Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2009 08:09

Zdravím Vás, pozná niekto chovateľov na Morave, ktorí sa venujú chovu Veľkých Velsumiek?? Zohnal som vajíčka a začínam s chovom, takže na jeseň pre plemenníka budem nútený vycestovať do ČR alebo ešte ďalej.

Ďakujem za info, Rudo

24.2.2009 11:26
alesh

XXX.XXX.46.93

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím Vás, pozná niekto chovateľov na Morave, ktorí sa venujú chovu Veľkých Velsumiek?? Zohnal som vajíčka a začínam s chovom, takže na jeseň pre plemenníka budem nútený vycestovať do ČR alebo ešte ďalej.

Ďakujem za info, Rudo

Dobrý den,
velké velsumky chová na Moravě pan Josef Pospíšil ze Senice na Hané, v Senici bude letos výstava 19. - 20. září ( september ) a určitě je tam bude vystavovat. Aleš

24.2.2009 12:03

alesh napsal(a):
Dobrý den,
velké velsumky chová na Moravě pan Josef Pospíšil ze Senice na Hané, v Senici bude letos výstava 19. - 20. září ( september ) a určitě je tam bude vystavovat. Aleš

nemáte naň kontakt? najlepšie meil. vďaka
Rudo

24.2.2009 12:56
alesh

XXX.XXX.44.2

nemáte naň kontakt? najlepšie meil. vďaka
Rudo

Zatím na něj kontakt nemám, email asi nemá, je to starší pán, jedině telefon na něj můžu sehnat, ale to bude později. Aleš

24.2.2009 20:16
mour

XXX.XXX.161.3

Ďakujem za info, Rudo

Velke velsumky chova i p.PEZGA JIRI z CESKEHO TESINA pokud mate zajem zavolejte 603453592

25.2.2009 06:03

mour napsal(a):
Velke velsumky chova i p.PEZGA JIRI z CESKEHO TESINA pokud mate zajem zavolejte 603453592

Vďaka !

25.2.2009 14:50
alesh

XXX.XXX.46.93

Vďaka !

Ještě jsem zjistil, že velké velsumky chová pan Ján Dziak - Všemina 11, 763 15 Slušovice, to máte ještě blíž, Telefon na něj je 737 780 582. Je členem klubu chovatelů vodní drůbeže, na jaře se k němu chystáme. Aleš

Přidejte reakci

Přidat smajlík