Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2007 20:01

zdrobnělá sasexka trojbarevná, nebo snad porcelánová ???

10.2.2007 20:02

st toman napsal(a):
zdrobnělá sasexka trojbarevná, nebo snad porcelánová ???

.

10.2.2007 20:08

st toman napsal(a):
.

rousné trojbarevné focené večer s bleskem, nebo také porcelánové ???

10.2.2007 20:09

st toman napsal(a):
rousné trojbarevné focené večer s bleskem, nebo také porcelánové ???

karoliňák

21.2.2007 20:12

st toman napsal(a):
karoliňák

Zdravíme. Pokud budete něco potřebovat, dejte vědět, co bude v naších silách pomůžeme, co nebudeme vědět, za pomocí přátel zjistíme. Jinak můžete být se svými svěřenci spokojen. pěkné. Zdraví Lumír a Anna Justovi

21.2.2007 21:16

justovi napsal(a):
Zdravíme. Pokud budete něco potřebovat, dejte vědět, co bude v naších silách pomůžeme, co nebudeme vědět, za pomocí přátel zjistíme. Jinak můžete být se svými svěřenci spokojen. pěkné. Zdraví Lumír a Anna Justovi

Děkuji za reakci. Mám zájem o zdr. orlovky trojb. buď kuřata a nebo nás. vajíčka. Budete mít něco k prodeji ? Zdraví Toman.

23.2.2007 17:30

st toman napsal(a):
Děkuji za reakci. Mám zájem o zdr. orlovky trojb. buď kuřata a nebo nás. vajíčka. Budete mít něco k prodeji ? Zdraví Toman.

Vážený příteli, máme sestavený jeden kmen a vše je na samotných orlovkách, jak se ukážou. Kuřátka vysedí slepičky samy, jsou to snad nejlepší kvočny, které jsme kdy měli za ta dlouhá léta. Ani hedvábničky nebyly tak dobré. V předešlých létech to celkem šlo, ale bylo vždy více kohoutků. Uvidíme letos. Zdraví Vás LAJ.

23.2.2007 17:32

st toman napsal(a):

Srdečně zdravíme. Orlovek máme jeden kmen a je na nich, jak se ukáži. Kuřátka vysedí slepičky samy, jsou to vynikají kvočny a klidně můžeme z vlastní praxe říci, že snad nejlepší co jsme za ta dlouhá léta vyzkoušeli. S pozdravem LAJ.

23.2.2007 19:00

justovi napsal(a):
Srdečně zdravíme. Orlovek máme jeden kmen a je na nich, jak se ukáži. Kuřátka vysedí slepičky samy, jsou to vynikají kvočny a klidně můžeme z vlastní praxe říci, že snad nejlepší co jsme za ta dlouhá léta vyzkoušeli. S pozdravem LAJ.

Děkuji za odpověď. Ta žádost o podívání se na moderku byla pro ty orlovky. Jinak se budu těšit, že se něco povede a nějaká kuřátka budou. U nás je choval před 20 lety jeden můj kamarád a byl jsem z nich vždycky unesený. Jsou to osobnosti , alespoň ve vzpomínkách. Nebo se pletu? Děkuji za zprávu. Toman

24.2.2007 04:59

st toman napsal(a):
Děkuji za odpověď. Ta žádost o podívání se na moderku byla pro ty orlovky. Jinak se budu těšit, že se něco povede a nějaká kuřátka budou. U nás je choval před 20 lety jeden můj kamarád a byl jsem z nich vždycky unesený. Jsou to osobnosti , alespoň ve vzpomínkách. Nebo se pletu? Děkuji za zprávu. Toman

Zdravíme. Máte pravdu, že orlovky jsou ve své povaze velice specifické plemeno. Za dlouhá léta jsme měli mnoho plemen, ale orlovky jsou jedinečné po všech stránkách. Ostražité, odolné klimatickým podmínkám, spolehlivé a nebojácné kvočny, hezké v exterieru a ani snůška není zanedbatelná. To vše samozřejmě při poskytnutí optimálních podmínek pro chov. S pozdravem LAJ.

Přidejte reakci

Přidat smajlík