V minulém příspěvku se ti líbil můj" domeček" pro kvočnu a kuřátka- něco jsem ti již tam napsal a dnes tedy nějaké to foto :
beda
napsal(a):
V minulém příspěvku se ti líbil můj" domeček" pro kvočnu a kuřátka- něco jsem ti již tam napsal a dnes tedy nějaké to foto :
...důležitý,je ten minivýběh pro začátek.....
beda
napsal(a):
...důležitý,je ten minivýběh pro začátek.....
....vnitřek se dá rozdělit na dvě části a větší kuřátka mohou pravou stranou již na sluníčko a na travičku....
beda
napsal(a):
....vnitřek se dá rozdělit na dvě části a větší kuřátka mohou pravou stranou již na sluníčko a na travičku....
.....důležité je, že se dá domeček otevřít ze zhora-dá se tam sklo nebo plexi a první sluníčko již zahřívá......a když je jo,pěkně, tak i bez skla!
beda
napsal(a):
.....důležité je, že se dá domeček otevřít ze zhora-dá se tam sklo nebo plexi a první sluníčko již zahřívá......a když je jo,pěkně, tak i bez skla!
.....také jsme mluvili o tom, že je dobře jim žárovkou přitápět......
beda
napsal(a):
.....také jsme mluvili o tom, že je dobře jim žárovkou přitápět......
...a přidám "domeček" pro dospěláky.....
beda
napsal(a):
...a přidám "domeček" pro dospěláky.....
...také tady se nesmí teplota dostat pod 0st.
beda
napsal(a):
...také tady se nesmí teplota dostat pod 0st.
...všimla jsi si na předminulé fotce, těch drátů na plotě-to je el. ohradník, spínaj ho na noc hodiny a je pokoj od koček a kun! Tak YVETKO-AŤ SE DAŘÍ !! B.
beda
napsal(a):
...všimla jsi si na předminulé fotce, těch drátů na plotě-to je el. ohradník, spínaj ho na noc hodiny a je pokoj od koček a kun! Tak YVETKO-AŤ SE DAŘÍ !! B.
...koukám na ty fotky, vždyť já ti tam musim dát nějakou slepičku, aby tam nebyly jen ty bedny.......
beda
napsal(a):
...koukám na ty fotky, vždyť já ti tam musim dát nějakou slepičku, aby tam nebyly jen ty bedny.......
...tak japonky.......
beda
napsal(a):
...no - dámy, ono to funguje, tak to tu sbírku motýlů tedy prodám....ale Děkuji !!
No Bedo už se Ti smát nebudu. Vidím, že jsi vynikající holubář, ale nyní jsi dokázal, že jsi i vynikající drůbežář. Takový ani já nejsem. Doufám, že se nám ještě později pochlubíš s odchovem a nejen s tím. Děkuji a gratuluji.
beda
napsal(a):
...no a to se mi naši slepičáři posmívaj, že jsem holubář !!!
Ahoj Bedo, to je nádhera
, moje kvočna s kuřátky to tedy mít tak luxusní rozhodně nebude, ale malý výběh jim tam určitě udělám a žárovku doplním. Taky se mi moc líbí ten ohradník proti kočkám a kunám. V mém případě kuny zatím neškodí (bydlí totiž u nás na střeše) - musím zaklepat .. ale kočky jsou dost drzé a chodí krást i za bílého dne drcené kosti, nebo zkyslé mléko. Napiš mi prosím o tom ohradníku podrobněji. To prosvětlování jsem radši vzdala, asi jsem měla málo silnou žárovku, tak jen doufám a těším se, už jen jeden týden
. Jo a kohoutek pochvalu nedostal, spíš mu hrozí sekyrka, protože jednak vajíčka jsem dostala a jednak si dovoluje na moje kluky (1,5 a 3,5 roku) a tyhle svoje kuřátka, si zase hlídám já.
Yveta
ferdík

XXX.XXX.19.43
beda
napsal(a):
Ačkoliv je kohoutek pěkný, tak je to "prd" na našeho bažanta, kterého už máme ochočeného 5 let na zahradě. Chovatelka z Hlásné Třebáně (Katka)