Peter99a8

XXX.XXX.35.35
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či niekto nevie prečo malím kačkám vyteká z očí pena.
Ďakujem za odpoveď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

jsou nemocná.
Peter99a8

XXX.XXX.48.0
Kačičky pekne žerú, neviete či sa to dá nejako liečiť?

pajca
napsal(a):
Na veterinářku profesionální odpověď.
chcete, abych neprofesionálně něco věštila přes internet?
ale no tak.
napsal(a):
chcete, abych neprofesionálně něco věštila přes internet?
ale no tak.
V tom případě nechápu proč odpovídáte, když nevíte. Že jsou nemocné
ví i tazatel. Proto hledá pomoc, radu. Vaše odpověď mu asi moc nepomohla.
Přemýšlím, co si takovýma odpovědima dokazujete.

Kdyby hledal fundovanou pomoc a radu, už dávno sedí někde na veterine. Tady hledá tak akorát možnost jak ušetřit.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.63
napsal(a):
Kdyby hledal fundovanou pomoc a radu, už dávno sedí někde na veterine. Tady hledá tak akorát možnost jak ušetřit.
Vono je takovy mraky veterinaru co zmaknou neco jinyho jak psa nwbo kocku co. I pitomej kralik byva problem natoz tohle. A to uz vubec nechtejte nekam litat s exotama.
napsal(a):
Ano, chce ušetřit, ale čas a proto hledá co nejrychlejší odpověď na vyskytnuvší se problém. Potřebuje rychlou radu od chovatele, který se s tímto problémem již setkal a může pomoci vhodnou radou.

Jo určitě. Že tady těch rychlých rad už dostal...kdyby to bylo akutní, už by tady kvůli těm "rádcům" kopal díru.
Lucka.tz

XXX.XXX.99.215
Zdravím mám problém sedí mi kachna pižmová ale má pod sebou své vejce a nevědomky tam má i slepičí je to velký problém když se líhnout kuřata a kachňata jinak?
Peter99a8

XXX.XXX.216.244
ančovička1
napsal(a):
Mate doma ophtalmoframykoin nebo Maxitrol, kapky do očí?..tak to kacatum kapejte do očí asi týden, 2 až 3x denně a budou v pořádku
Ďakujem za radu
Lucka.tz
napsal(a):
Zdravím mám problém sedí mi kachna pižmová ale má pod sebou své vejce a nevědomky tam má i slepičí je to velký problém když se líhnout kuřata a kachňata jinak?
Žádný problém..také se mi to stává,chce to občasnou kontrolu vajec,kdyz kačka opousti hnizdo, buď slepičí,už nasezena vejce seberete a date dolihnout pod slepici kvočnu, do líhně nebo pohlidate lihnuti a drive vylihnuta kuřata od kachny vezmete domu,do krabice,žárovka,krmeničko K1..odchovate doma..kachna bude sedět dál,dokud nevylihne svoje kačata...

Ku tým káčatám- my sme tak liečili v zime gunára, ktorého nám veterinár kázal utratiť. Vlastný nápad zabral - najprv kvapnúť opthalmoseptonex a následne natrieť opthalmoframykoinom - ako už spomínali 2 - 3x denne asi týždeň. Gunár je v poriadku a o týždeň čakáme jeho prvých potomkov!