Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.12.2007 16:43

tretina napsal(a):
co je to za druh

Gallus gallus var. domestica - kur domácí

17.12.2007 17:33

mysak napsal(a):
Gallus gallus var. domestica - kur domácí

to vim taky

17.12.2007 19:55

tretina napsal(a):
to vim taky

Tak proč se ptáte?

17.12.2007 21:53

tretina napsal(a):
to vim taky

Nějak nemohu pochopit Vaše odpovědi, např. v tématu MINI SLEPIČKY doporučujete přečíst si literaturu. A nebo v tématu Žalany oslovujete čitatele slovem TUPCI. A přitom od těchto tupců žadoníme o odpověď ve vaše téma POMOC. Co kdyby jste si tu literaturu přečetl sám nebo myslíte, že ti tupci toho znají víc než Vy ?
Možná, že jsem divná já, ale nějak mi to hlava nebere. Ludmila

17.12.2007 22:11

uska napsal(a):
Nějak nemohu pochopit Vaše odpovědi, např. v tématu MINI SLEPIČKY doporučujete přečíst si literaturu. A nebo v tématu Žalany oslovujete čitatele slovem TUPCI. A přitom od těchto tupců žadoníme o odpověď ve vaše téma POMOC. Co kdyby jste si tu literaturu přečetl sám nebo myslíte, že ti tupci toho znají víc než Vy ?
Možná, že jsem divná já, ale nějak mi to hlava nebere. Ludmila

Dělá si tu znás akorát blbou srandu Renda

20.12.2007 09:11

Záryby napsal(a):
Dělá si tu znás akorát blbou srandu Renda

ja uz jsem se omluvil a co je to za

20.12.2007 09:25

tretina napsal(a):
ja uz jsem se omluvil a co je to za

Asi to nestačí....
Niektoré Vaše vyjadrenia urážajú a človek, ktorý "nemusí takýto typ humoru" si to môže vysvetliť zle či nesprávne, ale to nemení nič na tom, že sa Vami používané výrazy nehodia do fóra, kde si chovatelia navzájom pomáhajú a vymieňajú si informácie.

Načo nám je takáto nevraživosť , ako na fóre okrasného ptactva, všakže pán Tretina .

Prajem všetko dobré a hlavne vážte slová.

S pozdravom

Eugen Nagy (Negi)

20.12.2007 19:58

egi napsal(a):
Asi to nestačí....
Niektoré Vaše vyjadrenia urážajú a človek, ktorý "nemusí takýto typ humoru" si to môže vysvetliť zle či nesprávne, ale to nemení nič na tom, že sa Vami používané výrazy nehodia do fóra, kde si chovatelia navzájom pomáhajú a vymieňajú si informácie.

Načo nám je takáto nevraživosť , ako na fóre okrasného ptactva, všakže pán Tretina .

Prajem všetko dobré a hlavne vážte slová.

S pozdravom

Eugen Nagy (Negi)

super vseci ste mu poradili akurat ste zabudli napisat ze plemeno sliepky na foto je zdrobnela velsumka

20.12.2007 20:28

on marek napsal(a):
super vseci ste mu poradili akurat ste zabudli napisat ze plemeno sliepky na foto je zdrobnela velsumka

Ty slepice možná, ale co ten kohout s tím hřebenem? St. Toman

20.12.2007 20:54

st toman napsal(a):
Ty slepice možná, ale co ten kohout s tím hřebenem? St. Toman

Vzal jsem na to lupu a je ten hřeben asi v cajku. Zdál se mi nějaký široký, jako korunový. Tak že je to ta zdr. velsumka. St. Toman

Přidejte reakci

Přidat smajlík