slamos1
napsal(a):
Zdravím a prosím o radu, krmím doma malé brojléry, dnes maji 10dní, tři už uhynuly a vždy stejné příznaky, volátko plné kašovité stravy, potom se začne krčit a uhyne, krmím BR1. Neco mi to říká ale nemohu si vzpomenout, máte nekdo takovou zkušenost?Dekuji moc.
A kde je mate umistene, v jake teplote?
Uživatel s deaktivovaným účtem

na kokcidiózu jsou malí! ono to má nějakou inkubační dobu, která je výrazně delší, takže na to rovnou zapomeňte a tahejte z klobouku jiné diagnózy.

jenže bez pitvy žádáte akorát toho kouzelníka, no.

Mohly být už slabší z líhně. Nebo nastydnout během transportu. Nepíšete kolik jich máte. Ale pokud to nebude pokračovat tak bych to bral tak , že holt nějáké ztráty jsou vždy. Pokud to bude pokračovat tak pak by bylo rozumné přivolat na radu veterináře. Mě jednou během prvního týdne vychcípalo z 50 kusů 20! Měl jsem na konzultaci veterinářku která měla specializaci na drůbež. Ta mi pak řekla , že to může být právě tím prochladnutím. Ptž ani pitva nic neprokázala.Od té doby je již na trhu nekupuji.- Předci jen převoz z líhně k prodejci, od prodejce na trh a z trhu zase ke konečnému odběrateli. Možností prochladnutí jsou v takovém případě skoro zaručené.
Ddaanniieell

XXX.XXX.13.130
slamos1
napsal(a):
Zdravím a prosím o radu, krmím doma malé brojléry, dnes maji 10dní, tři už uhynuly a vždy stejné příznaky, volátko plné kašovité stravy, potom se začne krčit a uhyne, krmím BR1. Neco mi to říká ale nemohu si vzpomenout, máte nekdo takovou zkušenost?Dekuji moc.
Nám se dělo to samé pote jsme je dali do teplejší místnosti a svítili žárovkou Všechno bylo v pohodě....
Ddaanniieell

XXX.XXX.13.130
slamos1
napsal(a):
jsou z Xaverova, bylo jich 30, ted jsem meřil teplotu, je tam od 25 do 31 stupnu, záleží na míste meření.Samozřejme mají dve žarovky, já to delám už 15 roku ale toto se nám ješte nestalo
Tak co pod ně dáváte předpokládám že něco hřejivého když to děláte tak dlouho jinak si myslím že ty kuřata jsou prostě slabá....