Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Koloman

6.7.2022 10:09
Koloman

XXX.XXX.120.232

Dobrý deň chcem sa len spýtať že pizamova kačka po visedeni vajec kedy začne znova znášať vajíčka??

6.7.2022 15:07
ančovička1

XXX.XXX.241.252

Váš dotaz je těžko pochopitelný...

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.7.2022 16:25

ančovička1 napsal(a):
Váš dotaz je těžko pochopitelný...

To je celý Koloman. Nepíše tady poprvé. Nejen na drůbeži.

Koloman

6.7.2022 22:00
Koloman

XXX.XXX.120.232

Čo máte furt proti mne prestaňte má okomentovať stále ne starajte sa dom na .....vás nech to ne zaujíma čo ja píšem thak buďte taká láskavá a prestaňte má okomentovať som neskúsení chovateľ zvierat thak sa priučim stáde thak prestaňte

7.7.2022 07:14

Koloman napsal(a):
Čo máte furt proti mne prestaňte má okomentovať stále ne starajte sa dom na .....vás nech to ne zaujíma čo ja píšem thak buďte taká láskavá a prestaňte má okomentovať som neskúsení chovateľ zvierat thak sa priučim stáde thak prestaňte

No, kdybyste namísto útoku použil interpunkci a vyjádřil se jasně, stručně a věcně, oč vám jde, třeba by vám někdo jasně, stručně a věcně odpověděl.

Koloman

8.7.2022 12:25
Koloman

XXX.XXX.121.253

Sem Maďar thak preto veľmi neviem po slovensky hľadám pochopenie

8.7.2022 12:37

Pak doporučuji používat krátké jednoduché věty, které budou jasně oddělené, pro lepší srozumitelnost.

Neregistrovaný uživatel

8.7.2022 14:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Koloman napsal(a):
Sem Maďar thak preto veľmi neviem po slovensky hľadám pochopenie

A nezdá se vám to v dnešní době jako výmluva ? A když zde čekáte odpovědi tak jazyk ovládat musíte.

A jinak k dotazu myslím si že je to individuální. A vodíli kachňata tak to pochopitelne bude delší doba to by mohlo být tak 2 měs.

8.7.2022 15:15
ančovička1

XXX.XXX.241.252

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A nezdá se vám to v dnešní době jako výmluva ? A když zde čekáte odpovědi tak jazyk ovládat musíte.

A jinak k dotazu myslím si že je to individuální. A vodíli kachňata tak to pochopitelne bude delší doba to by mohlo být tak 2 měs.

Záleží na tom,jestli se kačeně káčata hned(brzy), po vylíhnutí odeberou nebo se nechají,aby je odvodila..
Kačenka bez káčat se rychle "zotaví" ,nabere síly a možná po měsíci,dvou🤔,začne znovu snášet..
Ale mám kačenky, které vodí svoje velké mladé, třeba 4 měsíce i vic😄.. odchovávám mladé s matkami mimo ostatní, tak jsou v klidu a dobře rostou...

Neregistrovaný uživatel

8.7.2022 15:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

ančovička1 napsal(a):
Záleží na tom,jestli se kačeně káčata hned(brzy), po vylíhnutí odeberou nebo se nechají,aby je odvodila..
Kačenka bez káčat se rychle "zotaví" ,nabere síly a možná po měsíci,dvou🤔,začne znovu snášet..
Ale mám kačenky, které vodí svoje velké mladé, třeba 4 měsíce i vic😄.. odchovávám mladé s matkami mimo ostatní, tak jsou v klidu a dobře rostou...

Jo tak to tedy zcela nechápu 4 měsíce to je musíte mít oddělení v nějakém alcatrazu 🙂 Že to s nimi tak dlouho vydrží 😄. U nás většinou tak 14dni max měsíc co jsou z ostatními na volno (předtím 6 t odděleny) o ně kachna nemá sebemenší zájem a jde budovat další hnízdo.

14.7.2022 08:33
rencah

XXX.XXX.183.57

Mně letos vodila káčata 4 týdny a 5. týden začala znovu snášet. Ale nezasedla...

14.7.2022 09:28
ančovička1

XXX.XXX.220.190

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jo tak to tedy zcela nechápu 4 měsíce to je musíte mít oddělení v nějakém alcatrazu 🙂 Že to s nimi tak dlouho vydrží 😄. U nás většinou tak 14dni max měsíc co jsou z ostatními na volno (předtím 6 t odděleny) o ně kachna nemá sebemenší zájem a jde budovat další hnízdo.

Jj, mám je na zahradě, mimo ostatních ..jestli tohle je Alcatraz?🤣🤣🤣

14.7.2022 09:35

ančovička1 napsal(a):

idylka

14.7.2022 09:37
ančovička1

XXX.XXX.220.190

Děkuji 😊..

Neregistrovaný uživatel

14.7.2022 10:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.74

ančovička1 napsal(a):

Jo tohle je moc pěkné 👍. A tak máte asi super odolnou kachnu že to 4 měs vydrží 😂 při takovech podmínkách. Ale tak my zase máme možnost mít kachňata 2 krát do roka když se stará o dost kratší dobu o ně . Tak ať i nadále chov se takto úspěšně daří v těchto krásných podmínkách 🙂

14.7.2022 11:23
ančovička1

XXX.XXX.220.190

Díky..já mívám 7 kačen, letos už bylo asi 70 -80 káčat, nechávám si asi 20 na výkrm, ostatní prodávám, někdy i s kachnami..ony by ještě rády zasedly,ale mají smůlu....takže letos už žádné další kačenky nebudou😀
Ať se vám daří 😀🍀

Přidejte reakci

Přidat smajlík