Kdo má letos na prodej České bílé husy ??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2020 16:18
Miroš

XXX.XXX.40.137

Zdravím chovatele!!
Kdo má letos na prodej čistokrevné České bílé husy v okolí okresu Nový Jičín + 10km přesněji jsem z obce Vražné kraj Moravskoslezský. Chci začít s chovem a zatím mám kontakt na 2 chovatele, ale pro jistotu sháním další nejpozději do začátku srpna pro založení kmene. Kvůli nepříbuznosti chci mít pro jistotu 2 kmeny po 1+2.
Prosím nabídněte nebo mi dejte tip na chovatele v mé blízkosti, které možná znáte i za tim budu moc rád.
Děkuji

24.6.2020 22:03
Meelek

XXX.XXX.134.255

Miroš napsal(a):
Zdravím chovatele!!
Kdo má letos na prodej čistokrevné České bílé husy v okolí okresu Nový Jičín + 10km přesněji jsem z obce Vražné kraj Moravskoslezský. Chci začít s chovem a zatím mám kontakt na 2 chovatele, ale pro jistotu sháním další nejpozději do začátku srpna pro založení kmene. Kvůli nepříbuznosti chci mít pro jistotu 2 kmeny po 1+2.
Prosím nabídněte nebo mi dejte tip na chovatele v mé blízkosti, které možná znáte i za tim budu moc rád.
Děkuji

https://klubvodnidrubeze.estranky.cz/clanky/seznam-plemen-vodni-drubeze-a-jejich-chovatelu.html

24.6.2020 22:16
Meelek

XXX.XXX.134.255

Jen taková skromná, asi rada, nic ve zlým... Když s něčím začínáte, neprehanejte, začněte s 1,1 a jedním kmenem. Ať se naučíte, pak si chov rozšiřte. Třeba z kusu z vlastního chovu a přikoupením housera...A něco si taky přečtěte o chovu českých hus. Na internetu je toho spousty.

25.6.2020 11:00
Miroš

XXX.XXX.40.137

Pro Meelek
Děkuji už to chápu jen jsem se nikde na internetu nedočetl že pro začínajícího chovatele je vhodné 1+1 tam jen radí že nejvíc je 1+3 tak jsem usoudil že asi založím kmen 1+2 ale více se dočtete v mém příspěvku Jak začít s chovem české bílé husy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík