční chalupa je dostatečně vzdálena od Prahy.
Jinak hrozí zvýšené množství podobně pro nespánek pološílených stěžovatelů,
že...
https://drby.prazskypatriot.cz/kohout-obtezoval-space-zpacifikovat-ho-musela-specialni-jednotka/?fbclid=IwAR2CFO7d716625jdnQ4BCeOIcS8H4B5RX7bCcurW56lRtjp-UiRW8AjXamk

To sou věci, co se to dneska děje... Uí.

6.8.2019 18:34
frikmon

XXX.XXX.230.184

No pražané i správně určili druh - bantamka jak vyšitá

6.8.2019 18:47
honzapm

XXX.XXX.182.25

Půjdu se asi přivázat ke stromu za bantamákovo znovupropuštění na svobodu.
Ale nejdříve si k tomu stromu musím zavézt gaučík.
Snad mě ta "speciální jednotka" taky nezaspacákuje.

7.8.2019 07:53
Olánek

XXX.XXX.122.72

Zásadním pro úspěšnost každé akce je specializace policie do mnoha útvarů,též odchytového, který zjevně nese stopu veterinárního proškolení Bodlinkou a tím i k naprosto jednoznačné diagnoze, vápenka.Pro pravidelné zkvalitňování odchytového útvaru nabízím policii české republiky několik vlašáků z mého volnochovu vypustit ve Stromovce.
Ke stromu na Letné se bojím připoutat,jak jsem se dočetl níže o zadržení skateboardistů,neboť tamní policie používá nejen hmaty,ale i ch v a t y.

7.8.2019 16:02

narazil som na nete na zaujímavú ruskú stránku so zameraním na chov a odchov, so smiešnym prekladom:
https://slo.guruanimal.ru/
original je:
https://guruanimal.ru/
z toho mála, čo rozumiem (už je to dávno) tam napríklad jedna teta tvrdí, že malé morky si môžu pri kŕmení, ak sa krmivo dá na tvrdý podklad, privodiť hm - otras mozgu
alebo video na zväzovanie rozchádzajúcich sa nožičiek kurčiat.
http://ix.sk/lVtl3
Dobré videá z rôznych chovov, u nás málo publikované

8.8.2019 21:07
javorka

XXX.XXX.98.207

Jestli se nepletu, tak tu má dnes někdo narozeniny.
Přeji všechno nejlepší, hodně zdraví, plno nádherných vlaštiček a voňavých růží.

No a pěkné pohajání na Gé.

8.8.2019 22:27
honzapm

XXX.XXX.182.25

Javorko, číperko, uí, a hnedle takhle veřejně?

Ano ano, máte pravdu - dnes slaví své 38 narozeniny pan Roger Federer,
to je takový tenista. Celkem mu to jde. Trochu. A trochu o tom vím.
Je to mé o něco méně geniální dvojče s příjemnými příjmy.
Snad se na něj brzy, prodejem Vlašek, také dotáhnu.
Dvojčatofství máme tak nějak v rodu.
Hop hop a děkujeme.

Vlašky jsou krásné, nejkrásnější na světě a růže dnes po ránu tak voněly,
až jsem si pár kvítků utrhl a vypil jsem z nich dešťovou vodu. Velká lahoda.

9.8.2019 07:06
Olánek

XXX.XXX.122.72

Jedno je jisté,příjmy tenistů budou s věkem klesat a to i nestárnoucímu Rogerovi,zatímco odchov vlašek i přes velkou náročnost vyžadující celoživotní sebeobětování,není na věku tak závislý,ba naopak zkušenosti příjmy zvýší.
Pro úspěšnost chovu je nutno překonat mnoho překážek a hrozeb,jednou takovou je čmelík a proto uvažuji o jeho redukci dosud nepatentovanou pastí.Návnada je jasná,kuří krev,řešitelné je i stanovení a udržování optimální teploty krevní tekutiny vyhovující roztočům v kurníku,ovšem problém spatřuji v jejich usmrcení.Pokud existuje jed rozpustný v krevní lázni a neškodící slepičkám je vyhráno.Zabíjení čmelíku nočním elekrickým proudem přímo v pasti umístěné pod hřady v době spánku slepic je tak trochu riskantní.

