Dobrý den přidávám fotky slepiček které jsem si v pátek přivez od pana Žilince
dado
napsal(a):
Dobrý den přidávám fotky slepiček které jsem si v pátek přivez od pana Žilince
no sakra špatná kvalita fotky skusim jinou
dado
napsal(a):
další
a ještě jedna fotečka až dorostou a přepeří tak to budou krasavice co říkáte přátelé
dado
napsal(a):
a ještě jedna fotečka až dorostou a přepeří tak to budou krasavice co říkáte přátelé
ahoj, tady je průběžné foto lakendfeldek od p. Žilince. Plymutka se tam musela připlést
mysak
napsal(a):
ahoj, tady je průběžné foto lakendfeldek od p. Žilince. Plymutka se tam musela připlést
ano, splývají se sněhem,
v pozadí když se lekne sumatránka své kolegyně...
mysak
napsal(a):
A jedna parádnice - s až příliš silnou kresbou. Zato nejživější.
Nemít černý krk, tak je to stříbrná šumavanka.
mysak
napsal(a):
.jiná
mysak
napsal(a):
.jiná
tak a je tu další foto lakendfeldek, tentokráte už slepičky pomalu začínají se snáškou...sehnat je k sobě bez toho, aby se tam připletlo něco jiného dá práci.
mysak
napsal(a):
.jiná
teď už se tomu nedalo zabránit, kukuřici vidí i za roh...
mysak
napsal(a):
kohout je pěknej rošťák, znásilní kde co.
dobrý den mysaku v jakém stáří vám začali lakenfeldky snášet já je koupil jako 14 týdení v listopadu krmení směsí sice ne pro kuřice protože v té době ji už u nás neprodávali mají ji jen sezoně,ale BR4 a zatim nenesou jedný trochu začíná růst hřebínek přikládám také nějaké fotky,ale jak říkáte vyfotit je aby se tam něco jiného nepřipletlo je umění
dado
napsal(a):
dobrý den mysaku v jakém stáří vám začali lakenfeldky snášet já je koupil jako 14 týdení v listopadu krmení směsí sice ne pro kuřice protože v té době ji už u nás neprodávali mají ji jen sezoně,ale BR4 a zatim nenesou jedný trochu začíná růst hřebínek přikládám také nějaké fotky,ale jak říkáte vyfotit je aby se tam něco jiného nepřipletlo je umění
další
dado
napsal(a):
Zdravím, no to já je kupoval menší protože jsem jim teprve nasazoval kroužky. bylo to koncem září.
Ty ¨Vaše budou nést tak za tři týdny. Jestli jsou narostlé.
Mě zůstaly drobnější.
Uvidím jaká budou vejce v dubnu. To už by mohla být normální velikosti u všech. Teď teprv začínají.
Kohouty jsem mě dva, jeden byl taky takovej jako máte - tmavší. Nechal jsem si ale tohohle světlejšího. Byl větší.
Dole slepička pravděpodobně už nesoucí...
dado
napsal(a):
a jiná...
mysak
napsal(a):
teď už se tomu nedalo zabránit, kukuřici vidí i za roh...
Vaše Lakenfeldky jsou moc pěkné.na jaře si je musím také koupit,volal jsem panu Žilincovi,a kuřičky budou až v průběhu května.Sice ještě má k prodeji 18.týd.,ale neposílá,je z Plzeňského,a já až v Pardubického kraje.Mě se moc líbí ty světlé,přesně ty co máte na fotkách.
Takže si ještě musím alespoň 2 měsíce počkat.
blade
napsal(a):
Vaše Lakenfeldky jsou moc pěkné.na jaře si je musím také koupit,volal jsem panu Žilincovi,a kuřičky budou až v průběhu května.Sice ještě má k prodeji 18.týd.,ale neposílá,je z Plzeňského,a já až v Pardubického kraje.Mě se moc líbí ty světlé,přesně ty co máte na fotkách.
Takže si ještě musím alespoň 2 měsíce počkat.
no ty jsou všechny náááádhernýýý!!! ale jestřáb by mi sežral asi i tyhle co?
Hana zvířatomil
tretina
napsal(a):
chci sezeptat jak jsou ty lankefeldky velky nejsou to liliputky ze ne a kolik aSI TAK STOJI 1.0 a 0.1 a kolikasi kure
Tyto lakenfeldky nejsou žádné liliputky,je to protáhlá venkovská slepice , robustní,ale velmi temperamentní,dobře létá.jediný barevný ráz.Loni stáli 10.týd.kuřice 100kč,jinak se dají sehnat i v Německu !
1.0 a 0.1(dospělé)od 15 EUR.Niní budu prodávat 1.1 (pro změnu krve,,kohouta,,slepička je navíc)pokud máte zájem,tak se ozvěte.Inzerát je ve FAUNĚ!!!
blade
napsal(a):
Tyto lakenfeldky nejsou žádné liliputky,je to protáhlá venkovská slepice , robustní,ale velmi temperamentní,dobře létá.jediný barevný ráz.Loni stáli 10.týd.kuřice 100kč,jinak se dají sehnat i v Německu !
1.0 a 0.1(dospělé)od 15 EUR.Niní budu prodávat 1.1 (pro změnu krve,,kohouta,,slepička je navíc)pokud máte zájem,tak se ozvěte.Inzerát je ve FAUNĚ!!!
Zdravim Tonyho. Odkud je máte? Já od pana Žilince. Pošlete foto svých zvířat.
Zájem bude.
Juraj Kafka
mysak
napsal(a):
Zdravim Tonyho. Odkud je máte? Já od pana Žilince. Pošlete foto svých zvířat.
Zájem bude.
Juraj Kafka
Zdravím Juru.Jsou od chovatele z moravskoslezkého kraje (z násadových vajec)koupil jsem jich jen 10.jen tak na zkoušku,abych měl i jiný druh čistokrevné drůbeže.a povedlo se
vylíhlo se pod kvočnou 8 kuřátek.(fénixka,půjčená od rodičů).jsou z podzimu,ale nekroužkoval jsem je,meměl jsem kroužky.5 krásně vykreslených slepiček,a 1.1 jsou stejně zbarveny,jen mají více černější záda(jak jste psal o té šumavance).Fotky zatím nemám,čekám,až bube zelený trávník,nebylo by to ono.Ale pokud chcete vidět krásné fotky,z výstav atd.a umíte trochu nějaký cizí jazyk
tak zadejte do ,,vyhledávače,, LAKENFELDER cizí jazyk.a budete koukat na ty krásné lakenfeldky-lakenfeldry.
Ale tak krásného kohouta co máte vy,jsem tam nikde nenašel,jsou tam jen ty co mám.
Já sháním jen takového,,světlého,,jak máte vy.#08
blade
napsal(a):
Zdravím Juru.Jsou od chovatele z moravskoslezkého kraje (z násadových vajec)koupil jsem jich jen 10.jen tak na zkoušku,abych měl i jiný druh čistokrevné drůbeže.a povedlo se
vylíhlo se pod kvočnou 8 kuřátek.(fénixka,půjčená od rodičů).jsou z podzimu,ale nekroužkoval jsem je,meměl jsem kroužky.5 krásně vykreslených slepiček,a 1.1 jsou stejně zbarveny,jen mají více černější záda(jak jste psal o té šumavance).Fotky zatím nemám,čekám,až bube zelený trávník,nebylo by to ono.Ale pokud chcete vidět krásné fotky,z výstav atd.a umíte trochu nějaký cizí jazyk
tak zadejte do ,,vyhledávače,, LAKENFELDER cizí jazyk.a budete koukat na ty krásné lakenfeldky-lakenfeldry.
Ale tak krásného kohouta co máte vy,jsem tam nikde nenašel,jsou tam jen ty co mám.
Tak já zase zdravím Tonyho. Jsem také z Moravskoslezského kraje a p. Žilince mám přes celou republiku. Chtela bych tě poprosit o kontakt na chovatele od kterého máš vajíčka. Nemusí to být veřejně, stačí odpověď na svetlahora@seznam.cz. Díky Tony
Ludmila
blade
napsal(a):
Přemýšlel jsem čim by se daly v nouzi oživit a napadla mě nějaká slabší sasexka.
FOtky klidně udělejte já se rád podívám i bez trávníku.Pár stránek už jsem našel.
Snad se mi příští rok podaří odchovat větší kusy. Zatím jsou vejce malá.
klidně napište na kefy@centrum.cz
blade
napsal(a):
dosti tmavý kohout z jedněch stránek, ale zase velkej.
mysak
napsal(a):
Přemýšlel jsem čim by se daly v nouzi oživit a napadla mě nějaká slabší sasexka.
FOtky klidně udělejte já se rád podívám i bez trávníku.Pár stránek už jsem našel.
Snad se mi příští rok podaří odchovat větší kusy. Zatím jsou vejce malá.
klidně napište na kefy@centrum.cz
.
blade
napsal(a):
a z jiného chovu....