delivery6
napsal(a):
prosim kto pozna vyrobcu liahni pre hydinu do 30 vajec.dakujem.nemusi to byt zrovna firma....
www.bioska.cz , www.bruja.de , www.heka-brutgeraete.de , to jsou oficiální výrobci teda část z nich. pak tu je inzerát z tištěné fauny líhně univerzální tel 736 104 472 .
Osobně nedám dopustit na líhně heka ale ty zase nejsou na 30 ks.
malaceskafarma
napsal(a):
www.bioska.cz , www.bruja.de , www.heka-brutgeraete.de , to jsou oficiální výrobci teda část z nich. pak tu je inzerát z tištěné fauny líhně univerzální tel 736 104 472 .
Osobně nedám dopustit na líhně heka ale ty zase nejsou na 30 ks.
Nebo www.brinsea.com tam mají octagon na 24 vajec nebo www.autoelex.com tam mají R-Com 20 na 20 slepičích vajec.David
puffer
napsal(a):
Nebo www.brinsea.com tam mají octagon na 24 vajec nebo www.autoelex.com tam mají R-Com 20 na 20 slepičích vajec.David
Ocagon 20 na 24 slepičích vajec,vajíčka naklápí neobrací.
puffer
napsal(a):
Ocagon 20 na 24 slepičích vajec,vajíčka naklápí neobrací.
octagon s vlhčovačem vzduchu
puffer
napsal(a):
octagon s vlhčovačem vzduchu
a R-Com20 vajíčka nenaklápí, ale otáčí každou hodinu, zároven má již digitální regulaci teploty a vlhkosti
puffer
napsal(a):
a R-Com20 vajíčka nenaklápí, ale otáčí každou hodinu, zároven má již digitální regulaci teploty a vlhkosti
R-Com20 sa zda byt super ! skusim www.firsthand.at , tam model 400. cenovo mi vyhovuje zatial len tato(asi 3900 Kc).dakujem za vsetko.co na nu hovorite?
delivery6
napsal(a):
R-Com20 sa zda byt super ! skusim www.firsthand.at , tam model 400. cenovo mi vyhovuje zatial len tato(asi 3900 Kc).dakujem za vsetko.co na nu hovorite?
Hezký den,na bruja shop ji máte jen za 92 euro + poštovný tj 2300kč+poštovné, Kapacita použití s semi-automatické otáčení (doplněk):
48 kuřat, kachen 35 vajec
24 husích vajec a 120 velkých křepelčích vajec
je plastová s pěnovou výplní za tu cenu a hlavně kapacitu vajec k nasazení je super,já bych si ještě dokoupil to automatický otáčení vajec nebot každý den obracet 48 vajec vždy v pokud možno stejnou dobu je časově zavazující.Ve srovnání s Bioskou za 7000tis kč tato 400-stovka vychází super.R-Com je za 160 dolaru+92 poštovné+dan tj-6tis kč.Přiložím fotku 400-stovky.David
puffer
napsal(a):
Hezký den,na bruja shop ji máte jen za 92 euro + poštovný tj 2300kč+poštovné, Kapacita použití s semi-automatické otáčení (doplněk):
je plastová s pěnovou výplní za tu cenu a hlavně kapacitu vajec k nasazení je super,já bych si ještě dokoupil to automatický otáčení vajec nebot každý den obracet 48 vajec vždy v pokud možno stejnou dobu je časově zavazující.Ve srovnání s Bioskou za 7000tis kč tato 400-stovka vychází super.R-Com je za 160 dolaru+92 poštovné+dan tj-6tis kč.Přiložím fotku 400-stovky.David
Dobrý den můžete mi prosím zaslat www stránky děkuji SMETY
smety
napsal(a):
Dobrý den můžete mi prosím zaslat www stránky děkuji SMETY
http://www.bruja.de/catalog /product_info.php?products_id=1 za catalog odstranit mezeru
puffer
napsal(a):
Mne sa tiez tato 400 pozdava. kupim si ju pod stromcek. teda ked mi vsetko vyjde. no celkom dobre liahne su aj na www.heka-inkubator.pl . alebo www.homefarmfowls.co.uk ale toto tu bolo asi uz spomenute . neviete ci na 400 mozem teplotu a vlhkost nastavit manualne aku ja chcem?