Jak posíláte násadová vejce? Jakou přepravní službou (společností) a jak vejce balíte? Dnes mi poštou přišlo 40 poctivě zabalených vajec. Ikdyž ten kdo je balil byl pevně přesvědčen, že se vejcím nic nemůže stát, protože jsou pečlivě zabalená, tak Česká pošta dokázala nemožné a při vybalení jsem zjistil 2 vejce rozbitá a 2 naprasklá. Na balíku bylo napsáno viditelné označení křehké-nenaklápět. Také s doručením si dali na čas! Balík byl podán 26.2. a přišel až 3.3. inu dnes podáte zítra dodáme...
Jaké máte zkušenosti vy?
petrzmerina
napsal(a):
Jak posíláte násadová vejce? Jakou přepravní službou (společností) a jak vejce balíte? Dnes mi poštou přišlo 40 poctivě zabalených vajec. Ikdyž ten kdo je balil byl pevně přesvědčen, že se vejcím nic nemůže stát, protože jsou pečlivě zabalená, tak Česká pošta dokázala nemožné a při vybalení jsem zjistil 2 vejce rozbitá a 2 naprasklá. Na balíku bylo napsáno viditelné označení křehké-nenaklápět. Také s doručením si dali na čas! Balík byl podán 26.2. a přišel až 3.3. inu dnes podáte zítra dodáme...
Jaké máte zkušenosti vy?
Takto nějak byla vejce zabalena.
Uživatel s deaktivovaným účtem

petrzmerina
napsal(a):
Takto nějak byla vejce zabalena.
Tiež som posielal poštou 30 vajec, ale v klasickej 30ks papierovej podložke. Vajcia boli vytesnené vatou a podložky novinami. Úspešnosť podľa adresáta : žiadne rozbité ale 8 prasknutých, samozrejme poškodená krabica-pretlačená. Označenie krehké na krabici bolo. Samotná zásielka stála 250 Kč alebo 9 EUR a myslím si, že za takú sumu by mohli poskytovať lepší servis veď je to ich zamestnanie. Keď som sa pýtal na pošte poštárky , že či mi zaručia nepoškodenosť obsahu a obalu, tak o tom nechcela ani počuť, že všetko robia štandardne a ak sa niečo poškodí, tak za to nenesú zodpovednosť.
No dobre, takže heslo : "náš zákazník, náš pán" asi na pošte neplatí. K času doručenia mi povedali, že 1. triedou, doporučene - tri pracovné dni a v podstate to aj bolo.
Rudo
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tiež som posielal poštou 30 vajec, ale v klasickej 30ks papierovej podložke. Vajcia boli vytesnené vatou a podložky novinami. Úspešnosť podľa adresáta : žiadne rozbité ale 8 prasknutých, samozrejme poškodená krabica-pretlačená. Označenie krehké na krabici bolo. Samotná zásielka stála 250 Kč alebo 9 EUR a myslím si, že za takú sumu by mohli poskytovať lepší servis veď je to ich zamestnanie. Keď som sa pýtal na pošte poštárky , že či mi zaručia nepoškodenosť obsahu a obalu, tak o tom nechcela ani počuť, že všetko robia štandardne a ak sa niečo poškodí, tak za to nenesú zodpovednosť.
No dobre, takže heslo : "náš zákazník, náš pán" asi na pošte neplatí. K času doručenia mi povedali, že 1. triedou, doporučene - tri pracovné dni a v podstate to aj bolo.
Rudo
Pokud volíte českou poštu tak jedině OBCHODNÍ BALÍK + službu KŘEHKÉ takto podaná zásilka je doručena následující pracovní den! A to je odzkoušené a funguje to! zatím! zasílání službou třeba PPL bych po vlastních zkušenostech vůbec NEDOPORUČOVAL. tedy ne na násadová vejce. pak je ještě jedna možnost a to DHL tam zacházejí se zásilkou maximálně šetrně ,jsou k zakazníkům velice ochotní a hlavně jsou to profíci. Jenže pokud nejste podnikatel který se stane jejich smluvním zákaznííkem tak tu službu nezaplatíte. takže u mě to vyhrál na celé čáře OBCHODNÍ BALÍK ČESKÉ POŠTY
petrzmerina
napsal(a):
Jaké máte zkušenosti vy?
