Andulák123

XXX.XXX.12.252
Dobrý den , koupil jsem si 2 kohoutky (italský gigant) do chovu k 13 slepičkám . Potřeboval bych vědět , jak je tam mezi ne dát aby se to obešlo bez krve . Budu moc rád za každou radu .
Andulák123

XXX.XXX.12.252
Vidím ze jsou tu hodní lidé kteří poradí
Uživatel s deaktivovaným účtem

Andulák123
napsal(a):
Vidím ze jsou tu hodní lidé kteří poradí
Však poradili, Prostě jste udělal(a) hloupost. Jako spousta jiných, nejen tady na drůbeži. Nejdřív si pořídí zvíře a pak se ptají. A ještě se urazí. když se jim odpovědi nelíbí.

napsal(a):
Však poradili, Prostě jste udělal(a) hloupost. Jako spousta jiných, nejen tady na drůbeži. Nejdřív si pořídí zvíře a pak se ptají. A ještě se urazí. když se jim odpovědi nelíbí.
Nejen tady, kdekoliv v jakémkoli chovatelském (tedy spíše "chovatelském") fóru....
Andulák123
napsal(a):
Dobrý den , koupil jsem si 2 kohoutky (italský gigant) do chovu k 13 slepičkám . Potřeboval bych vědět , jak je tam mezi ne dát aby se to obešlo bez krve . Budu moc rád za každou radu .
Zdravím, nepůjde to jinak než slípky rozdělit do dvou chovných skupin a kohouty separovat. I tak mi ale přijde, že 6-7 slípek je na kohouta už dost. Nedržim křepelky na chov , ale co vím tak chovné skupiny jsou tak 1+3-5. Může být i víc ale nebude taková oplozenost vajec asi.....
Jinak souhlas s ostatními, že nejprve nasát informace a pak pořídit zvířata
Ať se daří
M.
Andulák123

XXX.XXX.12.252
Děkuji za všechny rady a omlouvám se