Kolik minut snáší vejce?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2020 12:30
petraodlesa

XXX.XXX.168.16

Sbírám násadová vejce. Mám vyhlédnutou jednu skvělou slípku... zrovna sedí v hnízdě, už půl hodiny. Chci mít jistotu, že vejce je od ní... neví rada moudrých, jak dlouho trvá, než z kloaky vypadne žádaný produkt od doby zasednutí? Nesmějte se mi😄 a kdo se směje, tak ať je mu to ke zdraví 🥰

2.3.2020 12:57
keckas

XXX.XXX.161.13

Jak kdy, někdy mají za pět minut hotovo, jindy i přes hodinu. Když na to čekám, dávají si obzvlášť načas :)

2.3.2020 13:10
petraodlesa

XXX.XXX.168.16

keckas napsal(a):
Jak kdy, někdy mají za pět minut hotovo, jindy i přes hodinu. Když na to čekám, dávají si obzvlášť načas :)

To je jak Murphyho zákon 😄😉

2.3.2020 13:11
keckas

XXX.XXX.161.13

Holky si dávají záležet

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2020 14:06

taky třeba snášet nebude a přišla si jen posedět, pak odejde, nažere se a pak se teprve vrátí snášet.třeba.

2.3.2020 14:28
vegh

XXX.XXX.113.131

petraodlesa napsal(a):
Sbírám násadová vejce. Mám vyhlédnutou jednu skvělou slípku... zrovna sedí v hnízdě, už půl hodiny. Chci mít jistotu, že vejce je od ní... neví rada moudrých, jak dlouho trvá, než z kloaky vypadne žádaný produkt od doby zasednutí? Nesmějte se mi😄 a kdo se směje, tak ať je mu to ke zdraví 🥰

Ked Vám záležy na každé vajíčko treba slepicu zavret a máte istotu tak sa robí plemeny chov. každy vajíčko je označené.

2.3.2020 15:04
petraodlesa

XXX.XXX.168.16

vegh napsal(a):
Ked Vám záležy na každé vajíčko treba slepicu zavret a máte istotu tak sa robí plemeny chov. každy vajíčko je označené.

Vidíte, mám dlouhé vedení, díky 😉

2.3.2020 15:04
petraodlesa

XXX.XXX.168.16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
taky třeba snášet nebude a přišla si jen posedět, pak odejde, nažere se a pak se teprve vrátí snášet.třeba.

Všimla jsem si, že to některé dělají, bodlinko, nevíte, proč???

2.3.2020 15:28

petraodlesa napsal(a):
Všimla jsem si, že to některé dělají, bodlinko, nevíte, proč???

Někdo před WC chodí kouřit, jiný pije džus, někdo musí běhat, někdo ráno, někdo večer.....slepici do hlavy nevidíme

2.3.2020 15:54
petraodlesa

XXX.XXX.168.16

Někdo před WC chodí kouřit, jiný pije džus, někdo musí běhat, někdo ráno, někdo večer.....slepici do hlavy nevidíme

Jasně, má právo si dělat po slepičím 🤩

2.3.2020 17:18
Zuzkaa

XXX.XXX.208.34

Mně např. jedna Breeska, každý ráno když čistím kurník, sedí v kukani a kdáká jakoby snesla vejce. Pak vstane a odejde. Já se kouknu do kukaně a žádný vajíčko tam není. Myslím, že nikdy ještě nic nesnesla a ani už nesnese. Taková slepičí podvodnice.

2.3.2020 17:45
petraodlesa

XXX.XXX.168.16

Zuzkaa napsal(a):
Mně např. jedna Breeska, každý ráno když čistím kurník, sedí v kukani a kdáká jakoby snesla vejce. Pak vstane a odejde. Já se kouknu do kukaně a žádný vajíčko tam není. Myslím, že nikdy ještě nic nesnesla a ani už nesnese. Taková slepičí podvodnice.

No, toto?!?😂 Mě tak jednou podvedla koza...vypadala na čtyřčata a p.dlajs😉

2.3.2020 17:59

Zuzkaa napsal(a):

falešná snáška existuje. vzniká to při neprůchodnosti vejcovodu, vaječník je funkční, ale žloutek vypadává do břišní dutiny. slepice se cítí, jakoby měla snášet, a prd.

2.3.2020 18:42
Zuzkaa

XXX.XXX.208.34

Nj, už se na ni chystám. V sobotu jí připravím horkou lázeň.

3.3.2020 07:28

falešná snáška existuje. vzniká to při neprůchodnosti vejcovodu, vaječník je funkční, ale žloutek vypadává do břišní dutiny. slepice se cítí, jakoby měla snášet, a prd.

Tu poslední větu znám...hroznej pocit..

Přidejte reakci

Přidat smajlík