Koloman

XXX.XXX.120.232
Dobrý deň chcem sa len spýtať že pizamova kačka po visedeni vajec kedy začne znova znášať vajíčka??
Uživatel s deaktivovaným účtem

ančovička1
napsal(a):
Váš dotaz je těžko pochopitelný...
To je celý Koloman. Nepíše tady poprvé. Nejen na drůbeži.
Koloman

XXX.XXX.120.232
Čo máte furt proti mne prestaňte má okomentovať stále ne starajte sa dom na .....vás nech to ne zaujíma čo ja píšem thak buďte taká láskavá a prestaňte má okomentovať som neskúsení chovateľ zvierat thak sa priučim stáde thak prestaňte

Koloman
napsal(a):
Čo máte furt proti mne prestaňte má okomentovať stále ne starajte sa dom na .....vás nech to ne zaujíma čo ja píšem thak buďte taká láskavá a prestaňte má okomentovať som neskúsení chovateľ zvierat thak sa priučim stáde thak prestaňte
No, kdybyste namísto útoku použil interpunkci a vyjádřil se jasně, stručně a věcně, oč vám jde, třeba by vám někdo jasně, stručně a věcně odpověděl.
Koloman

XXX.XXX.121.253
Sem Maďar thak preto veľmi neviem po slovensky hľadám pochopenie

Pak doporučuji používat krátké jednoduché věty, které budou jasně oddělené, pro lepší srozumitelnost.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
Koloman
napsal(a):
Sem Maďar thak preto veľmi neviem po slovensky hľadám pochopenie
A nezdá se vám to v dnešní době jako výmluva ? A když zde čekáte odpovědi tak jazyk ovládat musíte.
A jinak k dotazu myslím si že je to individuální. A vodíli kachňata tak to pochopitelne bude delší doba to by mohlo být tak 2 měs.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A nezdá se vám to v dnešní době jako výmluva ? A když zde čekáte odpovědi tak jazyk ovládat musíte.
A jinak k dotazu myslím si že je to individuální. A vodíli kachňata tak to pochopitelne bude delší doba to by mohlo být tak 2 měs.
Záleží na tom,jestli se kačeně káčata hned(brzy), po vylíhnutí odeberou nebo se nechají,aby je odvodila..
Kačenka bez káčat se rychle "zotaví" ,nabere síly a možná po měsíci,dvou🤔,začne znovu snášet..
Ale mám kačenky, které vodí svoje velké mladé, třeba 4 měsíce i vic😄.. odchovávám mladé s matkami mimo ostatní, tak jsou v klidu a dobře rostou...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185
ančovička1
napsal(a):
Záleží na tom,jestli se kačeně káčata hned(brzy), po vylíhnutí odeberou nebo se nechají,aby je odvodila..
Kačenka bez káčat se rychle "zotaví" ,nabere síly a možná po měsíci,dvou🤔,začne znovu snášet..
Ale mám kačenky, které vodí svoje velké mladé, třeba 4 měsíce i vic😄.. odchovávám mladé s matkami mimo ostatní, tak jsou v klidu a dobře rostou...
Jo tak to tedy zcela nechápu 4 měsíce to je musíte mít oddělení v nějakém alcatrazu 🙂 Že to s nimi tak dlouho vydrží 😄. U nás většinou tak 14dni max měsíc co jsou z ostatními na volno (předtím 6 t odděleny) o ně kachna nemá sebemenší zájem a jde budovat další hnízdo.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jo tak to tedy zcela nechápu 4 měsíce to je musíte mít oddělení v nějakém alcatrazu 🙂 Že to s nimi tak dlouho vydrží 😄. U nás většinou tak 14dni max měsíc co jsou z ostatními na volno (předtím 6 t odděleny) o ně kachna nemá sebemenší zájem a jde budovat další hnízdo.
Jj, mám je na zahradě, mimo ostatních ..jestli tohle je Alcatraz?🤣🤣🤣

ančovička1
napsal(a):
idylka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.74
ančovička1
napsal(a):
Jo tohle je moc pěkné 👍. A tak máte asi super odolnou kachnu že to 4 měs vydrží 😂 při takovech podmínkách. Ale tak my zase máme možnost mít kachňata 2 krát do roka když se stará o dost kratší dobu o ně . Tak ať i nadále chov se takto úspěšně daří v těchto krásných podmínkách 🙂