petra136
napsal(a):
Zdravím všechny kolegy chovatele. Prosím o radu: Sháním kuřičky sasexek (asi 5 ks), nevíte o nějakém chovateli? Nejlépe LBC nebo středočeská kraj? Ale může být i dál, v případě, že by šly zaslat ČD, až bude příznivější počasí, aby nelekly. Děkuji za tipy!!!
Opravdu nikdo neznáte nějakého chovatele tohoto krásného plemene?
petra136
napsal(a):
Opravdu nikdo neznáte nějakého chovatele tohoto krásného plemene?
Kissová Anna
nám. Jana Opletala 1,
272 04
Kladno 4
tel. byt: 312 240 067 mobil: 604 459 008 e-mail: AnKiRo@seznam.cz
Zkuste tuhle posuzovatelku drůbeže mívala docela krásné slepice jedna z nich dokonce si zapozovala na poutačích na film ROMING takže možná by jste získala kuřice od medialně známé slepice!
petra136
napsal(a):
Zdravím všechny kolegy chovatele. Prosím o radu: Sháním kuřičky sasexek (asi 5 ks), nevíte o nějakém chovateli? Nejlépe LBC nebo středočeská kraj? Ale může být i dál, v případě, že by šly zaslat ČD, až bude příznivější počasí, aby nelekly. Děkuji za tipy!!!
Velice pěkné sasexky má Ladislav Roučka, Bílsko, okr. Strakonice.Tel. 606243303. St. Toman
st toman
napsal(a):
Velice pěkné sasexky má Ladislav Roučka, Bílsko, okr. Strakonice.Tel. 606243303. St. Toman
Díky moc!!! ZKusím se s nimi spojit, snad se mi povede kuřičky sehnat. Koupila jsem deset kuřátek z líhně, ale jsou to skoro samí kohoutci - holky jsou asi jen 3 možná 4. Tak sháním ještě aspoň 5 nebo 6 kousků.
Kdyby jste věděli ještě o někom pište pište!!! Děkuju!
petra136
napsal(a):
Tak mám kuřičky doma! Sehnala jsem je od p. Roučky z Bílska. Děkuji moc za tipy!!!