jakub.nyvlt
napsal(a):
Pěkný den, má někdo zkušenost s líhnutím krůt BUT Big 6?
Mám líheň brinsea 360 a letos bych chtěl líhnout tyto hybridy.
Děkuji za informace.
Nevim tedy kde jste sehnal to (BUT) .
Ale nejspise to bude obycejna kruta brojlerova(kanadska velka,big 6,atd.) to co je v te zavorce je to same ale pod jinimi nazvy.kdyz dostanete F1 populaci vejce tak je to ok vylihnete to a i to vykrmite ale kdyz nechate neco do chovu tak krocan krutu kvuli sve velikosti neoplodni takze vejce budou cista.Ja sam osobne bych vam doporucil bronzovou krutu mate a vyber ze 3 velikosti
.
Kdyby jste mel jeste nejaky dotaz tak piste rad vam odpovim
Hedva

XXX.XXX.254.31
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké 3 velikosti krůt bronzových máte na mysli? A kde se dají sehnat? Děkuji
lukas146
napsal(a):
Nevim tedy kde jste sehnal to (BUT) .
Ale nejspise to bude obycejna kruta brojlerova(kanadska velka,big 6,atd.) to co je v te zavorce je to same ale pod jinimi nazvy.kdyz dostanete F1 populaci vejce tak je to ok vylihnete to a i to vykrmite ale kdyz nechate neco do chovu tak krocan krutu kvuli sve velikosti neoplodni takze vejce budou cista.Ja sam osobne bych vam doporucil bronzovou krutu mate a vyber ze 3 velikosti
.
Kdyby jste mel jeste nejaky dotaz tak piste rad vam odpovim
Moc děkuji za nic neříkající odpověď. Pokud si ještě jednou důkladně přečtete otázku a budete jí rozumět a znát odpověď, tak prosím odpovězte, jinak si založte vlastní vlákno na kterém můžete doporučovat jak chcete a co chcete. Tady jsem se jasně ptal jestli má někdo zkušenost o kterou by se třeba mohl podělit, ale jak je vidno, tak Vy jí nemáte, tak se prosím k tématu nevyjadřujte. Děkuji Nývlt
dobry den
mela jsem nasadova vejce z xavergenu a lihnuti bylo bez problemu i ve stolni lihni, jen jsou to brojleri tak to neni tak rychle klovani jak u kurat nebo u ceskych krut, tem poslednim jsem i pomahala , ale jsou po vylihnuti dost hloupa neumi zrat ani pit musi se jim to par dnu ukazovat a hlidat jestli zerou jinak ja jsem mezi ne dala par kurat a ty je to naucili hned hodne stesti Bodlak
bodlak
napsal(a):
dobry den
mela jsem nasadova vejce z xavergenu a lihnuti bylo bez problemu i ve stolni lihni, jen jsou to brojleri tak to neni tak rychle klovani jak u kurat nebo u ceskych krut, tem poslednim jsem i pomahala , ale jsou po vylihnuti dost hloupa neumi zrat ani pit musi se jim to par dnu ukazovat a hlidat jestli zerou jinak ja jsem mezi ne dala par kurat a ty je to naucili hned hodne stesti Bodlak
Děkuji za Vaše zkušenosti.
Vejce budu mít také z xavergenu. Je dobré vědět, že jim to trvá trochu delší dobu než se vyklubou, aspoň nebudu hned plašit. Ještě bych měl dotaz. Řídila jste se technologickým postupem na výkrm a ustájení co je na stránkách xavergenu? Jde mi hlavně o ty teploty. Brojlerová krůťata budu mít letos poprvé, tak bych nerad něco podcenil.
Děkuji Nývlt
jakub.nyvlt
napsal(a):
Děkuji za Vaše zkušenosti.
Vejce budu mít také z xavergenu. Je dobré vědět, že jim to trvá trochu delší dobu než se vyklubou, aspoň nebudu hned plašit. Ještě bych měl dotaz. Řídila jste se technologickým postupem na výkrm a ustájení co je na stránkách xavergenu? Jde mi hlavně o ty teploty. Brojlerová krůťata budu mít letos poprvé, tak bych nerad něco podcenil.
Děkuji Nývlt
Dobrý den mám spíš dotaz nežli odpověď vajíčka prodávají normálně a jaká je případně jejich cena děkuji za info Hegarova.Vladimira@seznam.cz pokud to nechcete ventilovat přímo na diskuzi děkuji