Dnes mi došlo, za tři dny přepravy, 8 husích vajec. Byly zabaleny jenom v novinách a vejce nebyla poškozena vůbec.
Služba České Pošty byla obyčejný pojištěný balík na dobírku.
petrzmerina
napsal(a):
Dnes mi došlo, za tři dny přepravy, 8 husích vajec. Byly zabaleny jenom v novinách a vejce nebyla poškozena vůbec.
Služba České Pošty byla obyčejný pojištěný balík na dobírku.
Minule leto mi poslal chovatel z Polska 30 vajec v kartonovych obaloch. Balik isiel tyzden,a ked prisiel, tak mi volali z nasej posty, aby som rychlo prisiel, lebo strasne smrdi a lezu z neho muchy. Bola to zmes papiera a rozmlátených pokazených vajec.
Do toho mi este pribalil papierových 20 EUR (za vajcia, co som mu poslal ja). Keby tam tie peniaze neboli tak cely balík nechám rovno na pošte ako "odmenu za ich služby."
Tak som sa nakoniec naučil ako sa "perú špinavé peniaze", aj keď je u Vás jeden, ktorý také nepozná.
A čo myslíte, ako dopadla reklamácia? Pošta v tom bola nevinne.
petrzmerina
napsal(a):
Jaké máte zkušenosti vy?
Ako to tu čítam, nič moc, samé negatíva a to sa chystám opäť nakúpiť a tiež predať prostredníctvom pošty...
Ja do krabice na vystuženie kartónevej podložky na vajíčka dávam sekanú slamu kombinovanú s papierom - je pružná pri otrasoch spôsobených "manipuláciou".
Vajíčka poctivo balím do servítok, následne ukladám na podložku a dúfam v to najlepšie.
Negi
petrzmerina
napsal(a):
Jaké máte zkušenosti vy?
nuž mi posielame hafo/vela/ balíkov z prepeličími vajíčkami.vajíčka sú balene v blistrových obaloch na 24ks.stalo sa len 2x,že boli rozbité nejaké vajcia.zasiela sa to ako EMS a dáva sa na to krehké.pri odoslaní niekolko 10 000kusov za 3 roky bolo rozbitých okolo 30-50kusov.
ale súhlasim že na pošte sú darebáci a hádžu z balíkmi aj ked je na nich nálepka krehké!!
jojar
napsal(a):
nuž mi posielame hafo/vela/ balíkov z prepeličími vajíčkami.vajíčka sú balene v blistrových obaloch na 24ks.stalo sa len 2x,že boli rozbité nejaké vajcia.zasiela sa to ako EMS a dáva sa na to krehké.pri odoslaní niekolko 10 000kusov za 3 roky bolo rozbitých okolo 30-50kusov.
ale súhlasim že na pošte sú darebáci a hádžu z balíkmi aj ked je na nich nálepka krehké!!
Měla jsem několik let zásilkovou službu a opravdu nejvíc se mi osvědčila Česká pošta. Ovšem ne že chytím první krabici a do ní narvu zboží. Mají své krabice, nestojí zase tolik, aby si je človfěk nemohl dovolit - nejmenší cca 10Kč. Jsou pevné, dobře drží tvar i při nešetrné manipulaci a pokud se krabice dovystele drtí ze skartovačky nebo čímkoliv pružným, není problém. Kurýrní šlužby byly katastrofa - člověk nejen, že platil šílené částky, ale neměl vůbec jistotu, že se šofér bude obtěžovat malý balík doručit. Dovolání žádné ...naposledy mi šofér tvrdil do očí, že balík na autě vůbec nemá. Šlo o 25 kilo těžkou sadu litinového profi nádobí, která zabírala asi čtvrtinu korby