Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2007 20:34

Tak jak jsem slíbil, první fotka. Přibudou další ale nechci kvočny stresovat dokud se nevylíhnou všecky.
Info pro pana Fejrenčíka - z 25ti vajec zatím 16 kuřátek zdr. Wynadotek koroptvích.
Radys - Olomouc

12.5.2007 21:29

radys napsal(a):
Tak jak jsem slíbil, první fotka. Přibudou další ale nechci kvočny stresovat dokud se nevylíhnou všecky.
Info pro pana Fejrenčíka - z 25ti vajec zatím 16 kuřátek zdr. Wynadotek koroptvích.
Radys - Olomouc

Radys,

to som rád, že sa Ti už liahnu, ale to na obrazku určite nie je wyandotka koroptví. To sa vyliahlo z tých násadových vajec od mňa? Veď je čierne to kura.

12.5.2007 22:20

peter z bratislavy napsal(a):
Radys,

to som rád, že sa Ti už liahnu, ale to na obrazku určite nie je wyandotka koroptví. To sa vyliahlo z tých násadových vajec od mňa? Veď je čierne to kura.

Taky jsem se divil, ostatní jsou hnědožlutá. Ale jiná vajíčka jsme neměl.
No uvidíme co z toho vyroste

13.5.2007 20:25

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Tak se vylíhlo 22 kuřátek z 26 vajec. Jedno jsem rozbil hned z kraje jak jsem snímal slípku z hnizda aby se šla napást a dvě nejsou ani naklovlá, bez života.
Nasadil jsem jich sice jen 25 od zdr. Wyandotek ale už vím kde se vzalo to černé kuře.
Teda vlastně nevím, ale jak jsem uklízel skořápky tak jsem našel i jednu od mých slepic.
Takže buď si ještě snesla kvočna svoje - což nevím zda je možný - nebo jak jsem ji "venčil" jestli si tam nezaběhla jiná slípka. Každopádně není to Wyandotka

13.5.2007 20:27

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Tady je první hrdná máma. Sice nemá "modrou" krev ale vychová je určitě stejně dobře jako ostatní mámy.

13.5.2007 20:29

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

A bez mámy. Druhou kvočnu - už aristokratku - nafotím příště. Přece jen je víc nervózní když se přiblížím.

14.5.2007 10:07

radys napsal(a):
A bez mámy. Druhou kvočnu - už aristokratku - nafotím příště. Přece jen je víc nervózní když se přiblížím.

Pekné, to čierne nemá naozaj chybu

20.5.2007 21:04

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Druhá máma, zvyká si na nové prostřední - cizinka - doufám že se brzy naučí kvokat po česky

20.5.2007 21:05

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Zatím je spokojená.
Zdravím na Slovensko

20.5.2007 21:08

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Poprvé na procházce - týdenní kuřátka zdr.Wyandotka koroptví

20.5.2007 21:10

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Druhá máma na druhé straně výběhu. Je zajímavé pozorovat jak se kuřátka drží každé svojí mámy i když se kvočny míjejí poměrně blízko takže se hejno pomíchá. Ale pak se zase rozdělí - a správně

20.5.2007 21:46

radys napsal(a):
Druhá máma na druhé straně výběhu. Je zajímavé pozorovat jak se kuřátka drží každé svojí mámy i když se kvočny míjejí poměrně blízko takže se hejno pomíchá. Ale pak se zase rozdělí - a správně

A Ty sa divíš???

Veď tie pod Tvojou kvočkou rozumejú česky a tie pod "mojou bývalou" sú slovenské wyandotky. Takže federácia ako vyšitá - bohužiaľ už rozdelená plotom .

SOm rád, že sa Ti pdoarilo vyliahnuť aj pod "mojou" kvočkou wyandotkou zdravé potomstvo.

20.5.2007 22:46

peter z bratislavy napsal(a):
A Ty sa divíš???

Veď tie pod Tvojou kvočkou rozumejú česky a tie pod "mojou bývalou" sú slovenské wyandotky. Takže federácia ako vyšitá - bohužiaľ už rozdelená plotom .

SOm rád, že sa Ti pdoarilo vyliahnuť aj pod "mojou" kvočkou wyandotkou zdravé potomstvo.

Jo, je to vzorná máma, až na to že ji mám problém chytit .
Jinak bydlí obě zatím ve federální králíkárně. Každá obývá svoje patro.
Původně jsem je chtěl všechny nechat jedné kvočně, ale nějak jsem neměl to srdce.
Tři týdny seděly obě poctivě a pak jim sebrat potomstvo, to bych holkám neudělal .

26.5.2007 11:24

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Po dvou týdnech. Den jako stvořený na procházku

26.5.2007 11:25

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Další

26.5.2007 11:26

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Jestli je toho moc tak řekněte, ale rád se pochlubím - coby začátečník

26.5.2007 11:49

radys napsal(a):
Jestli je toho moc tak řekněte, ale rád se pochlubím - coby začátečník

Ahoj. Vidím první foto, které dneska jsi vložil, jak černé kuřátko sedí na dřevo a ostatní jsou samé hnědé. To je sranda Lukáš

26.5.2007 17:44

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

Odkud jste, prodavate zd.wyandotky koroptví dekuji napiste mi na pepa.@havlicek.seznam

26.5.2007 19:13

radys napsal(a):

Radek to čierne kuriatko nemá chybu, povedal by som nebude to z vajca, ktoré si sliepka zniesla dodatočne ak sa jej zdalo málo tých čo ste jej dal? Zrejme to bude podaté po sliepke dajte potom vedieť

3.6.2007 15:46

radys napsal(a):

Dobrý deň,
táto kvočna je patrí medzi druh Amroks? Máte možnosť naskenovať nejaké foto?

3.6.2007 16:31

erikahor napsal(a):
Dobrý deň,
táto kvočna je patrí medzi druh Amroks? Máte možnosť naskenovať nejaké foto?

Nevím, je to nějakej hybrid. Ale zasednula tak jsem jí dal šanci a zde je výsledek.
Ale dám ještě nějakou fotku.

3.6.2007 16:34

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

A tak to vypadá po třech týdnech. Prozatím plný stav. Nepočítám-li úmrtí hned drzhý den po vylíhnutí toho posledního, ale tomu to trvalo fakt dlouho tak snad to bylo tím. Takže 22 kuřátek. 21 zdr Wyandotka koroptví a 1 černé tajemství

3.6.2007 16:35

radys napsal(a):
Radys - Olomouc

A ještě jedna. No zatím nejsem schopen rozeznat slepičku od kohoutka. Pokud to někdo pozná z fotky tak dejte vědět

19.9.2007 14:29

radys napsal(a):
A ještě jedna. No zatím nejsem schopen rozeznat slepičku od kohoutka. Pokud to někdo pozná z fotky tak dejte vědět

čo napokon vyrástlo z čierneho kuriatka?

19.9.2007 15:39

emko napsal(a):
čo napokon vyrástlo z čierneho kuriatka?

A není toto lepší než nějaké telenovely?

Přidejte reakci

Přidat smajlík