Prosím za jak dlouho si zvykne kachna na nové prostředí ?
Jde o to že doteď byli že slepicemi v jednom výběhu.
Kačenam jsme postavili krásný velký kachnik a udělali velký výběh jen pro ně. Ale ty potvory samozřejmě chcou jít spět do starého výběhu a hledají kde jakou skulinu, jak se tam dostat.
Přikoupila jsem k nim eště jednu kachnu ta se drží s kačerem v novém výběhu.
Dnes už mě nebavilo je stále přehánět tak sem je zavřela do kachniku. Mají ho velký 3x3 metry výška 2m takže místa dost.
Co myslíte jak dlouho je mám nechat zavřené ? Ať je nemusím pořád honit. Děkuji
Vrků

XXX.XXX.13.200
V tom vedru dlouho zavřené nevydrží a máte vyhráno.I dobré kačenky se vracejí.
Vrků

XXX.XXX.13.200
Psiska12
napsal(a):
Proč by nevydrželi domek je ve stínu jsou tam dvě okna a rozhodně je tam lépe než venku ! Samozřejmě tam mají vodu a žrádlo a taky bedýnku na koupání ; )
Tak to je jiná káva až na tu nesvobodu .
Vrků

XXX.XXX.13.200
Vše řeším pamlskem ,lehce hladovou drůbež Ká dvojkou dostanu i do pekla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Psiska12
napsal(a):
Vidím že můj dotaz absolutně nechápete !
Vrků si dělá srandu ze všech, tak si to tak neberte. Já bych jako řešení viděla zabezpečit jejich nový výběh tak, aby prostě nemohly utéct. Takový Alcatraz. Zvířata jsou holt konzervativní a změny nerada.
Vrků

XXX.XXX.13.200
napsal(a):
Vrků si dělá srandu ze všech, tak si to tak neberte. Já bych jako řešení viděla zabezpečit jejich nový výběh tak, aby prostě nemohly utéct. Takový Alcatraz. Zvířata jsou holt konzervativní a změny nerada.
Alcatraz,pozor dva mrtví dozorci a několik zraněných.

Vrků
napsal(a):
Alcatraz,pozor dva mrtví dozorci a několik zraněných.
Jenom?
napsal(a):
No budu se muset nějak pokusit, ale bude to sranda asi 3000 metrů čtverečních. :)

Stačí přece pro začátek zabezpečit jen tu stranu ke slepičímu výběhu. Případně ještě kousek od rohů.