Nn

XXX.XXX.238.62
Našla jsem na zahradě nejspíše kosí vejce bylo jedno a bylo na zemi. Nějaké hnízdo na dohled nebylo, tak jsem si ho vzala domů a je v krabičce s vatou a toaletním papírem, hodně vaty, tak snad přežije.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
To snad není možné.Dobře ho opatrujte ať neuteče zpátky na zahradu.
Nn
napsal(a):
Našla jsem na zahradě nejspíše kosí vejce bylo jedno a bylo na zemi. Nějaké hnízdo na dohled nebylo, tak jsem si ho vzala domů a je v krabičce s vatou a toaletním papírem, hodně vaty, tak snad přežije.
To není kosí, ale pštrosí. Dejte ho do inkubátoru, nebo si na něj sedněte a možná se z něj něco vyklube!!!!
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Chlapi, neblbněte tazatelku,vidím ji jako blondýnu s velice rozvinutými mateřskými pudy.
bocian

XXX.XXX.146.35
To víte, že chlapi měli původně 3 vejce? Ale vysedáváním u piva se jim z jednoho vylíhl pták.
Miriam33

XXX.XXX.210.31
Vajíčko bude podchlazené a určitě s ním žádné experimenty nedělejte. Je milosrdnější nechat ptáčka usnout ve vajíčku než se vyklubat bez rodičů. Už to by pro něj nebylo pěkné a šance na přežití mizivá. Já teda piplala jako malá kdeco nalezeného, ale skoro všechno pomřelo. Ono i líhnutí v líhni je malá věda a trocha vaty beztak vejce nezachrání. Mne by po zkušenostech spíš děsilo, co s vylíhnutým ptáčetem.
Mmch...Ty prstíky, co drží vajíčko na umasteneho chlápka nevypadají. A například moje jedenáctiletá dcerka by takovýto dotaz napsat uměla. Nevím ale, co by s ní udělala taková nálož sarkazmu.