letecm
napsal(a):
Ano mám je v páru tak to je dobrá správa že budou určitě oplozená.Jen musím počkám až mě dojde líhen a hned jich tam dám.Děkuji vám
a jestli jste viděl že ji bažant sedlá(oplodňuje - nevím jak se to přesně říká)tak by měla být určitě oplozená ale nevím jak je to u bažantů třeba se páří když je nikdo nevidí to opravdu nevím
agentka
napsal(a):
a jestli jste viděl že ji bažant sedlá(oplodňuje - nevím jak se to přesně říká)tak by měla být určitě oplozená ale nevím jak je to u bažantů třeba se páří když je nikdo nevidí to opravdu nevím
Neviděl jsem je ale natřásel se přední a syčel.Říkal sem si že je ještě mladý že budou až narok .Tak jsem se asi mýlil.Právě ještě není v celku vybarvený ale to asi roli nehraje.
letecm
napsal(a):
Neviděl jsem je ale natřásel se přední a syčel.Říkal sem si že je ještě mladý že budou až narok .Tak jsem se asi mýlil.Právě ještě není v celku vybarvený ale to asi roli nehraje.
Zdravím, dejte vajíčka do líhně nebo pod kvočnu a za 3-4 dny uvidíte, jestli je zárodek a krevní žilky při prosvícení, jsou oplozené. Jiné řešení, jak zjistit oplozenost nevidím.JH