Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Koloman

8.6.2022 22:59
Koloman

XXX.XXX.121.59

Dobrý deň Mám takí problém ktorý až tak nechápem mal som 20 sliepok a nemám už len 9 zaraadom mi poumierali začali hnačkovat potom už len sedeli a na drhi deň som ich našiel mrtvich čo to môže byť

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.6.2022 03:31

kolomane kolomane, celej obor patologie vznikl ve snaze odpovědět na podobné otázky

pokud ti chcípou slepice hromadně, možná už má cenu investovat do veterináře, nemyslíš?

Koloman

9.6.2022 08:32
Koloman

XXX.XXX.121.59

Už veterinár tu bol a povedal že nič im neni že nechápe čo sa im deje ........a pritom stravu aj vodu dostávajú

9.6.2022 08:45
ančovička1

XXX.XXX.220.111

.a čím je krmíte?..

9.6.2022 09:21

Koloman napsal(a):
Už veterinár tu bol a povedal že nič im neni že nechápe čo sa im deje ........a pritom stravu aj vodu dostávajú

Takovýho veterináře si každý chovatel může jen přát.

9.6.2022 12:34

Koloman napsal(a):

A ten veterinář přišel jak na to, že jim nic není? To si umírají jenom tak z dlouhé chvíle?

9.6.2022 13:59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A ten veterinář přišel jak na to, že jim nic není? To si umírají jenom tak z dlouhé chvíle?

Asi z hecu

nebo tam řádí černokněžník a trénuje Avada kedavra

9.6.2022 15:47
bery25

XXX.XXX.33.241

Koloman napsal(a):

tak to je vyborne,že dostavaju stravu aj vodu

9.6.2022 15:53
2mazutak

XXX.XXX.6.186

no tak na něco pojít museli.pokud pošly ze dne na den,přikláněl bych se k otravě.třeba návnadou na hlodavce,nebo nějakou jedovatou rostlinou ve výběhu.možno i klíčícími bramborami.

9.6.2022 16:24

2mazutak napsal(a):
no tak na něco pojít museli.pokud pošly ze dne na den,přikláněl bych se k otravě.třeba návnadou na hlodavce,nebo nějakou jedovatou rostlinou ve výběhu.možno i klíčícími bramborami.

Já to pochopila tak, že hynou průběžně. To by pak byla spíš nějaká infekce. Tak jako tak to od počítače nevyřešíme.

9.6.2022 16:29

2mazutak napsal(a):

Zdravím, mohli by ste poradiť, ktorá rastlina je pre sliepky jedovatá?

9.6.2022 17:11
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Že by se otrávily slepice rostlinou,tomu bych tedy nevěřila..mám je puštěné ve výběhu,kde roste i jedovatý pryskyřník, kterého si slepice ani husy nevšímají..
Souhlasim s Kometou, infekce, začervení... křišťálovou kouli,prosim😀

9.6.2022 18:28
2mazutak

XXX.XXX.6.186

třeba břečtan,omněj,konvalinky,vistárie,ale jistou může zaručit jedině pitva.

9.6.2022 18:42
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Jj, samé jedulky😀..břečťan, konvalinky i vistárii mám na dvoře, kde také odchovávám kuřata,ale myslím, že se tomu vyhýbala, žádné podezřelé úmrtí..ony slepice nejsou hloupé, druhá věc je, když si můžou pastvu vybrat,tak si vyberou tu dobrou...

9.6.2022 19:13

našla som burinu, ktorá v našej yáhrade tiež rastie

Bažanka ročná je jednoročná, dvojdomá burina s hlavným koreňom rozmnožujúca sa semenami. Rastliny nepríjemne zapáchajú a sú jedovaté pre zvieratá.

https://zahradkar.pluska.sk/okrasna-zahrada/burina-je-najlepsi-indikator-kvality-pody-vsimnite-ake-druhy-vam-rastu-zahrade/3

Keďže burinu trhám a hádžem kuriatkam do výbehu, budem si musieť na ňu dávať pozor.

9.6.2022 20:09

našla som burinu, ktorá v našej yáhrade tiež rastie

Bažanka ročná je jednoročná, dvojdomá burina s hlavným koreňom rozmnožujúca sa semenami. Rastliny nepríjemne zapáchajú a sú jedovaté pre zvieratá.

https://zahradkar.pluska.sk/okrasna-zahrada/burina-je-najlepsi-indikator-kvality-pody-vsimnite-ake-druhy-vam-rastu-zahrade/3

Keďže burinu trhám a hádžem kuriatkam do výbehu, budem si musieť na ňu dávať pozor.

Oni ptáci vzhledem k relativně krátkému zažívacímu aparátu na jedovaté rostliny moc citliví nejsou. Proto můžou šířit trusem i jedovaté plody. Prostě, když mi začnou hromadně hynout slepice, otrava je to poslední, co bych zvažovala.

9.6.2022 22:03

Oni ptáci vzhledem k relativně krátkému zažívacímu aparátu na jedovaté rostliny moc citliví nejsou. Proto můžou šířit trusem i jedovaté plody. Prostě, když mi začnou hromadně hynout slepice, otrava je to poslední, co bych zvažovala.

to som rada, o to menej starostí budem mať

Přidejte reakci

Přidat smajlík