zemedelec z vrazkova
napsal(a):
husy
kříženec (otec sasex, matka nosný hybrid)
zemedelec z vrazkova
napsal(a):
husy
na tohle panorama se slepice koukají.. když jsou zelené stromy tak to vypadá lépe..
zemedelec z vrazkova
napsal(a):
husy
A ještě kočičák ,,smraďoch". Není roztomilý? Je to teda vlastně kočka..
Toď vše..
Vojtěch
zemedelec z vrazkova
napsal(a):
husy
tak ještě jedna..
krocan s amrokskami
jirinajanickova
napsal(a):
nooo, já též ... O co tišeji, o to víc
, a úplně nejvíc ze všeho ten potok pro husy
no musím se přidat! je to nádhernej pohled ty husičky na potoku! a taky se mi moc líběj ty bílo-černý slepičky (teď jsem zapoměla jejich název) , ale bojím se, že by mi ty jestřáby tady přímo svým zbarvením přitahovaly přeci jen ty hnědý asi víc splynou s prostředím (s lesíkem do kterého ty mé často chodí hrabat)
Hana zvířatomil
zviratomill
napsal(a):
no musím se přidat! je to nádhernej pohled ty husičky na potoku! a taky se mi moc líběj ty bílo-černý slepičky (teď jsem zapoměla jejich název) , ale bojím se, že by mi ty jestřáby tady přímo svým zbarvením přitahovaly přeci jen ty hnědý asi víc splynou s prostředím (s lesíkem do kterého ty mé často chodí hrabat)
Hana zvířatomil
Je to vážně krása. Moje pižmovky mají jen dvě uměle vytvořené nádrže. Je fakt, že mi loni v létě drze plavaly v bazénu
Každopádně mám taky bohužel 4nohého likvidátora drůbeže, nicméně to mě neodradilo a objednala jsem si šumavanky, češky a vlašky.
Ještě jednou moc gratuluji. Je to krásné a ten výhled.......jedna báseň. Petra V.
zviratomill
napsal(a):
Hana zvířatomil
Pro Hanku:myslíte asi sasexky? Před pár lety jsem měl několik hybridů a pár velsumek. Hybridi byly v hnědé, černé a kropenaté barvě a 3 byly ve zbarvení sasex. O ani jednoho hybrida ve zbarvení sasex jsem nepřišel, vždy dravec chytnul buď černou nebo hnědou slepici a nebo velsumku.
Vojtěch
zemedelec z vrazkova
napsal(a):
Pro Hanku:myslíte asi sasexky? Před pár lety jsem měl několik hybridů a pár velsumek. Hybridi byly v hnědé, černé a kropenaté barvě a 3 byly ve zbarvení sasex. O ani jednoho hybrida ve zbarvení sasex jsem nepřišel, vždy dravec chytnul buď černou nebo hnědou slepici a nebo velsumku.
Vojtěch
"sasesák" je taky moooc pěknej! ale já měla na mysli"0,1 amroks" (jak jsem si právě přečetla, že se jmenují) ty vám závidím
Hana zvířatomil