Dva kurníku na jednom pozemku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2022 23:58
Filipín

XXX.XXX.39.85

Dobrý den.
Mám jeden kurník s dominanty slepice i kohouta.
Chtěl bych pořídit další plemeno slepic a zajímá mě, jestli když jim postavím druhý kurník, tak jestli bude každé hejno chodit do svého kurníku?
V druhém kurníku by mělo být nějaké čistokrevný plemeno na chov.
Děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.1.2022 03:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

budou, když ke každému kurníku bude samostatný výběh.

20.1.2022 08:02
petraodlesa

XXX.XXX.0.198

Bodlinka říká správně. Vlastně to trošku doplním: v době sběru násadových vajec musí být každé hejno oddělené plotem, kvůli čistotě oplození. Jinak mohou být ve společném výběhu, třeba v zahradě pod stromy apod. Naučí se chodit každá do svého kurníku... I když, jsou to slepice, někdy se chybička vloudí 😉

20.1.2022 15:58
Filipín

XXX.XXX.32.95

Moc děkuji za radu

20.1.2022 17:42
Palička

XXX.XXX.109.7

Udělala jsem si kurník pro pět slepic. Když jsem jich měla deset, tak jsem jich pět nechala v odchovně s přístupem na společnou zahradu. Nespletli se večer nikdy. Přes den si chodily kontrolovat, jestli ty druhý nemají v krmítku něco lepšího 😂.

20.1.2022 17:45
petraodlesa

XXX.XXX.0.198

Palička napsal(a):
Udělala jsem si kurník pro pět slepic. Když jsem jich měla deset, tak jsem jich pět nechala v odchovně s přístupem na společnou zahradu. Nespletli se večer nikdy. Přes den si chodily kontrolovat, jestli ty druhý nemají v krmítku něco lepšího 😂.

👍😂😂😂

20.1.2022 18:30
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Souhlasím..slepice si velice dobře pamatují svoje hejno a do cizího kurníku,kvůli vlastní bezpečnosti nevlezou😂😂..mám 4 kurníky😀

Přidejte reakci

Přidat smajlík