Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2009 16:28
beda

XXX.XXX.6.84

V minulém příspěvku se ti líbil můj" domeček" pro kvočnu a kuřátka- něco jsem ti již tam napsal a dnes tedy nějaké to foto :

17.3.2009 16:41
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
V minulém příspěvku se ti líbil můj" domeček" pro kvočnu a kuřátka- něco jsem ti již tam napsal a dnes tedy nějaké to foto :

...důležitý,je ten minivýběh pro začátek.....

17.3.2009 16:45
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
...důležitý,je ten minivýběh pro začátek.....

....vnitřek se dá rozdělit na dvě části a větší kuřátka mohou pravou stranou již na sluníčko a na travičku....

17.3.2009 16:50
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
....vnitřek se dá rozdělit na dvě části a větší kuřátka mohou pravou stranou již na sluníčko a na travičku....

.....důležité je, že se dá domeček otevřít ze zhora-dá se tam sklo nebo plexi a první sluníčko již zahřívá......a když je jo,pěkně, tak i bez skla!

17.3.2009 16:53
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
.....důležité je, že se dá domeček otevřít ze zhora-dá se tam sklo nebo plexi a první sluníčko již zahřívá......a když je jo,pěkně, tak i bez skla!

.....také jsme mluvili o tom, že je dobře jim žárovkou přitápět......

17.3.2009 17:00
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
.....také jsme mluvili o tom, že je dobře jim žárovkou přitápět......

...a přidám "domeček" pro dospěláky.....

17.3.2009 17:07
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
...a přidám "domeček" pro dospěláky.....

...také tady se nesmí teplota dostat pod 0st.

17.3.2009 17:27
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
...také tady se nesmí teplota dostat pod 0st.

...všimla jsi si na předminulé fotce, těch drátů na plotě-to je el. ohradník, spínaj ho na noc hodiny a je pokoj od koček a kun! Tak YVETKO-AŤ SE DAŘÍ !! B.

17.3.2009 17:37
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
...všimla jsi si na předminulé fotce, těch drátů na plotě-to je el. ohradník, spínaj ho na noc hodiny a je pokoj od koček a kun! Tak YVETKO-AŤ SE DAŘÍ !! B.

...koukám na ty fotky, vždyť já ti tam musim dát nějakou slepičku, aby tam nebyly jen ty bedny.......

17.3.2009 17:43
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
...koukám na ty fotky, vždyť já ti tam musim dát nějakou slepičku, aby tam nebyly jen ty bedny.......

...tak japonky.......

17.3.2009 17:49
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
...tak japonky.......

17.3.2009 17:51
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):

...tak kočinky....

17.3.2009 17:54
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
...tak kočinky....

....tak holanďanky...

17.3.2009 17:57
beda

XXX.XXX.6.84

beda napsal(a):
....tak holanďanky...

...no a to se mi naši slepičáři posmívaj, že jsem holubář !!!

17.3.2009 18:35
ennys

XXX.XXX.99.34

beda napsal(a):

ahoj, sice nejsem Iveta , ale v takovém domečku bych byla i já spokojená. Oceňuji každou inspiraci a dobrý nápad. Velká pochvala Hana

17.3.2009 18:37
anihak

XXX.XXX.21.90

ennys napsal(a):
ahoj, sice nejsem Iveta , ale v takovém domečku bych byla i já spokojená. Oceňuji každou inspiraci a dobrý nápad. Velká pochvala Hana

Taky moc chválím, i já bych tam chtěla bydlet . Hana (taktéž)

17.3.2009 20:54
beda

XXX.XXX.6.84

anihak napsal(a):
Taky moc chválím, i já bych tam chtěla bydlet . Hana (taktéž)

...no - dámy, ono to funguje, tak to tu sbírku motýlů tedy prodám....ale Děkuji !!

17.3.2009 21:08
3538

XXX.XXX.56.73

beda napsal(a):
...no - dámy, ono to funguje, tak to tu sbírku motýlů tedy prodám....ale Děkuji !!

No Bedo už se Ti smát nebudu. Vidím, že jsi vynikající holubář, ale nyní jsi dokázal, že jsi i vynikající drůbežář. Takový ani já nejsem. Doufám, že se nám ještě později pochlubíš s odchovem a nejen s tím. Děkuji a gratuluji.

18.3.2009 00:53
petrzmerina

XXX.XXX.221.235

beda napsal(a):

Mne by moc zajímalo jak asi vypadají vaše holubníky když máte tak krásný VILKY pro slepice.

20.3.2009 16:03
yf

XXX.XXX.45.6

beda napsal(a):
...no a to se mi naši slepičáři posmívaj, že jsem holubář !!!

Ahoj Bedo, to je nádhera , moje kvočna s kuřátky to tedy mít tak luxusní rozhodně nebude, ale malý výběh jim tam určitě udělám a žárovku doplním. Taky se mi moc líbí ten ohradník proti kočkám a kunám. V mém případě kuny zatím neškodí (bydlí totiž u nás na střeše) - musím zaklepat .. ale kočky jsou dost drzé a chodí krást i za bílého dne drcené kosti, nebo zkyslé mléko. Napiš mi prosím o tom ohradníku podrobněji. To prosvětlování jsem radši vzdala, asi jsem měla málo silnou žárovku, tak jen doufám a těším se, už jen jeden týden . Jo a kohoutek pochvalu nedostal, spíš mu hrozí sekyrka, protože jednak vajíčka jsem dostala a jednak si dovoluje na moje kluky (1,5 a 3,5 roku) a tyhle svoje kuřátka, si zase hlídám já. Yveta

20.3.2009 17:54
autratajan

XXX.XXX.10.164

petrzmerina napsal(a):
Mne by moc zajímalo jak asi vypadají vaše holubníky když máte tak krásný VILKY pro slepice.

Zdravim,no mně to zase tak světové nepřijde!Normální H-systém.Jo a ani okapy ani hromosvod,ani satelit..

21.3.2009 06:31
beda

XXX.XXX.7.84

autratajan napsal(a):
Zdravim,no mně to zase tak světové nepřijde!Normální H-systém.Jo a ani okapy ani hromosvod,ani satelit..

No jo synáček, od dětí se toho člověk moc nedočká - ( už chtěl na mě i zálohu na dědictví)!!

ferdík

4.4.2009 09:25
ferdík

XXX.XXX.19.43

beda napsal(a):

Ačkoliv je kohoutek pěkný, tak je to "prd" na našeho bažanta, kterého už máme ochočeného 5 let na zahradě. Chovatelka z Hlásné Třebáně (Katka)

5.4.2009 08:32
autratajan

XXX.XXX.15.80

ferdík napsal(a):
Ačkoliv je kohoutek pěkný, tak je to "prd" na našeho bažanta, kterého už máme ochočeného 5 let na zahradě. Chovatelka z Hlásné Třebáně (Katka)

Milá Katko,okamžitě si pro toho bažanta přijď,protože mně ten blb už zase klove do auta!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík