Už je tady ̶j̶a̶r̶o̶ teda únor

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2020 11:58

Ale teploty úplně jarní, až mě to vytáhlo z postýlky brzo, takže jsem stačila odvést do sběrného dvoru spoustu šrotu, takže dvoreček je o 200% pěknější, potkala jsem taky ještěrku obecnou, která si taky myslí, že je jaro, paduánky si myslí, že je jaro, v týdnu se narodil jeden vrh morčat, kteří si myslí, že je jaro, prostě krása.

Beru Noru a jedem prozkoumávat Chřiby.

1.2.2020 18:02

U nas dnes taky nádherné počasí. Ptáci ouplnej konzert. Kozy litaly po zahradě a od 13 slepic 13 vajec. Nevydržel jsem to a vysel na zahon petržel a mrkev

1.2.2020 18:16
viu

XXX.XXX.101.74

U nás 14
Dnes na gaučíku asi nikdo nepobýval 🤣

1.2.2020 18:35
viu

XXX.XXX.101.74

Doporučíte mi někdo zahraniční výstavu ? Udělala bych si výlet ;)
Dekuji

1.2.2020 18:42

1.2.2020 19:16

Jojo, i u nás udeřila únorové jaro s plnou silou, takže ořezat keře, podrtit větve, plánovat, co dál....a přiští víkend vykydat kurník, ať se mají holky super.

1.2.2020 19:42

tak plánovat, co dál, se dá skvěle právě v zimě, kdy se nic venku dělat nedá, ne?

1.2.2020 23:27

všechno je narašený, je teplo tak sázíme, sejeme, ale doufám že si na nás příroda vzpomene s deštěm.

2.2.2020 08:06

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak plánovat, co dál, se dá skvěle právě v zimě, kdy se nic venku dělat nedá, ne?

To se válím kdepak asi, že?:-) Nebo vyrážím na psí výlety a po zahradě moc nechodím, abych se zbytečně nestresoval tím, co mě zase čeká na jaře, teda v úboru, práce...

Přidejte reakci

Přidat smajlík