Malý kurnik do tvaru A

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2021 22:02
Asumba

XXX.XXX.32.147

Prosím o rady či zkušenosti
jak vyřešit vnitřek prostoru u kurniku - slepiciho traktoru do tvaru A,
který ma prostor jen nahoře, něco jako na fotce?
Přemýšlím, že bych si zřídila něco podobného jako karantenu / samotku pro případnou kvočnu s kuřaty.
Jak tam umístit hnízdo, hřad i okno...?
Velikostně tak do 1,5m2?
Děkuji za nápady, já si tu pořád maluju a nevychází mi to...něco mi uniká.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2021 09:41

Něco podobného jsem teď stavěl,ale pro kachny...ale určitě by se to dalo použít i pro slepice.Na pinterestu jsem našel co by se mi líbilo(obr 1) a pak už sem jen kopíroval😄

6.3.2021 09:48

Samozřejmě bych ve Vašem případě podlahu zvedl,aby měli prostor i pod.Okno kamkoli nebo jen větrací otvor nahoře...

6.3.2021 09:54
petraodlesa

XXX.XXX.40.118

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Samozřejmě bych ve Vašem případě podlahu zvedl,aby měli prostor i pod.Okno kamkoli nebo jen větrací otvor nahoře...

Prostor" i pod" je super, třeba schovka před deštěm nebo na krmení či pití, aby do něho nekáleli okolo letící ptáci, žejo 🙈

6.3.2021 16:24
Asumba

XXX.XXX.32.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Něco podobného jsem teď stavěl,ale pro kachny...ale určitě by se to dalo použít i pro slepice.Na pinterestu jsem našel co by se mi líbilo(obr 1) a pak už sem jen kopíroval😄

Díky. Ta hnízda do šikmin jsou perfektní!

8.3.2021 07:52
Varaxi

XXX.XXX.1.226

petraodlesa napsal(a):
Prostor" i pod" je super, třeba schovka před deštěm nebo na krmení či pití, aby do něho nekáleli okolo letící ptáci, žejo 🙈

Obecně ano, prostor pod je fajn nápad, ale je třeba zajistit, aby pod kurník nezatékalo.

8.3.2021 09:33
ančovička1

XXX.XXX.4.62

Varaxi napsal(a):
Obecně ano, prostor pod je fajn nápad, ale je třeba zajistit, aby pod kurník nezatékalo.

..a nefoukalo..bylo by dobre vyresit vodu a proti vetru a desti ,ze tri stran zateplit spodni prostor stenou ze dreva,treba v kombinaci s prusvitnymi deskami polyuretanu..

Přidejte reakci

Přidat smajlík