9.8.2019 07:44
Olánek

XXX.XXX.122.72

Přátelé potřebuji poradit,nikoliv rudá záře nad Kladnem,ale běložluté světlo nad Prahou,je to tak,zvažuji pěstování zeleniny bez půdy s využitím podzemního tepla z tunelu Blanka v patrovém velkoskleníku ,nejlépe na některém z horizontů hl.m.města.
Problém je ten,že nevím kde sehnat kokosový substrát z domácí produkce do pěstevních žlabů a též mně není známo,kde pořídit nechráněné čmeláky potřebné k opylování a jak je usadit.

9.8.2019 08:00
honzapm

XXX.XXX.182.25

Olánku, vy filuto. Jen čmelíka nechte, ať si saje.
Nebo na vás zavolám nahé aktivistky, které budou svými prsy bránit vám v jeho likvidaci.
Zdravá populace (kurů) se s tím vyrovná. I čmelík má nárok na život plný svých
základních práv a potřeb, že...

Čmeláčka si můžete objednat tady, ale učiňte tak již nyní pro následující jaro.
Je velká fronta.
http://www.ceskycmelak.cz/jak-postupovat-pri-objednavce-2/

Na kokosu rajčata nepěstujte, dejte je do vody z Vltavy, tam je živin,
že budete mít nejbujnější jablíčka na světě.

9.8.2019 08:09
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Děkuji všem za rady a záchranu Šumavanek.Hlavně Bodlince a Honzovi.Holky už zas lítají venku.Uhyn 0.Ještě jednou děkuji a přeji krásný víkend.

9.8.2019 08:37

honzapm napsal(a):
Olánku, vy filuto. Jen čmelíka nechte, ať si saje.
Nebo na vás zavolám nahé aktivistky, které budou svými prsy bránit vám v jeho likvidaci.
Zdravá populace (kurů) se s tím vyrovná. I čmelík má nárok na život plný svých
základních práv a potřeb, že...

Čmeláčka si můžete objednat tady, ale učiňte tak již nyní pro následující jaro.
Je velká fronta.
http://www.ceskycmelak.cz/jak-postupovat-pri-objednavce-2/

Na kokosu rajčata nepěstujte, dejte je do vody z Vltavy, tam je živin,
že budete mít nejbujnější jablíčka na světě.

Slepice se s čmelíkem vyrovná-ale na přírodním nocovišti. V kurníku slepice přirozeně nespává, ona spí na větvích stromů. Kde vážně není příhodné místo pro ukrytí parazita. A když by se čmelík odvážil, tak si slípka přeletí na druhý strom. V přírodě je to tak, že čmelík se usazuje akorát v hnízdech ptáků (tedy třeba i té slípky), kde parazituje na nesoucí/sedící samici (dle druhu ptáka i samci) a na mláďatech v hnízdě.
V kurníku se čmelíci množí, sají si dle potřeb a slepice i zabijí. To je se stromovým hřadováním nesrovnatelné.

9.8.2019 09:21
Olánek

XXX.XXX.122.72

Moje inteligentní vlašky ve výběhu na svažitém terénu,ovlivněny propagací o nezbytnosti boje proti suchu, vyhrabávají i tvrdém podloží hluboké jamky na záchyt stékající dešťovky.Kachny se je pokouší násladovat tvorbou pouze malých důlků.No a pes z obavy před záplavou intenzivním či přívalovým deštěm zase podhrabává oplocení pro snadnější odtok vody.

10.8.2019 09:38
honzapm

XXX.XXX.182.25

Olánku, vaše oduševnělá zvířátka umějí i mluvit, viďte?
Neměl byste, prosím vás, na skladě i nějakého pejska?
Že by zakousl brazilského prezidenta, aby už nekácel.
Možná by vám pejska mohl zapůjčit Foox.

Když jsem poprvé zaznamenal zprávy o celoplošném trávení hrabošů,
považoval jsem je za pokleslou srandu podobnou té naší tady, že.
Říkal jsem si, že když EU nařídila snížit množství účinné
látky v přípravcích na hubení hlodavců právě proto, aby nehrozila
sekundární otrava myších predátorů, že není možné,
aby pár měsíců po té někdo vypotil plošnou dehrabošizaci.
Chudinky lištičky - nebudou mít co žrát.
No ještěže máme bohatě zásobené chovy, že... Uí.

12.8.2019 08:45
Olánek

XXX.XXX.122.72

Když se kácí les padají třísky,dnes již při těžbě dřeva třísky nepadají,ale ta představa o nezbytnosti třísek stále trvá a nejen u vojáků.

13.8.2019 22:29

Dobrý večer všem,konečně nám po měsíci trochu zapršelo,ale muselo by tak pršet každý týden.Rakytník tuze chutná slepičkám,ale bohužel ho objevili vrabci a během odpoledne ho sklidili.Jinak měsíc bojuji s čmelíky a každé ráno jich pár objevím,nosí to potvory pořád do kurníku.Vlašťovičky letos přiletěli jen jeden pár,prvně odchovali dvě ptáčátka a momentálně mají asi tři.Víno vesele sklízí pracovité vosy,je jich potvor letos moc,tak jen doufám,že se mi nepustí do včel,které dostávají svůj příděl cukru,jinak tu nic do sosáčku nemají.První líhnutá kuřátka sem tam utrousí vajíčko a zatím jim je jedno kde a někdy závidím život naší Čiči.

14.8.2019 08:19
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ach ano, Nikdášku, kočky mají super život.
Konkrétně ty moje - obě chrápou celé dny pod pergolou a jediné, co je zajímá,
je honit se, kousat se, shazovat mi věci, zachlupatit mě a hodně papat.
Ale jít za roh prohnat pár vrabčáků, kteří systematicky kadí na narůstající broskve,
tak to už je asi mooc práce nebo co...
Budu si muset najít chvilku na důraznější kočičí debatu asi!

14.8.2019 11:03
honzapm

XXX.XXX.182.25

Jo a Nikdášku - ti čmelíci - jestlipa ta jejich invaze nebude způsobena tím,
že váš Hák na vratič vyzerá tak zoufale prázdně a opuštěně?

14.8.2019 15:14
honzapm

XXX.XXX.182.25

Jo jo, vrcholné léto... Kdepaže jsou ty časy, kdy jsem na pole za humna chodil
jen s prázdnými ručkami, případně s konývkou a hlavně jen se svou vlastní krásou.
Nosil jsem si zpět pár lusek, trochu petrželky, jarní cibulku, stačila náruč.
Později bylo zapotřebí košíku, na nějaký ten česnek či větší cibuli, první cuketky...
Později bylo zapotřebí kárky. Kárky hojnosti.
No a v současných dnech to vypadá, a uvádějí to i některé zdroje,
že brzy nebude jedna kárka hojnosti stačit, budu muset ze svého vozového parku
muset vyparkovat i kárku č. 2.
Naštěstí mám pro tyto případy natrénovánu techniku - první kárka jede přede mnou,
tlačí si břicho, které ale naštěstí vůbec žádné nemám, druhou kárku vezu rukou.
Druhou rukou kynu mávajícímu davu, případně lížu nanučka, že...

Nedozírná škoda, že v našem zapadákově nejsou žádné farmářské trhy,
jinak bych už byl cuketářský multimilionář s depozitní filiálkou U krásných Vlašek.

Faktem je, že z letošní úrody cuket už se dělá šoufl nejenom Vlaškám,
Včera jsem pro jistotu zlikvidoval cuketí královnu, a zdá se, že na množbu
malých cuketek to bude mít vlif více než výrazný. Hurá.
Půjde-li to tak s horskou plodností dál, můžu za chvíli sázet melouny.
I když, to bych asi umřel na předávkování melounem, a to nevím, co byste
si tu beze mě počali, že...

15.8.2019 10:54
Olánek

XXX.XXX.122.72

Ke změkčování kůží lze použít kravskou moč a holubí trus.V případě zájmu vám mohu nabídnout čistě český produkt od českého holubího plemene v bio kvalitě.
Nevíte,zda byl ministerstvem akceptován požadavek asociace malých a drobných chovatelů,aby stát hradil vakcinaci v drobnochovech,jež států šetří ročně miliardy? A jaké je umístění mého chovu na indexu kvality života slepiček,nemohu to nalézt.

16.8.2019 06:44
keckas

XXX.XXX.162.67

Cukety strouháne do mrazáku a děláme z toho Lasagne. Na jedny padne okolo 1,5kg cuket a sklízíme je každý druhý den aby nestihly narůst.

16.8.2019 09:37
ančovička1

XXX.XXX.33.4

keckas napsal(a):
Cukety strouháne do mrazáku a děláme z toho Lasagne. Na jedny padne okolo 1,5kg cuket a sklízíme je každý druhý den aby nestihly narůst.

Keckas,napište,prosim,recept,dcera už mi cukety dává pro slepice..

16.8.2019 10:02
keckas

XXX.XXX.162.67

1,2-1,5kg nastrouhané cukety, 1 balení krémoveho sýra, 100ml smetany, 200g strouhaného sýra, bylinky (my dáváme bazalku, tymián, oregáno, česnek). Všechno smíchat v pořadí jak jdou suroviny za sebou. Směsí prokládat pláty lasagní, vrchní vrstva je cuketová. Milovníci sýra si ho dávají i nahoru, ale není potřeba

Množství hmoty vystačí na pláty z 350g semolinove mouky (+1 celé vejce a doplnit do 150ml vodou, pár kapek oleje).

Občas do toho kvůli synovi zamicham kukuřici nebo žampiony.

Ještě dodám, že i slepičkám v této podobě chutná cuketa nejvíc. Pokud tedy něco zbyde.

16.8.2019 11:19
ančovička1

XXX.XXX.33.4

Keckas,moc děkuji za recept,hned ho holce předám,bude ráda,už nevi, co s cuketami😁..jeji klučici zeleninu miluji,tak si recept urcite zapíše do své staré kuchařské knihy..myslim,že i tady na fauně se recept mnohým kuchtičkám a kuchtikum, bude hodit..diky😀👍

16.8.2019 11:22
honzapm

XXX.XXX.182.25

Keckas, zdravíčko. Necháváte nastrouhanou cuketu nějak vykapat?

Cuketové zelí

2 větší cukety
cibule
máslo
hladká mouka
cukr
ocet
kmín
sůl

Cukety oloupeme,a pokud nemají již velká semena, i s dužinou nahrubo nastrouháme.
Jinak dužinu vydlabeme.
Cuketu osolíme a necháme pustit vodu, kterou v sítu odstraníme.
Na másle zpěníme cibulku, zasypeme lžící mouky,osmahneme
a přidáme cuketu, kmín, cukr a ocet - každý podle chuti.
Vaříme max. 5 minut, aby si cuketa zachovala strukturu a nevznikla nám kaše.
Chutná jako kedlubnové nebo hlávkové zelí.

16.8.2019 11:44
keckas

XXX.XXX.162.67

Vykapat nechávám jenom ty mražené, tam si odvážím rovnou lehce přes kilo a půl. Jinak se to vsákne do těch těstovin.

Můj junior je taky zeleninový, ale 6 rostlin je pro nás i tak moc.

Ještě přidám recept na naši oblíbenou cuketovou buchtu: 500g nastrouhané cukety, 400g mouky, 3 vejce, 250g cukru (většinou úvěru cukru a přidám zralý banán), 200ml oleje, 100g mletých ořechů, 1 prášek do pečiva, skořice, špetka soli.

