Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2020 12:16
vvikki

XXX.XXX.80.52

Drazí chovatelé, dokázal by mi někdo poradit jak spojit chovná hejna?

Mám kohouta araukany v jednom hejnu a ve druhém ( nové hejno) zdrobnelého wyandotaka. Ráda bych aby bydleli v jednom výběhu ( ikdyž tuším že to asi nevyjde, protože když se vidi na zahradě mlátí se do krve-araukan vyhrává, ten by kdyžtak šel do mrazáku pokud to jinak nepůjde). Ale doufám, že někdo mi dá nějakou radu :-) Případně když nechám jednoho můžu k němu přiřadit slepičky ( 11tydnů s kohoutama , kde mám jednoho chovného nepříbuzného)?

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.8.2020 15:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nikdy dva kohouti, spíše 3, protože když se dva perou, třetí ....... nebo hodně velký výběh, ale i tak se budou mlátit v kurníku, u kurníku, u krmení. Chcete-li více plemen vč. kohoutů, nezbude vám, než je mít oddělené, nebo kurník se dvěma vchody a uvnitř předělený. A pokud přidáte k hejnu dospělých kuřata vč. kohoutků, bude to to samé, jakmile mladí začnou mít zájem o slepice.

5.8.2020 17:26
horal

XXX.XXX.13.28

Nechte je být a za pár dní ten slabší pude dominantnímu z cesty.

5.8.2020 21:10
Erik Rosario

XXX.XXX.204.200

skor by som povedal ze zalezi od jednotlivych kohutov, my sme mali prvy rok 5 kohutov z kureniec a vobec sa nebili dokonca sa ani nezhadzovali zo sliepok, jeden z nich bol hlavny dominantny ale zial bolo ich na sliepky vela tak 3 isli dole, neskor na jar aj dalsi, ostale jeden.

aktualne pri tomto hlavnom mame uz len posledneho Ayam Cemani a sem tam ho prezenie ale nebiju sa.

cize ak vam to nepojde skuste si pripadne odchovat na buduci rok novych, tak ze nechate kurence oboch plemien spolu a spolu nech dospeju. ako vsak pisali aj ostatni, nie je zaruka, ze sa nebudu bit ked budu starsi.

ak vyrastaju spolu od malicka, skor sa znesu, ak su uz dvaja dospeli dominantny tak sa budu bit o postavenie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík