Dobrý den, předem se omlouvám za dotaz, ale mám výčitky, že jsem špatně zabil slepici Jednalo se o starou a nemocnou hybridku (ochrnula na nohy) a částečně byla apatická, jen z těžka dýchala.
Slepice mám po rodičích. V životě jsem nezabíjel a musel jsem jí ukončit trápení, ale stále z toho nemám dobrý pocit a pořád na to myslím, je mi to líto. Chtěl jsem, aby to měla rychle za sebou a aby se netrápila. Zabíjel jsem v neděli
Na zabíjení jsem byl bohužel sám. Použil jsem špalek a neostřenou sekeru, chtěl jsem ji seknout jednou ranou, ale bohužel jsem ji odsekl až na podruhé strašně mě to štve :((((
Po prvním seku se slepice vůbec nehýbala, nezpozoroval jsem žádný pohyb, ani oči , zobák. Po druhém seknutí jsem ji hlavu nakonec usekl. To už začala stříkat krev a tělo začalo sebou házet.
Je to takto normální jev nebo co jsem udělal špatně ?
Mrzí mě, že jsem nepřitloukl hřebíčky na špalek , aby se lépe natáhl krk, to jsem zde na ifauna bohužel četl až pak.
Pořád na to myslím, že jsem to udělal špatně a představa případného dalšího sekání , mě děsí , tedy , když budu opravdu muset, tak jako v tomto případě.
Za případné negativní či pozitivní odpovědi budu rád. Chtěl bych znát Váš názoz apod Aby se případná chyba :((( už neopakovala.
Děkuji Jirka
dooka

XXX.XXX.34.101
Myslím že je to troll, ale něco tématického:)
https://www.youtube.com/watch?v=fcbJqr-XDYM
Uživatel s deaktivovaným účtem

Predpokladám, že jej trápenie netrvalo zase tak dlho ako by sa trápila, keby ste jej nepomohli zásahom zvonka;
a asi ste jej zlomili väzy už prvým seknutím.
Urobili ste to najlepšie, čo ste vedeli a teda, čo ste urobiť mohli.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Predpokladám, že jej trápenie netrvalo zase tak dlho ako by sa trápila, keby ste jej nepomohli zásahom zvonka;
a asi ste jej zlomili väzy už prvým seknutím.
Urobili ste to najlepšie, čo ste vedeli a teda, čo ste urobiť mohli.
Úplně souhlasím.. také si myslím, že slepice byla již mrtvá po prvním seknutí.. takže, Roniku, nemějte žádné výčitky a špatné svědomí...bylo to v pořádku..