Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Suchos

15.3.2022 01:52
Suchos

XXX.XXX.96.76

Dobrý den, chtěl bych se zde zeptat. Mladé slepice, které by už měly snášet, z ničeho nic začnou chřadnout, vyhubnou na kost, hřebínek jim vybledne a prvotní příznak je,že mají jakoby smutné oko, přivřené a jsou malátné i když normálně žerou. U starších slepic problém není. Poznamenám,že mladé slepičky očkované nejsou a ty staré očkované byly.

15.3.2022 05:01
jo012810

XXX.XXX.101.35

Příspěvatel, kterému nelze zaslat soukromou zprávu, je pro mne nedůvěryhodný a proro na takovéto dotady většinou neodpovídám. Popsaný stav "chřadnutí" až úhynu může mít mnoho příčin. Tak se většinou projevují skoro všechny nemoci. Bez pitvy nelze určit onemocnění.

15.3.2022 06:07
bafulo

XXX.XXX.96.76

Asi špatné přihlášení, jinak že pitva pomůže je mě jasné. Příznaky jsou tak nějak na tuberkulózu,ale žádná stará slepice to nechytala a vleče se to už pomalu rok.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.3.2022 09:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

bafulo napsal(a):
Asi špatné přihlášení, jinak že pitva pomůže je mě jasné. Příznaky jsou tak nějak na tuberkulózu,ale žádná stará slepice to nechytala a vleče se to už pomalu rok.

Mladé slepice TBC mít ještě nebudou. Očkované proti čemu? Bez vyšetření na SVÚ (pitva, mikrobiologie, parazitologie...) se nikam neposunete. Tyhle příznaky jsou velmi všeobecné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík