peter z bratislavy
napsal(a):
Dražen,
existuju podobne chovatelske stranky aj v Chorvatsku, prip. okolitych krajinach?
Ak ano daj sem nazvy ich webstranok.
Bude zaujimave pozriet sa na pasmine a kunice...
Ahoj Peter,
tu maš nekolik web stranky:
http://svijet-ljubimaca.com/forum/
Hrvatski Savez - http://cro-golub.com/
Mam zajem udelat konatak z chovatelima drubež v CR!
sparta
napsal(a):
Zdravím, mohl byste mi dát číslo na Váš mobil??
Měl bych zájem o nějaké kusy hedvábniček.
Děkuju
Važeny Michal, moč dekujim za odpoved.Muje čislo moba. 00385917989869 ,omluvim se ja ne uznam mluvit Cesky, jestlize uznate Anglisky neni problem.Hedvabi slepički v tentom roku nemam za predat, budem mit na pristli rok na jaro.Srdečne zdravim a potesim se na tvuj odpoved Drazen
drazen
napsal(a):
Važeny Michal, moč dekujim za odpoved.Muje čislo moba. 00385917989869 ,omluvim se ja ne uznam mluvit Cesky, jestlize uznate Anglisky neni problem.Hedvabi slepički v tentom roku nemam za predat, budem mit na pristli rok na jaro.Srdečne zdravim a potesim se na tvuj odpoved Drazen
Jé, to je moje krevní skupina. Tak taky něco přidám.
berta
napsal(a):
Jé, to je moje krevní skupina. Tak taky něco přidám.
Jsou to zatím sice jen 2,5 měsíční kuřata, ale parádu už na trávníku udělají.
berta
napsal(a):
Jsou to zatím sice jen 2,5 měsíční kuřata, ale parádu už na trávníku udělají.
Už se nese, jako velký.
berta
napsal(a):
Už se nese, jako velký.
A ještě moji miláčci, zdrobnělé malajky.
berta
napsal(a):
A ještě moji miláčci, zdrobnělé malajky.
A ještě skupinka.
drazen
napsal(a):
Moj email : drazen.bilicic@email.t-com.hr
Díky za pochvalu. Dospělých faverolek moc nemám, tak jsem vyfotila jen to co mám. Tady je 3 letá slepička dovezená z Německa. Má ošklivý hřeben, ale na potomstvo to prý nepřenáší. Mám ji teprve pár dnů a doufám, že na jaře ještě pár vajíček snese.
berta
napsal(a):
Díky za pochvalu. Dospělých faverolek moc nemám, tak jsem vyfotila jen to co mám. Tady je 3 letá slepička dovezená z Německa. Má ošklivý hřeben, ale na potomstvo to prý nepřenáší. Mám ji teprve pár dnů a doufám, že na jaře ještě pár vajíček snese.
Tady je druhá slepička, podle mě o něco lepší.
berta
napsal(a):
Tady je druhá slepička, podle mě o něco lepší.
A tady je kohout. Mohl by být o něco tmavší, nikdo není dokonalý.
berta
napsal(a):
A tady je kohout. Mohl by být o něco tmavší, nikdo není dokonalý.
Moji velkiy faveroli
berta

XXX.XXX.135.29
drazen
napsal(a):
To opravdu pohladí duši, taková nádhera. Mně teď moc udělali radost naše zdrobnělé malajské bojovničky. V Brně dostali Čestnou cenu, známku SE a 98 bodů. To jsem ještě nikdy nedostala a asi ještě dlouho nedostanu.
berta

XXX.XXX.135.29
berta
napsal(a):
To opravdu pohladí duši, taková nádhera. Mně teď moc udělali radost naše zdrobnělé malajské bojovničky. V Brně dostali Čestnou cenu, známku SE a 98 bodů. To jsem ještě nikdy nedostala a asi ještě dlouho nedostanu.
A ještě oceňovací lístek.
drazen
napsal(a):
Znamki ktere jesu ziskaly tvuja drubež jesu moč pekne a nadherne to je rarita ze maš 98 body. Prosim te od kedy jesu tvuji Malajsky bojovničky?
Chorvatska traslična slepicka
drazen
napsal(a):
.
Malajské bojovničky mám 2. rok. Koupila jsem 10 kousků od pana Aloise Sedláka. Tady je odkaz na jeho stránky.
http://www.chovsedlak.estranky.cz/