Tráva ve slepičím výběhu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2020 09:23
Brianek

XXX.XXX.11.147

Jak mám zatravnit rozbahněný výběh u slepic? Lze to vůbec?

19.11.2020 11:54
petraodlesa

XXX.XXX.36.253

Řekla bych, že to lze, pokud odtamtud na čas vyženete slepice. Jinak ne.

19.11.2020 11:56
petraodlesa

XXX.XXX.36.253

Řekla bych, že to lze, pokud odtamtud na čas vyženete slepice. Než tráva vyroste...Jinak ne.
Pokud jich máte hodně na malé ploše, nemá cenu to řešit zatravňováním. Prostě jim denně nasekejte trávu, zbytky zeleniny.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.11.2020 11:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Brianek napsal(a):
Jak mám zatravnit rozbahněný výběh u slepic? Lze to vůbec?

Kolem kurníku nebo pokud máte jen omezený výběh, tak to fakt smysl nemá a je lepší navézt písek nebo jemný kačírek, protože to stejně neudržíte zelené. Trávník by se musel pořádně zapojit a to bude nějaký měsíc trvat. A pokud je to plocha pár 10 m2, tak tam stejně ta tráva zmizí.

19.11.2020 20:03
Zuzkaa

XXX.XXX.208.34

Zatravnit to můžete tak, že položíte na zem pletivo, nebo plastové zatravňovačky. Ale znemožníte tak slepicím hrabat, což pro hrabavou drůbež, jakou je slepice, bude újma.

20.11.2020 18:26
Olánek

XXX.XXX.183.121

Ideální je pravidelná a včasná výměna poničeného trávníku příslušnou specializovanou firmou.Doporučuji nejméně dva travnaté výběhy,aby pohoda drůbeže nabyla během pokládky nového trávníku rušena.

21.11.2020 19:40
slovҍn

XXX.XXX.242.49

Olánek napsal(a):
Ideální je pravidelná a včasná výměna poničeného trávníku příslušnou specializovanou firmou.Doporučuji nejméně dva travnaté výběhy,aby pohoda drůbeže nabyla během pokládky nového trávníku rušena.

Osobne by som takú trávu sliepkam nedával, väčšinou obsahuje veľa Glyfosátu. A aké svinstvo je Glyfosát si každý môže dohľadať. V niektorých krajinách je zakázaný, u nás bohužiaľ nie.

22.11.2020 12:09
petraodlesa

XXX.XXX.36.253

slovҍn napsal(a):
Osobne by som takú trávu sliepkam nedával, väčšinou obsahuje veľa Glyfosátu. A aké svinstvo je Glyfosát si každý môže dohľadať. V niektorých krajinách je zakázaný, u nás bohužiaľ nie.

Olánkovy vtípky neberte vážně 😉 srandista jeden. Také jsem mu napoprvé skočila na špek 😄😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík