Chovatelé v zahraničí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2020 10:43
jana-jana

XXX.XXX.87.200

Ahojky, prosím máte někdo adresy chovatelských stránek v okolních zemích?

25.10.2020 11:54
jana-jana

XXX.XXX.87.200

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.10.2020 12:10

nic takového obecného asi není. to prostě musíte google podle zvoleného plemene.

25.10.2020 12:21
jana-jana

XXX.XXX.87.200

Zkoušela jsem to, ale zatím bez úspěchu.

25.10.2020 12:41

když nezná google, tak to asi neexistuje.

25.10.2020 13:36
jana-jana

XXX.XXX.87.200

Zkusí mě to sehnat neteř, ta umí alespon francouzsky a anglicky :-) , jen jsem si myslela, že se tady někdo najde, kdo objednává vajíčka ze zahraničí a poskytl by nějakou adresu.

25.10.2020 13:42

ale to přece záleží a tom, jaké plemeno hledáte

neexistuje žádný hromadný tajný e-shop, kde by se daly objednat vajíčka. je potřeba najít chovatele. některá plemena mají kluby a ty kluby třeba mají web. někteří chovatelé mají web. mnoho chovatelů nemá web. mnoho plemen třeba ani nemá klub.

leckdy kontakty na netu vůbec nezískáte. v sezoně můžete hledat vybrané plemeno na zahraničních inzertních portálech. nebo můžete hledat podle katalogů z výstav.

25.10.2020 14:39
peter z bratislavy

XXX.XXX.225.243

Na FB sú mraky zahraničných chovateľských stránok. Ale treba hľadať podľa plemena, ktoré chcem chovať. Aj ja tak objednavam NV v zahraničí.

31.10.2020 22:57
Marco07

XXX.XXX.28.107

peter z bratislavy napsal(a):
Na FB sú mraky zahraničných chovateľských stránok. Ale treba hľadať podľa plemena, ktoré chcem chovať. Aj ja tak objednavam NV v zahraničí.

Zdravím chovatele ze Slovenska, rád bych koupil chovného kohoutka Pavlovského kura zlatého. Viděl jsem vaše fotky, proto se ptám, jestli ještě toto plemeno chováte. Facebook nevlastním, tak vaší prezentaci nevidím.

1.11.2020 20:04
peter z bratislavy

XXX.XXX.225.243

Ano mám zlatých a bielych kohútov Pavloviek aj na výmenu

1.11.2020 22:56
Marco07

XXX.XXX.28.107

Krásní jedinci. Moc rád bych koupil jednoho kohoutka. Ale jelikož bydlím až u Německých hranic u Liberce, poprosil bych o zaslání skrz sběrné místo v Bratislavě myslím u Makra skrz přepravní firmu Privezzvire.cz. Klidně Vám ho zaplatím předem ale musíte mi zaslat cenu i Váš účet raději soukromou zprávou. Jak jsem u této firmy zjistil, je letos poslední termín přepravy 20-21.listopadu Bratislava-Praha. Přesne časy firma upřesní v den odběru. Sice ten den závaží jen Prahu ale ja si klidne těch 100km pro zásilku zajedu. Pak až příští rok, což by mě rovněž nevadilo. Záleží na Vas. No a na výměnu mám jen kohouta Maransky medenokrke z násadových vajec z DE. V případě zajmu poslu fotky. Pak ještě chovám husy české a chocholaté. Chtěl jsem Vám napsat soukromou zprávu ale vůbec mi to nejde, tak se všem omlouvám, že zde tapetuji ale soukromou zprávu mi to prostě na ifauna nenabízí. Pokud také nevidíte možnost soukromé zprávy, využijte raději můj email balu07@seznam.cz. Budu se těšit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík