Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2008 20:22
blade

XXX.XXX.6.50

Najde se chovatel,(co pojede na výstavu do Německa),který by mi koupil kmen vlašky modré.Dobře vám zaplatím.

25.12.2008 20:23
blade

XXX.XXX.6.50

blade napsal(a):
Najde se chovatel,(co pojede na výstavu do Německa),který by mi koupil kmen vlašky modré.Dobře vám zaplatím.

slepice

25.12.2008 20:38
malaceskafarma

XXX.XXX.216.113

blade napsal(a):
slepice

Ty jsou moc krásné!

26.12.2008 22:44
blade

XXX.XXX.6.101

malaceskafarma napsal(a):
Ty jsou moc krásné!

Jsou krásné,proto jsem se rozhodl je pořídit.U nás se sehnat nedají.Jen v zahraničí.Proto budu moc rád,když se mi ozve chovatel co má namířeno na výstavu do zahraničí.Díky.

27.12.2008 20:19
pokornyy

XXX.XXX.178.229

blade napsal(a):
Jsou krásné,proto jsem se rozhodl je pořídit.U nás se sehnat nedají.Jen v zahraničí.Proto budu moc rád,když se mi ozve chovatel co má namířeno na výstavu do zahraničí.Díky.

Je to dívné že by u nás nikdo nechoval vlašky modré, já chovám Vlašky koroptví, vlašky modré.
chovu zdar

27.12.2008 20:47
mysak

XXX.XXX.197.143

blade napsal(a):

zeptejte se v Zo ČSCH Klatovy, ten člověk co dělá andalusky, tak dělá i modré vlašky.

27.12.2008 21:55
blade

XXX.XXX.6.101

mysak napsal(a):
zeptejte se v Zo ČSCH Klatovy, ten člověk co dělá andalusky, tak dělá i modré vlašky.

Pokud je to p.Kurc,mluvil jsem s ním osobně,a ten neprodá !

28.12.2008 14:31
hzp

XXX.XXX.4.142

blade napsal(a):
Pokud je to p.Kurc,mluvil jsem s ním osobně,a ten neprodá !

Jo taky jsem se svého času zajímal o nějaké méně chované plemeno vlašek. S tím klubem, co existuje je však velmi špatná spolupráce. Škoda, neuvědomují si, že jen rozšíření členské základny je cesta k silným chovným kmenům, kdy se pak nemusí obracet s každým doplněním nové krve na zahraničí.

28.12.2008 19:45
blade

XXX.XXX.6.101

hzp napsal(a):
Jo taky jsem se svého času zajímal o nějaké méně chované plemeno vlašek. S tím klubem, co existuje je však velmi špatná spolupráce. Škoda, neuvědomují si, že jen rozšíření členské základny je cesta k silným chovným kmenům, kdy se pak nemusí obracet s každým doplněním nové krve na zahraničí.

Souhlasím s vámi.Spolupráce s chovateli z klubu vlašek je špatná ! ! !Prodávají si je jen mezi s sebou.Proto je zbytečné jim volat.Proto se obracím na chovatele co mi je může dovézt z Německa.Naši chovatelé co je chovají(pokud chovají) se mi neozvali.

29.12.2008 08:42
medved

XXX.XXX.13.21

blade napsal(a):
Souhlasím s vámi.Spolupráce s chovateli z klubu vlašek je špatná ! ! !Prodávají si je jen mezi s sebou.Proto je zbytečné jim volat.Proto se obracím na chovatele co mi je může dovézt z Německa.Naši chovatelé co je chovají(pokud chovají) se mi neozvali.

Naprostý souhlas !! Klub vlašek někde okolo Plzně a Klatov je stát ve státě, oni s nikým nekomunikují a zvířata si vyměňují jen mezi sebou nebo je dovážejí z Německa, chovatelé z Čech u nich nemají vůbec šanci !!!

29.12.2008 12:19
jeduvka

XXX.XXX.178.82

medved napsal(a):
Naprostý souhlas !! Klub vlašek někde okolo Plzně a Klatov je stát ve státě, oni s nikým nekomunikují a zvířata si vyměňují jen mezi sebou nebo je dovážejí z Německa, chovatelé z Čech u nich nemají vůbec šanci !!!

Dovolte, abych vám oponovala. V klubu se toho celkem dost změnilo. Zkusil jste v poslední době někoho kontaktovat? Náhodně telefonem na pevnou se vám to nemuselo napoprvé podařit, ale na mobil či mail by to mělo být bez problémů. Mimochodem, výroční členská schůze se koná první sobotu v březnu v Přerově.

29.12.2008 17:54
oravkabiela

XXX.XXX.157.55

blade napsal(a):

Velmi pekne Vás zdravim pan Tony.
Pri čitani Vášho prispevku a ostatnych mi je dosť smutno. Preto som sa rozhodol napisať do prispevku.Pozrel som si na profile ake zvierata chovaťe a pišete,že Vlašky Jarabičie a vlašky čierne,krásne zvieratá.Takže nie ste až taky začiatočnik aby ste nevedel že zabespečenie kmeňa vlašky modrej (nepribuzneho) nie je jednoducha zaležitosť.Totiž nie je nad to ,keď človek pri tom môže byť osobne. Nehovorim o zhańani nepribuzneho materialu,ktore je ešte naročnejšie. Proste musi sa človek na to pripraviť a to jedine cez telefon,konkretne priamim dovozom na burzu-vystavu,alebo niečo podobné. Lebo vlaška modra,určite nie je všedna hrabava hydina. 6.1.2009 rano o5.00 hodine je v nemecku burza Straubing,tam by ste mohol mať štastie alebo si zabespečiť kontakt.Modra farba patri medzi jednu stych naročnych farieb (jedna sa o farbu čiernu zriedenu)
Ešte k tym pánom a ich názoru k klubu.Nechce sa mi veriť že to tak je. Vlaška patri medzi obľubenu hydinu.Možnosti chovateľov v klube su tiež obmedzené,a ak oni včas nezachytia požiadavku na kupu zvierat,jednoducho nie vždy sa to dá zrealizovať.
Nakoľko chovateľov čakajú aj vystavnicke povinosti,verte mi je to tak.
S chovateľskym pozdravom Čelko Jaroslav,

29.12.2008 19:34
peter z bratislavy

XXX.XXX.83.75

oravkabiela napsal(a):
Velmi pekne Vás zdravim pan Tony.
Pri čitani Vášho prispevku a ostatnych mi je dosť smutno. Preto som sa rozhodol napisať do prispevku.Pozrel som si na profile ake zvierata chovaťe a pišete,že Vlašky Jarabičie a vlašky čierne,krásne zvieratá.Takže nie ste až taky začiatočnik aby ste nevedel že zabespečenie kmeňa vlašky modrej (nepribuzneho) nie je jednoducha zaležitosť.Totiž nie je nad to ,keď človek pri tom môže byť osobne. Nehovorim o zhańani nepribuzneho materialu,ktore je ešte naročnejšie. Proste musi sa človek na to pripraviť a to jedine cez telefon,konkretne priamim dovozom na burzu-vystavu,alebo niečo podobné. Lebo vlaška modra,určite nie je všedna hrabava hydina. 6.1.2009 rano o5.00 hodine je v nemecku burza Straubing,tam by ste mohol mať štastie alebo si zabespečiť kontakt.Modra farba patri medzi jednu stych naročnych farieb (jedna sa o farbu čiernu zriedenu)
Ešte k tym pánom a ich názoru k klubu.Nechce sa mi veriť že to tak je. Vlaška patri medzi obľubenu hydinu.Možnosti chovateľov v klube su tiež obmedzené,a ak oni včas nezachytia požiadavku na kupu zvierat,jednoducho nie vždy sa to dá zrealizovať.
Nakoľko chovateľov čakajú aj vystavnicke povinosti,verte mi je to tak.
S chovateľskym pozdravom Čelko Jaroslav,

Tony,

a čo Ti bráni vycestovať do bavorského Straubingu, kde sa s veľkou pravdepodobnosťou budú dať kúpiť aj zriedkavejšie plemená hydiny?

kto chce chovať zriedkavejšie plemeno musí byť ochotný aj čosi investovať a nielen žiadať druhých, aby za neho všetko obstarali.
Určite aj z ČR su chovateľské organizácie, ktoré usporiadavjú zájazdy na toto podujatie.
Skús zobrať zodpovednosť za obstranie vytúženej hydiny do vlastných rúk a nespoliehaj na iných. Stojí to síce dosť peňazí (ve´d len cestovné je dosť drahé + vstupné a čas), takže más šancu pre to niečo urobiť sám.

29.12.2008 23:26
blade

XXX.XXX.7.16

peter z bratislavy napsal(a):
Tony,

a čo Ti bráni vycestovať do bavorského Straubingu, kde sa s veľkou pravdepodobnosťou budú dať kúpiť aj zriedkavejšie plemená hydiny?

kto chce chovať zriedkavejšie plemeno musí byť ochotný aj čosi investovať a nielen žiadať druhých, aby za neho všetko obstarali.
Určite aj z ČR su chovateľské organizácie, ktoré usporiadavjú zájazdy na toto podujatie.
Skús zobrať zodpovednosť za obstranie vytúženej hydiny do vlastných rúk a nespoliehaj na iných. Stojí to síce dosť peňazí (ve´d len cestovné je dosť drahé + vstupné a čas), takže más šancu pre to niečo urobiť sám.

Nemohu se zůčastnit zájezdu do bavorského Straubingu,protože jsem v práci,dovolenou mám jen do 4.1.2009.Už jsem se domluvil s p. A.Pokorným,na jaře mi vylíhne pár kuřátek,alespoň je někdo ochoten pomoci.Děkuji.

30.12.2008 21:53
mysak

XXX.XXX.197.143

medved napsal(a):

myslím si že máte trochu špatný pohled na klub chvoatelů vlašek, znám jejich předsedu Radima Weitera, což je člověk mladý, otevřený a určitě nevede klub tak, jak jste jej označili.
Juraj Kafka

30.12.2008 22:52
mysak

XXX.XXX.197.143

mysak napsal(a):
myslím si že máte trochu špatný pohled na klub chvoatelů vlašek, znám jejich předsedu Radima Weitera, což je člověk mladý, otevřený a určitě nevede klub tak, jak jste jej označili.
Juraj Kafka

Jsou hezké, to jo...

