Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2020 18:36
Martin166

XXX.XXX.227.163

Zdravim vespolek.

Mame pizmovky a maji vanicku s vodou, kterou menime i 4x denne. Jak ji vymyjeme a dame cerstvou vodu, do 15ti minut je voda plna hov*n.
Chtel bych ve vybehu delat rybnicek, ale s pizmovkama by to byla brzo toxicka stoka.

Jake mate zkusenosti s husama? Taky kadi do vody? Taky by z rybnicku casem udelaly septik?

Predem diky za odpovedi 👍🙂

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2020 18:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Martin166 napsal(a):
Zdravim vespolek.

Mame pizmovky a maji vanicku s vodou, kterou menime i 4x denne. Jak ji vymyjeme a dame cerstvou vodu, do 15ti minut je voda plna hov*n.
Chtel bych ve vybehu delat rybnicek, ale s pizmovkama by to byla brzo toxicka stoka.

Jake mate zkusenosti s husama? Taky kadi do vody? Taky by z rybnicku casem udelaly septik?

Predem diky za odpovedi 👍🙂

Ano.

5.9.2020 20:09
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Ano,kadi😂..staci jim maly bazenek,treba musle detskeho piskoviste,kazdy den vyklopite spinavou vodu,nalijete novou..🌞nebo ta vanicka..pozor na utopeni malych..musi mit vystup z vody..kameny apod.

5.9.2020 21:07
Martin166

XXX.XXX.227.163

Díky, to je nemilé Naivně jsem myslel, že jsou husy menší prasátka než kačeny.

5.9.2020 22:00
Meelek

XXX.XXX.140.243

Martin166 napsal(a):
Díky, to je nemilé Naivně jsem myslel, že jsou husy menší prasátka než kačeny.

Nejsou to žádná prasátka. Je to vodní dubez a musíte se tomu přizpůsobit. Mily je, ze Vám na nich záleží. Znám spousty chovatelskejch, který jim tu břečku nechají cely den a v létě, pri 40C....

Pokud máte vodu, zkuste technikou vykumstyrovat výměnu vody, např přes kalové čerpadlo, časovač a odtokovou soustavu vymakat. Zeptejte se vodáků, určitě Vám toho vychrlí spousty. Spousty nápadů na vyřešení problemu.

Sedmdesát kusu husoslapek mi vylemtalo za den cca 200L, měl jsem se co ohánět, protože mi na nich záleželo stejně jako Vám. Z textu Vámi psanyho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík