krzysiek
napsal(a):
witam ,jak się Wam podobają moje kurki?
co o nich sądzicie?
kuropatwiane
Uživatel s deaktivovaným účtem

krzysiek
napsal(a):
dziękuję bardzo!!!
Faverolky su nadherne, ale jarabicie kocinky to je nieco uchvatne. Rudo, Slovensko
krzysiek
napsal(a):
witam ,jak się Wam podobają moje kurki?
co o nich sądzicie?
Zdravím Vás Vaše zvieratá su krásne,ale fotka vašich bielych kočiniek je velmi pekná. Na bielu farbu mam slabosť.Prosim Vás ,chcem sa spýtať kde budete vystavovať bielu kočinku. A kde prene bývaťe v Polsku. S chovateľským pozdravom. Čelko .
oravkabiela
napsal(a):
Zdravím Vás Vaše zvieratá su krásne,ale fotka vašich bielych kočiniek je velmi pekná. Na bielu farbu mam slabosť.Prosim Vás ,chcem sa spýtať kde budete vystavovať bielu kočinku. A kde prene bývaťe v Polsku. S chovateľským pozdravom. Čelko .
Nejvíce se mi líbí ten Fidel Castro (obrázek č. 5 a 6).
Nevíte náhodou zda existuje na Polském internetu něco podobného jako IFAUNA nebo nějaký podobný chovatelský serwer, nebo nějaký katalog domácího zvířectva v polštině?
Děkuji za chovatelské informace.
pasekar
napsal(a):
Nevíte náhodou zda existuje na Polském internetu něco podobného jako IFAUNA nebo nějaký podobný chovatelský serwer, nebo nějaký katalog domácího zvířectva v polštině?
mieszkam w Łodzi,sam środek Polski.
w tym roku zostało mi już tylko do sprzedania kilka sztuk kochinów białych.
w 2008 roku będą wszystkie kolory jakie hoduję: białe,niebieskie(modre),kuropatwiane,jastrzębiate ( po angielsku barred),czarne
-mój adres pryw. int. k06@vp.pl
-adresy polskie w internecie to : www.woliera.com i www.kurnik.int.pl
oravkabiela
napsal(a):
z moimi kurkami będę pewnie na wystawie w Poznaniu 02.2008
pasekar
napsal(a):
Miro,
pozri sa na :
www.kurnik.int.pl
Len sa musis na nom zaregistrovat (zalogovat), aby si mal don pristup.
Stravis tam potom urcite hodne casu, tak ako ja.
Peter
krzysiek
napsal(a):
z moimi kurkami będę pewnie na wystawie w Poznaniu 02.2008
Krsysku mohl by jsi prosím tě napsat termíny a místa velkých výstav chovatelů drůbeže v celém Polsku? Nejen slepic ale i kačen, hus, krůt, perliček, pávů a další drůbeže? Moc děkuji.
Ta woliera je ale perfektni.
Kurnik se mi nelíbí.
Je ještě něco dalšího v tomto oboru v Polsku?
pasekar
napsal(a):
Krsysku mohl by jsi prosím tě napsat termíny a místa velkých výstav chovatelů drůbeže v celém Polsku? Nejen slepic ale i kačen, hus, krůt, perliček, pávů a další drůbeže? Moc děkuji.
Ta woliera je ale perfektni.
Kurnik se mi nelíbí.
Je ještě něco dalšího v tomto oboru v Polsku?
jak będę już znał terminy wystaw to z chęcią podam,ale jeszcze trzeba zaczekać
pozdrawiam