hlinik
napsal(a):
0.1 RZ trojb.
Fotky z mého chovu. Rousná tříbarevná citronová
jarda vadlejch
napsal(a):
Fotky z mého chovu. Rousná tříbarevná citronová
Chovný kmen 1,2citronová
jarda vadlejch
napsal(a):
Rousná tříbarevmá vousatá 0,1
1,0 rousná tříbarevná vousatá. Horší kvalita a až nafotím lepší, tak je pošlu.
jarda vadlejch
napsal(a):
1,0 rousná tříbarevná vousatá. Horší kvalita a až nafotím lepší, tak je pošlu.
0.1 rousná tříbarevná vousatá. Jsem jen zvědavý jak se s tím páni posuzovatelé poperou.
jarda vadlejch
napsal(a):
Osek okr. Teplice v Cechach. JInak rousne mam ve trech barvach. Jarda Vadlejch ml.
Díky. Já jsem z Bavorova okr. Strakonice. Chovám rousné trojbarevné a i antverpské vousáče trojbarevné. Na té fotce to vypadá jako kříženec s listovým hřebenem. Jaké mají rousy? Na fotce se zdají být dosti malé. Stom
st toman
napsal(a):
Díky. Já jsem z Bavorova okr. Strakonice. Chovám rousné trojbarevné a i antverpské vousáče trojbarevné. Na té fotce to vypadá jako kříženec s listovým hřebenem. Jaké mají rousy? Na fotce se zdají být dosti malé. Stom
Rousy maji olamane ale urcite to bode v rousu velmi dobre. Rousne chovam uz deset let. Takye od svych 14 let.Zlutobile nafotim. Take si myslim ze v tom bude vousac a dalsim krizenim se do toho dostal rous. Jarda.
jarda vadlejch
napsal(a):
Rousy maji olamane ale urcite to bode v rousu velmi dobre. Rousne chovam uz deset let. Takye od svych 14 let.Zlutobile nafotim. Take si myslim ze v tom bude vousac a dalsim krizenim se do toho dostal rous. Jarda.
Je možné získat kontakt na toho z vás kdo chová RZ žluté?? Mám tříbarevné, jsou naprosto úžasné. Rád bych i další barvu. Za odpověď děkuji Vosounek@seznam.cz