31.12.2008 09:32
pokornyy

XXX.XXX.178.229

mysak napsal(a):
Jsou hezké, to jo...

Tak co v Austrálii májí docela pěkné vlašky co?

31.12.2008 09:39
pokornyy

XXX.XXX.178.229

blade napsal(a):

Další foto Vlašek modrých.

Chovu zdar

31.12.2008 13:07
mysak

XXX.XXX.197.143

pokornyy napsal(a):
Tak co v Austrálii májí docela pěkné vlašky co?

Ano, na českých stránkách klubu jsem je nenašel, tak jsem šel po odkazech a hle! Klub chovatelů vlašek v Austrálii. Jejich vlašky mají poněkud větší ušnice a hřebeny než německé, ale vzhledem k tomu, že tam mají horko, tak se neni co divit. Tyto útvary se pak lépe rozvíjí.
J.K.

31.12.2008 18:30
blade

XXX.XXX.6.50

mysak napsal(a):
Juraj Kafka

To je sice pravda,jsou tam mladí členové s kterými se dá spolupracovat,ale s těmi staršími NE !

28.1.2009 18:00
blade

XXX.XXX.7.50

blade napsal(a):
To je sice pravda,jsou tam mladí členové s kterými se dá spolupracovat,ale s těmi staršími NE !

Co bylo loni,bylo,letos to vypadá skvěle,už jsem sehnal kmen černých,a mám zamluvený kmen stříbrných vše od chovatelů z klubu.Proto se chci omluvit všem chovatelům z klubu.a také záleží jaký barevný ráz sháníte,pokud sháníte kterých je málo v ČR tak to chce trpělivost,a dočkáte se jako já.Letos to vypadá v to pevně doufám,že bude a ,,je,, dobrá spolupráce se všemi chovateli z klubu.raději už

28.1.2009 18:13
blade

XXX.XXX.7.50

pokornyy napsal(a):
Další foto Vlašek modrých.

Chovu zdar

málorozšířené vlašky v Německu.1.modro bílé skvrnité,2.modré koroptví,3.modrozlaté,4.zlaté modře lemované.

28.1.2009 18:15
blade

XXX.XXX.7.50

blade napsal(a):
málorozšířené vlašky v Německu.1.modro bílé skvrnité,2.modré koroptví,3.modrozlaté,4.zlaté modře lemované.

1.slepice

28.1.2009 18:19
blade

XXX.XXX.7.50

blade napsal(a):
1.slepice

2.kohout-modrá koroptví

28.1.2009 18:21
blade

XXX.XXX.7.50

blade napsal(a):
2.kohout-modrá koroptví

2. slepice-modrá koroptví

28.1.2009 18:25
blade

XXX.XXX.7.50

blade napsal(a):
2. slepice-modrá koroptví

3.modrozlatá-kohout

28.1.2009 18:27
blade

XXX.XXX.7.50

blade napsal(a):
3.modrozlatá-kohout

3.modrozlatá-slepice

28.1.2009 18:29
blade

XXX.XXX.7.50

blade napsal(a):
3.modrozlatá-slepice

4.zlatá modře lemovaná-kohout

28.1.2009 18:31
blade

XXX.XXX.7.50

blade napsal(a):
4.zlatá modře lemovaná-kohout

4.zlatá modře lemovaná -slepice

11.8.2010 19:39
frikmon

XXX.XXX.13.55

Jen k upřesnění. Udajně modré australské valšky nejsou modré ale perlové-pokud teda tak nemate a nezkresluje fotka. Perlová a modrá jsou dosti rozdílné barevné rázy co se týče genetiky i když vypadají podobně jako světlá a tmavá varianta jedné barvy.

19.4.2011 20:58
frikmon

XXX.XXX.48.47

Dobrý den,

s modrýma vlaškama jsme u nás na štíru ale malá neděje tu je. Přikládám kontakt na pana co je líhne ale chov není jeho kupuje vejce od jednoho starého chovatele. Prodává i černé a bílé kusy z modrých a v nouzi je možné je mezi sebou křížit a jistá výhoda je že budou všichni potomci modří akorát každý jinkak-v odstínech od světlé až po tmavou.
Pán se jmenuje Jaroslav Gilar telefon: 602108841 Mail: boa@albinosnakes.cz
Pokud už se trochu modré vlašky rozšířily tak se chovatelé ozvěte. Sháním násadová vejce nejlépe poblíž Prahy nebo Mělníka abych si mohl osobně přijet. Zatím díky a chovům zdarsmajlík

7.7.2011 22:59
lk

XXX.XXX.92.50

Prosim Vás chová někdo tento barevný ráz.jak modré tak modře koroptví. Já rád bych se zapojil do chovu a tak píšu na toto diskusní forum .Můj email je Lejnar.Karel@seznam.cz Díky za informace

Přidejte reakci

Přidat smajlík