IProsím o identifikaci .o))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2008 11:31
zuzi

XXX.XXX.72.105

Ahoj, pořídili jsem několik slepic na vajíčka, dovezli jsem je z trhu. Už jsem tu měla spoustu začátečnických dotazů, snad mi teď pomůžete i s tím, jaké že to slepice vlastně máme Jinak jsem se tu slušně nakazila prolézáním diskusí, brousím si zuby na nějaké čisté plemeno, když už jsou veliké prostory, na jaře bych ráda nějakou husu, jen mužský žbrblá, že prý dělají moc veliký bordel po výběhu. :o))

30.10.2008 12:22
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

zuzi napsal(a):
Ahoj, pořídili jsem několik slepic na vajíčka, dovezli jsem je z trhu. Už jsem tu měla spoustu začátečnických dotazů, snad mi teď pomůžete i s tím, jaké že to slepice vlastně máme Jinak jsem se tu slušně nakazila prolézáním diskusí, brousím si zuby na nějaké čisté plemeno, když už jsou veliké prostory, na jaře bych ráda nějakou husu, jen mužský žbrblá, že prý dělají moc veliký bordel po výběhu. :o))

Jsou to černé hybridky pokud jsou z ředhoště bude to pravděpodobně Dominant

30.10.2008 12:49
zuzi

XXX.XXX.72.105

malaceskafarma napsal(a):
Jsou to černé hybridky pokud jsou z ředhoště bude to pravděpodobně Dominant

Moc díky, z Ředhoště jsou.

30.10.2008 19:06
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

zuzi napsal(a):
Moc díky, z Ředhoště jsou.

Zuzi jak to vypadalo v Ředhošti se zvířátky ? Je jěště výběr nebo už nemá moc cenu tam ject? díky

30.10.2008 20:00
zuzi

XXX.XXX.72.105

malaceskafarma napsal(a):
Zuzi jak to vypadalo v Ředhošti se zvířátky ? Je jěště výběr nebo už nemá moc cenu tam ject? díky

řekla bych že zatím ještě pořád stejně a to v neděli bylo fakt hnusně, dole spousta zvířat, v domku u chovatelů taky, dvorek se " 100% čistokrevnými " štěňátky co měla smůlu že jich bylo moc a tak zrovna tohle nedostalo papíry taky plnej.

31.10.2008 07:01
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

zuzi napsal(a):
řekla bych že zatím ještě pořád stejně a to v neděli bylo fakt hnusně, dole spousta zvířat, v domku u chovatelů taky, dvorek se " 100% čistokrevnými " štěňátky co měla smůlu že jich bylo moc a tak zrovna tohle nedostalo papíry taky plnej.

Jo jo 100% čistá štěňata se 100% pravým očkovacím průkazem A co všechno vám prodaj jako 100% čistého kavkazáka to by jste se teprve divila! ale děkuji za info tak ja tam teda jěště zajedu ono taky co by to bylo za neděli bez Ředhoště ?.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík