Na stránkách ČSCH jsou odkazy na kluby, včetně rodajlendek - jsou tam i kontakty - telefon, e-mail na předsedu - snad by uměl dát kontakt na někoho ze Severní Moravy, sám je ze Šternberku, což není zas tak daleko - a asi by se to vešlo i do té Severní Moravy.
http://www.cschdz.eu/odbornosti/drubez/kluby.aspx
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mima79
napsal(a):
Koukám,vy by jste mě rovnou zastřelili. Petro,tak nějaký jiný kontakt na Vás,by byl.
Nezastřelili. Kontakt je v obálce vedle nicku. Vy ji tam taky máte.

Štefan1
napsal(a):
To určitě ne, jenom nevím, proč ty ciráty kolem kontaktu - když chcete dát - pošlete soukromou zprávu - stačá kliknout na obálku vedle nicku.
To by ovšem paní Petra musela o těch SZ vědět a reagovat na ně...což do této chvíle nedělá...

petraodlesa
napsal(a):
Máte pravdu 😂😂😂 soukromé zprávy jsem objevila teprve teď 😉
Všem se omlouvám a děkuji za kontakty a rady 🥰
No sláva

petraodlesa
napsal(a):
Ono je to u mně tak, že když mi někdo neoznámí, že mám sz, tak to nesleduju 😂
Vám se to nezobrazí? Mně dvakrát.

petraodlesa
napsal(a):
Ne. Koukám na to z mobilu, možná na PC by se zobrazilo. Více mi toho z mobilu nejde...třeba na FB mi v mobilu nejde aktivovat lupa. A v PC jde.
Já zase nemám mobil Ale na počítači se mi zobrazí soukromé zprávy + jsem zadala svůj soukromý mail, který se mi hned na seznamu hlásí.

reznade
napsal(a):
Tak teď jsem díky Vaší konverzaci přišla na to, že tu jsou nějaké soukromé zprávy, ale mě se taky neobjeví upozornění na navou zprávu ikdyž to mám na Pc, takže jim to tady asi moc nefunguje.
Mně ano. Ikonka Soukromé zprávy zoranžoví.
napsal(a):
Mně ano. Ikonka Soukromé zprávy zoranžoví.
Tak možná zoranžověla a pak se ztratila, já si těch malých odkazů navrchu ani nevšimla, až jsem to ted hledala. Byly tam 2 staré zprávy, ale jak kdyby už byl samotný text zprávy smazaný, rok a půl a 3 roky stará zpráva.
reznade
napsal(a):
Tak teď jsem díky Vaší konverzaci přišla na to, že tu jsou nějaké soukromé zprávy, ale mě se taky neobjeví upozornění na navou zprávu ikdyž to mám na Pc, takže jim to tady asi moc nefunguje.
😂😌 nejsem sama ignorant... těch ikonek je tolik a není, kdo by to vysvětlil babičce 🙈

reznade
napsal(a):
Tak možná zoranžověla a pak se ztratila, já si těch malých odkazů navrchu ani nevšimla, až jsem to ted hledala. Byly tam 2 staré zprávy, ale jak kdyby už byl samotný text zprávy smazaný, rok a půl a 3 roky stará zpráva.
Tak teď už to víte. Nedá se to přehlídnout, zrovna dnes ráno jsem tam jednu SZ měla.

petraodlesa
napsal(a):
😂😌 nejsem sama ignorant... těch ikonek je tolik a není, kdo by to vysvětlil babičce 🙈
Babičce ? Já si Vás představuji jako stvoření mezi zastydlou pubertou a 35-kou. Což není myšleno ve zlém !
napsal(a):
Babičce ? Já si Vás představuji jako stvoření mezi zastydlou pubertou a 35-kou. Což není myšleno ve zlém !
Já si představuji petraodlesa jako paní mezi 35 a 45 lety obklopenou aspoň pěti dětmi ve věku od odrostlejšího batolecího věku po pubertou zmítané mladé slečny a pány, stojící v sukni se zástěrou, copem dlouhých vlasů a srdečným úsměvem v objetí milovaného a milujícího manžela. :)
Taky to nemyslím ve zlém!
A je pravda, že mnoho mnoho lidí tady si nějak představuji a strašně by mě zajímalo, jestli je to pravda. :)

Varaxi
napsal(a):
Já si představuji petraodlesa jako paní mezi 35 a 45 lety obklopenou aspoň pěti dětmi ve věku od odrostlejšího batolecího věku po pubertou zmítané mladé slečny a pány, stojící v sukni se zástěrou, copem dlouhých vlasů a srdečným úsměvem v objetí milovaného a milujícího manžela. :)
A je pravda, že mnoho mnoho lidí tady si nějak představuji a strašně by mě zajímalo, jestli je to pravda. :)
Taky pěkné
Varaxi
napsal(a):
čital som to po manžela asi každy si niekoho nejak predstavuje,jedine bodlinku si nemusim
Přátelé děkuji za komplimenty 😉 pravdou je, že jsem matkou dvou dcer, které už brzo dosáhnou věku 40😂
A pět vnuček, (skoro jste se trefila)😉 od věku batolecího do 15 tileté puberťačky.
Právě zítra budeme mít s mým mužem 39. výročí svatby.
No, fakt je, že si na svůj věk nepřipadám. Šedesátka mi dýchá na záda, těším se na ni. V patnácti jsem si říkala, že se těším na 60... A už to tu bude 👍
Člověk už nic extra nemusí řešit, může se věnovat koníčkům, nic ho už nepřekvapí, protože už toho dost prožil, dobrého i zlého. A zdraví ještě vcelku cajk.
Na oplátku byste také mohli něco o sobě prozradit 😉
petraodlesa
napsal(a):
Tak dejte nějakou z mládí 😉 pořád to budete Vy ...
Jak se říká na Slovácku: "Byli sme mladí a šumní...teťkáj zme eném šumní"💃
ja som stale mlady,či ako hovoria zase nasi južny susedia,to nem dopadne dobre ale dam to na politika,ked tu bude dvadsat fotiek ,moja bude dvadsatprva
petraodlesa
napsal(a):
Přátelé děkuji za komplimenty 😉 pravdou je, že jsem matkou dvou dcer, které už brzo dosáhnou věku 40😂
A pět vnuček, (skoro jste se trefila)😉 od věku batolecího do 15 tileté puberťačky.
Právě zítra budeme mít s mým mužem 39. výročí svatby.
No, fakt je, že si na svůj věk nepřipadám. Šedesátka mi dýchá na záda, těším se na ni. V patnácti jsem si říkala, že se těším na 60... A už to tu bude 👍
Člověk už nic extra nemusí řešit, může se věnovat koníčkům, nic ho už nepřekvapí, protože už toho dost prožil, dobrého i zlého. A zdraví ještě vcelku cajk.
Na oplátku byste také mohli něco o sobě prozradit 😉
Tak to jste překvapila i mě. Taky bych Vám tipovala kolem 35, jen o málo více než mě. Je vidět že věnovat se pořádně chovu a začít líhnout drůbež se dá v každém věku...
petraodlesa
napsal(a):
😂😂😂 👍
Ani vševěd ani král,ale člověk neautentický jehož existence tkví v jsoucnech,tedy ve věcech,které vlastní.Překonat konsum znamená překlenout horizont a poznat ono pozadí ze kterého se vše ukazuje a tím je bytí.Heidegger,bytí je nic,které je,dá se jenom myslet.Je třeba žít jen z vlastní pramene a nenechat si nic podsouvat a dnes je doba,kdy se to podsouvá daleko více než v minulosti, nelze být malomyslný OlafV.