Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2007 21:17

karere napsal(a):
Můj první odchov!!!!

Ještě něco.

9.7.2007 21:20

karere napsal(a):
Ještě něco.

A poslední foto.Chovu zdar Karel.

9.7.2007 21:22

karere napsal(a):
Ještě něco.

Moja dcerka by je nejraději umuchlala všechny.

30.11.2007 18:50

karere napsal(a):
Můj první odchov!!!!

prominte ze se ptam ja chovatel ale nevite jek donutit nebo alespon naves slipku na kvokani pomozte

1.12.2007 01:56

tretina napsal(a):
prominte ze se ptam ja chovatel ale nevite jek donutit nebo alespon naves slipku na kvokani pomozte

V létě ji dáte na hůru pod koš na 3 dny pak večer pustíte se nazobat a dáte ke košu vodu a zrno a pak ji posadíte večer na vejce pod koš.Druhý den sundáte koš a ona už zůstane sedět.

4.12.2007 17:06

pasekar napsal(a):
V létě ji dáte na hůru pod koš na 3 dny pak večer pustíte se nazobat a dáte ke košu vodu a zrno a pak ji posadíte večer na vejce pod koš.Druhý den sundáte koš a ona už zůstane sedět.

a mate s tim nejake zkusenosti uz se vam to povedlo

4.12.2007 18:29

tretina napsal(a):
a mate s tim nejake zkusenosti uz se vam to povedlo

Letos u 4 slepic.

5.12.2007 18:15

pasekar napsal(a):
Letos u 4 slepic.

a mate i fotky jak ste to delal (zaviral je abyli ty slepice vysedeny pod kvocnou nebo z lihne amate jejich a kuratek fotky a jake je to plemeno slepic

5.12.2007 19:52

tretina napsal(a):
a mate i fotky jak ste to delal (zaviral je abyli ty slepice vysedeny pod kvocnou nebo z lihne amate jejich a kuratek fotky a jake je to plemeno slepic

Slípky byli sasexky a vyseděli krůťata ( dvě hnízda) ty ale po měsíci je nechali bejt tak je pak vodil krocan,dále české slepice (taky dvě hnízda) kde seděli zbytečně - neoplozené ani jedno vejce.Focení mne nenapadlo.

luXDkas

8.2.2011 20:02
luXDkas

XXX.XXX.1.101

A naozaj to ide takto...??? smajlík
My chováme sliepky normálne hybridy a liliputky a teraz aj krížence a máme aj jednu podobnu SASEXKE ale neviem či je to pravá sasexka alebo už s niečím skrýžena .... ako by som mohol Docieliť toho aby sadla Sliepka na vajíčka...??? :O PLS poraďte vopred ďakujem :-) ale niesme chovateľmi čistých plemien.... :-))

luXDkas

8.2.2011 20:59
luXDkas

XXX.XXX.1.101

A ešte som sa Zbudol opýtať ako dajú sa tak podsadiť aj normálne hybridky...???

Přidejte reakci

Přidat smajlík