Dávám pro honzu pár fotek sečkovice, ať ví, co to je a jak to vypadá. Na fotkách mám třínožovou, za 2 litry dobré slivovice jsem koupil čtyřnožovou, takže nasekané kopřivy budou ještě jemnější. Používá se také na slámu, směsku atd.
kittikit
napsal(a):
Dávám pro honzu pár fotek sečkovice, ať ví, co to je a jak to vypadá. Na fotkách mám třínožovou, za 2 litry dobré slivovice jsem koupil čtyřnožovou, takže nasekané kopřivy budou ještě jemnější. Používá se také na slámu, směsku atd.
další
malaceskafarma
napsal(a):
Díky! To mohla tazatelka napsat sekačka na kopřivy anebo řezačka na slámu a věděl bych víc!
Ovšem kde prodávají nože stejně nevím...
Tohle se válelo v obojím provedení sousedům na dvoře a letos to daly asi za 500 do sběru!
No jo, Honzo, vy máte jídlonosiče, my minážky, vy naběračku, my šufan, paní sečkovici a vy řezačku
kittikit
napsal(a):
No jo, Honzo, vy máte jídlonosiče, my minážky, vy naběračku, my šufan, paní sečkovici a vy řezačku
No tak my máme taky naběračku i šufan , nádobí je náčení, sečkovice je sečkovice a cokoliv ní projede(kromě kocoura- taky už se stalo) je sečka. Kocour projetej sečkovicou je pořád kocour- přežil nebojte jenom se povozil na tom kole u sečkovice, co zůstalo po tučním pohonu.
Ale nože dneska tak nechat jedině někde vyrobit na míru, jinak se asi moc neseženou, případně teda někde z nějaké staré druhé.
PS: nechybí té sečkovice na fotkách ještě kryt na nože?