alesh
napsal(a):
Káčata pižmovky vylíhnutá 6. června
ze 16 vajec 14 káčat, ale 1 se nedostalo ze skořápky
alesh
napsal(a):
ze 16 vajec 14 káčat, ale 1 se nedostalo ze skořápky
9 žlutočerných a 4 žluté
alesh
napsal(a):
9 žlutočerných a 4 žluté
mají se čile k světu, ještě se vylíhla pod druhou kachnou další dvě, tak jsem je přidal k těmhle, takže 15 kachňat
alesh
napsal(a):
mají se čile k světu, ještě se vylíhla pod druhou kachnou další dvě, tak jsem je přidal k těmhle, takže 15 kachňat
A první kuřátka vylíhnutá 18.5.
alesh
napsal(a):
...
ze 13 vajec 13 kuřat, 11 jsou vlašky koroptví a 2 jsou křížená, 1 hamburčankou a 1 australkou s vlašákem
alesh
napsal(a):
ze 13 vajec 13 kuřat, 11 jsou vlašky koroptví a 2 jsou křížená, 1 hamburčankou a 1 australkou s vlašákem
Kohoutkům už rostou hřebínky, zatím jich je 5
alesh
napsal(a):
Kohoutkům už rostou hřebínky, zatím jich je 5
I ty 2 křížené budou kohouti, akorát jsem zvědav u toho jednoho černého jaký bude mít hřeben, zatím to vypadá na klasický růžicový
alesh
napsal(a):
I ty 2 křížené budou kohouti, akorát jsem zvědav u toho jednoho černého jaký bude mít hřeben, zatím to vypadá na klasický růžicový
Kačer, otec káčat
alesh
napsal(a):
Kříženec po hamburčance, pokud otcem je vlašák a ne naopak, bude mít mohutný růžicový hřeben. Zbarvený bude černě se stříbrnou hřívou a bíle tečkovaný po zbytku těla. Tyto křížence jsme několikrát odchovali a vždy to tak bylo. Slepičky z tohoto křížení jsou zbarveny stejně, pouze místo bílých "kapek" mají zlaté. Na snášku jsou velmi dobré. Později sem dejte fotku.
mozaik
napsal(a):
Kříženec po hamburčance, pokud otcem je vlašák a ne naopak, bude mít mohutný růžicový hřeben. Zbarvený bude černě se stříbrnou hřívou a bíle tečkovaný po zbytku těla. Tyto křížence jsme několikrát odchovali a vždy to tak bylo. Slepičky z tohoto křížení jsou zbarveny stejně, pouze místo bílých "kapek" mají zlaté. Na snášku jsou velmi dobré. Později sem dejte fotku.
Slepičky hamburčanky mám 3, ale pruhované, 2 stříbrně a 1 zlatě a to kuře je černé zatim
mozaik
napsal(a):
Ty stříbrné kapky se začnou objevovat tak po měsíci a věřte, že to bude krasavec. To platí pokud je matka hamb. stříbročerně tečkovaná, u pruhovaných nevím.
Už jsem tady dlouho nebyla. Tak přihazuji naši drobotinu, z. malajky, z. brahmanky a z. velsumky.
berta
napsal(a):
Už jsem tady dlouho nebyla. Tak přihazuji naši drobotinu, z. malajky, z. brahmanky a z. velsumky.
Moc toho na fotce není identifikovatelné, tak přidávám ještě detail.
berta
napsal(a):
Moc toho na fotce není identifikovatelné, tak přidávám ještě detail.
Detail brahmanky
berta
napsal(a):
Detail brahmanky
Vzpřímený bojovník v kontrastu s naducanou brahmankou.
berta
napsal(a):
Tak jsem nafotil kuřata a kačenky a takhle vypadají po měsíci
berta
napsal(a):
...
berta
napsal(a):
...
berta
napsal(a):
kačenky
berta
napsal(a):
většina strakatých bude nakonec černých
berta
napsal(a):
2 kačenky si nechávám, tak když bude mít někdo zájem do chovu kačera nebo kačenku
berta
napsal(a):
...
berta
napsal(a):
...
berta
napsal(a):
...