Vajíčka vyšlehat s cukrem do pěny, vmichat mouku s pečícím práškem, ořechy a skořicí a nakonec vmíchat cuketu (s banánem) a olej. Peču asi 30min na 180. Je taková mokrá a chutná jak vánoce :)

16.8.2019 13:47
ančovička1

XXX.XXX.33.4

Zeli kedlubnove máme moc rádi,tak teď,když se nam nabizi sezónní plody zahrady,musime toho využít😀..hned požádám o nove cukety,na zeli i na buchtu..dcera take pěstuje dyne hokaido,tak se cela rodina s chuti cpe dynovou polévkou😁..

16.8.2019 14:08
lupus4

XXX.XXX.205.61

SRPEN - na srpen mě žádný rým nenapadá

platí ale pranostika (51 let)

"Na jednadvacátý srpen tě přetáhnou kladivem a srpem"

autor prokletý a již zesnulý básník Julius N.

16.8.2019 21:32
viu

XXX.XXX.101.74

A my 21. Slavíme. Před 16 lety (tedy od 21.8.) Se nám narodilo prostřední dítě 🎂

19.8.2019 10:07

Krásný den máme dnes,neštěkne tu ani pes,ale třicet kohoutů nám tu zpívá ve sboru.

19.8.2019 11:15
honzapm

XXX.XXX.182.25

Nikdášku, ten poslední mě ale opravdu rozesmál.

Přináším pozdravy ze Země vycházející Vlašky.
Jsme po snídani, pomalinku sestupujeme z gaučíku a hodláme
po celý zbytek dne šířit krásu a nádheru napříč galaxiemi. Hop hop.

20.8.2019 21:06

Hurá,hurá dnes tu konečně prší. https://www.youtube.com/embed/awoNZYD9BDg

20.8.2019 21:50
ančovička1

XXX.XXX.33.4

..to je nádhera,jste mně rozbrečel..😇

21.8.2019 04:18
kastef

XXX.XXX.69.65

u nás opět prší,jako téměř denně

21.8.2019 08:11

Dobré ranko a dobrou chuť."Musíme se polepšit"

21.8.2019 08:33

Čínské vejce - proč se hádat jestli je slepice v kleci, nebo ve výběhu - no tak to je síla ! ! !
???...
50 000 krabic - do každé se vejde 360 kusů a exportovano z Číny do Maroka...a pak to jde kam ???

Tak kde jsou slepice ???...

21.8.2019 09:24
Olánek

XXX.XXX.122.72

Ještě že nevede přímé spojení z Číny na moji chaloupku,ti Asiati by mně sežrali i kachničky.

21.8.2019 10:09
keckas

XXX.XXX.162.67

U nás opět ani kapka. Za celý srpen 25mm. Daří se akorat cuketám a vinné révě naštěstí.

21.8.2019 16:45
ančovička1

XXX.XXX.33.251

keckas napsal(a):
U nás opět ani kapka. Za celý srpen 25mm. Daří se akorat cuketám a vinné révě naštěstí.

U nás v Chotusicích,ted předešlé dva dny pršelo,krásně,celé dny,i v noci dneska ještě trochu ráno,ale v poledne už se vyjasnilo a sviti slunce😀..mame zalito..konečně trochu povyroste tráva pro kozy a ožijí stromy a keře..

21.8.2019 19:34

U nás včera večer a v noci celkem 20 mm😉

21.8.2019 20:59
honzapm

XXX.XXX.182.25

Hele, a co si to tady vlastně měříte?

21.8.2019 21:34
lupus4

XXX.XXX.205.61

tak konečně to začalo i v 1000mnm (kol Boubína)

24.8.2019 20:21
jo012810

XXX.XXX.101.35

Nakoupila jste jim pěkné paruky i šaty...

24.8.2019 20:37
kastef

XXX.XXX.69.65

tak já dnes konečně rozhodla,co si z letošních odchovů nechám,přebyteční kohoutci pokudse neudají to mají jasné....

