Našla jsem nejspíš kosí vejce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nn

3.5.2021 17:14
Nn

XXX.XXX.238.62

Našla jsem na zahradě nejspíše kosí vejce bylo jedno a bylo na zemi. Nějaké hnízdo na dohled nebylo, tak jsem si ho vzala domů a je v krabičce s vatou a toaletním papírem, hodně vaty, tak snad přežije.

Neregistrovaný uživatel

3.5.2021 18:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

To snad není možné.Dobře ho opatrujte ať neuteče zpátky na zahradu.

3.5.2021 19:59
Kachna11

XXX.XXX.134.212

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To snad není možné.Dobře ho opatrujte ať neuteče zpátky na zahradu.

3.5.2021 20:19
moravák

XXX.XXX.234.166

Nn napsal(a):
Našla jsem na zahradě nejspíše kosí vejce bylo jedno a bylo na zemi. Nějaké hnízdo na dohled nebylo, tak jsem si ho vzala domů a je v krabičce s vatou a toaletním papírem, hodně vaty, tak snad přežije.

To není kosí, ale pštrosí. Dejte ho do inkubátoru, nebo si na něj sedněte a možná se z něj něco vyklube!!!!

alfonzo

3.5.2021 20:49
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Chlapi, neblbněte tazatelku,vidím ji jako blondýnu s velice rozvinutými mateřskými pudy.

bocian

3.5.2021 20:53
bocian

XXX.XXX.146.35

To víte, že chlapi měli původně 3 vejce? Ale vysedáváním u piva se jim z jednoho vylíhl pták.

3.5.2021 20:55
Štefan1

XXX.XXX.208.238

alfonzo napsal(a):
Chlapi, neblbněte tazatelku,vidím ji jako blondýnu s velice rozvinutými mateřskými pudy.

To by byla ta příjemnější možnost .... mně se tam rýsuje zarostlý umaštěný chlap s pivním mozolem, který se chechtá, jak nám to tady nandal

Miriam33

6.5.2021 23:26
Miriam33

XXX.XXX.210.31

Vajíčko bude podchlazené a určitě s ním žádné experimenty nedělejte. Je milosrdnější nechat ptáčka usnout ve vajíčku než se vyklubat bez rodičů. Už to by pro něj nebylo pěkné a šance na přežití mizivá. Já teda piplala jako malá kdeco nalezeného, ale skoro všechno pomřelo. Ono i líhnutí v líhni je malá věda a trocha vaty beztak vejce nezachrání. Mne by po zkušenostech spíš děsilo, co s vylíhnutým ptáčetem.
Mmch...Ty prstíky, co drží vajíčko na umasteneho chlápka nevypadají. A například moje jedenáctiletá dcerka by takovýto dotaz napsat uměla. Nevím ale, co by s ní udělala taková nálož sarkazmu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík