Ahoj.
Vložím foto našeho slepice.Včera ta slepice byla normální, ale teď už začala být divná co má na hlavě, kterou u nás jsem nikdy nesetkal. Ta slepice má "nafouklou" kde má lalůčky, také má i "nafouklou" lalůčky. Slepice normálně žere a je čile k světu. Není nakažlivá nemoc? Jak mám jí pomoct, aby slepice se uzdravila? Děkuji za odpověď!
deaf lukas
napsal(a):
Ahoj.
Vložím foto našeho slepice.Včera ta slepice byla normální, ale teď už začala být divná co má na hlavě, kterou u nás jsem nikdy nesetkal. Ta slepice má "nafouklou" kde má lalůčky, také má i "nafouklou" lalůčky. Slepice normálně žere a je čile k světu. Není nakažlivá nemoc? Jak mám jí pomoct, aby slepice se uzdravila? Děkuji za odpověď!
další
deaf lukas
napsal(a):
Ahoj.
další, lepší výhled
deaf lukas
napsal(a):
Ahoj.
poslední foto, vidíte co má slepice "nafouklou"...
deaf lukas
napsal(a):
Ahoj. Jsem já Lukáš. Já někdy píšu chyby, protože já neslyším a používám znakový jazyk!
Jinak ta slepice během zítra byla v pořádku, ale nevím co se jí stalo.
Jiřino, díky Jinak jsem v pohodě.
Ahol Lukáši,
netrap se hloupostí druhých. Chyby na duši jsou podstaně horší než chyby ve stylistice a pravopisu. Tvé příspěvky jsou vždy k věci a je v nich čitelné, že zvířátka se mají u vás dobře. A to zase celkem často chybí gramaticky bezchybným, leč často urážlivým reakcím.
Přeji ti jen samé radosti s chovem.
Martina
jeduvka
napsal(a):
Ahol Lukáši,
netrap se hloupostí druhých. Chyby na duši jsou podstaně horší než chyby ve stylistice a pravopisu. Tvé příspěvky jsou vždy k věci a je v nich čitelné, že zvířátka se mají u vás dobře. A to zase celkem často chybí gramaticky bezchybným, leč často urážlivým reakcím.
Přeji ti jen samé radosti s chovem.
Martina
Ludvo nepiš blbosti. Mira
pasekar
napsal(a):
Ludvo nepiš blbosti. Mira
Děkuji
Já se snažím starat zvířátka aby měly se dobře a zdravé Moje máma myslí, že slepicím nevadí když krmíme zkažené kuchyňské zbytky nebo plesnivé pečivo. Ale když jsem doma tak vyhodím do popelnice zkažená jídla a kontroluju v lednici zda není zkažená jídla.
Občas stává že když kvůli škole nejsem doma tak máma krmí...