No bohužel budu muset dát pryč i pár lonských pipin,takže půjdou dál 2 lonské wyandotky, 2 Australky, a letošní-1kříženka Brahmánky,1 wyandotkoaustralka,a 3 kříženky Araukan a Plymutek.Takže ,kdyby někdo měl zájem,těchto 9 pipin je k prodeji,je možno k nim vybrat i nějakého fešného kohoutka.

25.8.2019 19:32

honzapm napsal(a):
Hele, a co si to tady vlastně měříte?

Řeknu a všichni se budou chtít přidat, ne? Tůdle!😎

26.8.2019 07:50
Eevulenka

XXX.XXX.192.42

Já bych si ráda adoptovala nějakou krasavicu, ale asi nebudete poblíž. Vzhledem k tomu, že z jarniho lihnuti pod kvocnou mam z 10 vajec pouze 2 holky. Ale mela by se mi vylihnout ještě nějaká hempširčatka behem par dni.

26.8.2019 11:48
Olánek

XXX.XXX.122.72

Takové exoty nemají ani v ZOO.

26.8.2019 12:08
Olánek

XXX.XXX.122.72

To že miliardáře zajímá více rozdělování prachů než nějaká spravedlnost či ochrana spotřebitelů je u nás zjevné a proto je snaha Jourovku někam posunout k peněžním tokům.Přesto považuji za důležitou právě ochranu spotřebitelů v širším smyslu chránící nejen lidi,ale též jejich miláčky.
Dnes jsem chtěl koupit mrkev pro mé králíčky a požádal prodejce o zkrácený obrazový záznam jejího života od semínka po sklizeň,případně její uskladnění.Neměl jej,dokonce neměl ani ranní laboratorní vyšetření mrkve nezávislým orgánem a tak jsem od koupě upustil.

26.8.2019 13:11
petan83

XXX.XXX.74.166

3 mesicni kohoutci, masa nic moc ale s nadivkou to pujde

26.8.2019 13:46
přezdívka

XXX.XXX.105.195

Ko ukám, že už jsou trochu "opečení"

27.8.2019 09:05
honzapm

XXX.XXX.182.25

Přináším pozdravy ze Země vycházející Vlašky.
Komtesy již sestoupily z hřadů a jaly se na dvorku šířit krásu a nádheru.
Udatně zobkají travičku (já myslel, že se kouří), ony ji zobou, asi slušný matroš, že.
Vydatně se popelí a vůbec tak nějak fšeobecně čiperně papkají a poskakují . Hop hop.

FruFru - i přesto taková malá otázečka... - nejste vy náhodou z Nového Smokouca?
https://www.youtube.com/watch?v=pHYF-Y9bJTE

27.8.2019 12:07

Olánek napsal(a):
Takové exoty nemají ani v ZOO.

Si piš že ne.

27.8.2019 22:27
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Pěkný večer všem. Tak vám řeknu, nejlepší je to v tomhle horku u vody. Ale na Lipno už nejedu. Spolužák z vejšky dal na FB příspěvek, a pak i video, co se mu tam podařilo vylovit v neděli. To je teda macek.
https://www.youtube.com/watch?v=ARZjAcfy2q8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0zg3pVXO359iUGLvqSvE9WHXPkcjydDJ89zEWKB3Ve9OFgc1AAxjZ-1f4

28.8.2019 05:18
jo012810

XXX.XXX.101.35

veraboskova napsal(a):
Pěkný večer všem. Tak vám řeknu, nejlepší je to v tomhle horku u vody. Ale na Lipno už nejedu. Spolužák z vejšky dal na FB příspěvek, a pak i video, co se mu tam podařilo vylovit v neděli. To je teda macek.
https://www.youtube.com/watch?v=ARZjAcfy2q8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0zg3pVXO359iUGLvqSvE9WHXPkcjydDJ89zEWKB3Ve9OFgc1AAxjZ-1f4

Trochu futuristické...předpoklad za 30 let????

28.8.2019 11:03
veraboskova

XXX.XXX.18.226

jo012810 napsal(a):
Trochu futuristické...předpoklad za 30 let????

A tak já myslím, že každý normální člověk pochopil, že je to překlep...

28.8.2019 12:04
honzapm

XXX.XXX.182.25

Věrko, téda, to je rybička.
Ale helejte, copa by vám takový sumeček mohl udělat?
Chodíte se snad koupat po půlnoci naostro?
Lipnu zdar.

28.8.2019 18:41
veraboskova

XXX.XXX.0.235

On sumec nežere lidi v plavkách?
Ne ale abych pravdu řekla, připomnělo mi to film Poslední plavky, kde hrál asi nejzajímavější roli Rudolf Hrušínský ml. a chytal tam sumce na nějakýho pejska...

28.8.2019 20:33
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Něco pro krásný horký večer.

28.8.2019 20:42

tak sumec prý sežere i kačenu, ale nemyslím si, že je to ta, hmmm, co se schovává do spodního dílu plavek.

29.8.2019 11:06
javorka

XXX.XXX.98.207

veraboskova napsal(a):
On sumec nežere lidi v plavkách?
Ne ale abych pravdu řekla, připomnělo mi to film Poslední plavky, kde hrál asi nejzajímavější roli Rudolf Hrušínský ml. a chytal tam sumce na nějakýho pejska...

Toho sumce animoval můj syn. Pejsek byl režiséra. Chudinku tam asi pěkně potrápili.

29.8.2019 11:11
honzapm

XXX.XXX.182.25

Zdravíme Javorku.

Věrko, já bych vám napsal, jak jsem to myslel, ale jsou tu děti a mládež, že.
Rybině zdar!

Vlašetky mi včera pomáhaly trhat broskve - jsou moc šikovné a dobře jim to jde.
Hlavně tedy papat a zdobit - to jim jde ze všeho nejlépe.
I když i snášet jim jde.
Mám aktuálně 9 dospělých komtes, včera 8 vajíček a v neděli dokonce 10.
Jak to udělaly, nezjistí asi ani Džesyka Flečrová.
Mladé udatnice v tom prsty ani kloaky nemají.
Některé záhady nebudou nikdy objasněny, že.
Co budu dělat s tolika vajíčky a broskvičkami, to je mi také nevysvětlitelnou
záhadou. Asi taky papat. A zdobit. Na gé. M. ú.

29.8.2019 15:52
Eevulenka

XXX.XXX.112.229

Tak jsem strávila posledních pár prazdninových dní v Německu a hádejte kde jsem byla nejčasteji a co mě zajímalo nejvic.

31.8.2019 17:35
sadovsky

XXX.XXX.248.218

Dnešní trh v Lysé - totální propadák

31.8.2019 17:52
jo012810

XXX.XXX.101.35

sadovsky napsal(a):
Dnešní trh v Lysé - totální propadák

A můžete těm co tam nebyli popsat a porovnat třeba s Týništěm?

31.8.2019 20:45
sadovsky

XXX.XXX.248.218

jo012810 napsal(a):
A můžete těm co tam nebyli popsat a porovnat třeba s Týništěm?

Není co porovnávat.Na prodej v Lysé - Křepelky (Paní Štrbáková) a dále pár kohoutů.Dva páry chocholatých kachen,Brahmanky-ale dorost.Dva páry Wyandotek zdrobnělích.Dva páry anglických bojovnic.A kočinky zakrslé kadeřavé 1:2. - 3 rozkrmené krůty.A asi 10 kohoutů Hedvábniček.Toť asi vše z drůbeže.Škoda že jsem nenafotil.

1.9.2019 11:14
jo012810

XXX.XXX.101.35

sadovsky napsal(a):
Není co porovnávat.Na prodej v Lysé - Křepelky (Paní Štrbáková) a dále pár kohoutů.Dva páry chocholatých kachen,Brahmanky-ale dorost.Dva páry Wyandotek zdrobnělích.Dva páry anglických bojovnic.A kočinky zakrslé kadeřavé 1:2. - 3 rozkrmené krůty.A asi 10 kohoutů Hedvábniček.Toť asi vše z drůbeže.Škoda že jsem nenafotil.

Díky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík